forumadmin Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Kérdések, kritikák és észrevételek a MOTE weblapokról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2005 Megoszt Elküldve Július31, 2005 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll: Köszi! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Ha kikerül egy cikk a leutóbbi cikkek közül akkor azt utánna hol lehet megtalálni :roll: Köszi! :oops: Vannak menüpontok a baloldalt. A cikk témáját tekintve belekerül az adott menüpont álá, ott megtalálható. Melyik cikkre gondolsz pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Melyik cikkre gondolsz pl? Hát pl. A beszámolók amiket én írtam :roll: Mert pl az MVOK-os rendezvényeknél nincs :lol: pl. a beszámolóknál lehetne szerintem :roll: A saját autókról szóló leírásokat sejtem,hogy hová kerülnek :wink: csak ez sötét folt nekem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 MVOK-ás, MOTE-s rendezvények külön nincsenek is:)) Cikkeid: Magazin / Beszámolók / Elménybeszámolók / no és itt:) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 MVOK-ás, MOTE-s rendezvények külön nincsenek is:)) Cikkeid: Magazin / Beszámolók / Elménybeszámolók / no és itt:) Üdv Köszönöm szépen :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Jó ez a "megnézem az ótóját" opció!!!! :roll: :wink: Hát hiába....aki Hemi az Hemi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Jó ez a "megnézem az ótóját" opció!!!! :roll: :wink: Hát hiába....aki Hemi az Hemi! :lol: Köszi :oops: Bár a másik témakörben lenne a helye, ez weblapokról szólna, a fórum külön van. A fórum még változni fog 1-2 héten belül, remélem tetszeni fog az is::))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Egykori Opel reklámfilmeket el lehet helyezni hivatalosan az oldalon? Arra gondolok, hogy nem csak összelinkelve mindenhonnan itt a fórumon, hanem egy ennek szánt .hu oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 Nekem is vannak ilye klipjeim , szerintem nem probléma. Felkerülhet ide a fórumba és a magazinra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 vsz. prospektud OK, a kezelési útmutató kérdéses... azt nem biztos, hogy publikálhatjuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Van egy rakás A és B omega prospektusom beszkennelve, B vectra magyar kezelési útmutató beszkennelve. A kérdésem az, hova elküldeni, hogy felkerülhessenek a magazin oldalra? Legegyszerűbb CD-re kiírni és elküldeni postára klubcímére. Átnézem mi rakható fel belőle, mi nem sérti a különféle szerzői jogokat. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Akkor évzáróra hozom. de valószínű addigra lesz C Corsa is beszkennelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Az>> ICQ: AIM: MSN Messenger: Yahoo Messenger: << mellé jó lenne feltenni a Skype -t is. Persze csak ha nem probléma. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Az>> ICQ: AIM: MSN Messenger: Yahoo Messenger: << mellé jó lenne feltenni a Skype -t is. Persze csak ha nem probléma. Köszi.Már kértük többen is, elvileg folyamatban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra? Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre. Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sehogy. Redinek felvetettem az évzárón. Azt mondta, megnézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként lehet egy adott téma hozzászólásai közt keresgélni oldalszámra? Mert ha pl: van egy topicban 100 oldal, és én éppen a 100.-at olvasom, akkor csak az 1,2,3 és a 98,99,100 oldal linkje látszik egyszerre. Ha pedig az 50.-et akarom olvasni akkor egy csomót kell klikkelgetni hozzá. Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sehogy. Redinek felvetettem az évzárón. Azt mondta, megnézik. pontosabban: talán már foglalkozott vele valaki a bolygón és publikálta a megoldást és talán meg is lehet találni. Mellesleg én olvasgatok pár helyen ahol ugyanezt az engine-t használják de még seholsem láttam. ha találtok ilyet feltétlenül szóljatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Én a böngészősávba írtam be a hozzászólás körülbelüli számát, így általában elég közel jutottam a keresett dologhoz, de valami mérnökibb megoldást én is szívesen vennék. :wink: 1 oldalon 25 hozzászólás van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 1 oldalon 25 hozzászólás van :wink: Rosszul írtam 15. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Hogy érhetném el, hogy a pocket pc-m megnyissa a mail.opelklub.hu-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Hogy érhetném el, hogy a pocket pc-m megnyissa a mail.opelklub.hu-t? esetleg csekkeld ezt az url-t: webmail.titan-computer.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 a webmail.opelklub.hu is jó... Az a baj a mail.opelklub.hu-val, hogy a pocket PC nem tudja megjeleníteni a flash-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts