forumadmin Elküldve Február5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2006 A hiba oka: Az egyik nyelvi fájl magyarítása okozta. Vissza állítva a régi. Egyelőre. A hibás nyelvi fájl kijavítva. Magyar nyelven is OK. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Kösziiiiiiiiiiiiii! Ügyesek vagytok!!! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Kösziiiiiiiiiiiiii! Ügyesek vagytok!!! ;) :) Bocsi!! Ez az előbb én voltam,csak mindig elfelejtem,hogy ezen a gépen Ő van bejelentkezve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Bocs. Hülyeség.. amit írni akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Igaz, hogy csak ma próbáltam először azóta, de nekem most egyáltalán nem akar működni a kereső, és valamiért sokkal egyszerűbb menüvel is kezd, mint régen. 1. A kereső OK. 2. Nem csak a keresendő szót kell megadni és ENTER, ha nem KI kell jelölni a fórumot is HOL keresen. PL, kereset szó: "Opel" Kijelőlve az "Összes fórum" 3. Alapból most az egyszerű kereső van beállítva. Ha a "régit" keresed , jelenleg "more options" gombbal éred el. Amint időnk engedi a "Súgó" fájlt fogjuk fejleszteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Közben rájöttem, azért is írtam azt az előzőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ezt töröld légyszi, miért nem tudok hozzászólást törölni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ezt töröld légyszi, miért nem tudok hozzászólást törölni? Ha törölve lesz a kérdésed, akkor nem tudok neked válaszolni, csak mondjuk pü-ben :) Neked is ugyanazt tudom mondani, mint ivannorbinak: "Miért akarod törölni a hozzászólásodat ? Tessen jól átgondolni a mondanivalóját mielőtt vés :D" Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Találós kérdés: ez mitől van? Meg akarok nyitni egy újabb topicot a szokásos módon középegérgombbal, az eredmény a következő: az oldal címeként az "IPS Driver Error" jelenik meg, az ablakban meg a következő: IPB WARNING [2] mysql_connect(): Too many connections (Line: 132 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned SQL error: Too many connections SQL error code: Date: Friday 10th of February 2006 10:01:46 AM We apologise for any inconvenience Most kezdte 10 perce, eddig még sose csinált ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 most már újra nem csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nekem is csinálja, még mindig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nincs gond, sőt:) Ez azt jelenti jelentősen nőt az oldal nézettsége. Tehát nem csak látogat a sok felhasználó, hanem maradnak is:)) Szóval,amint időm engedi állítani fogok a mysql beállításokon, növeljük a lehetőségeket:) A végén még cserélhetünk megint hardvert is:))) csak így tovább:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nekem is csinálja, még mindig. :) Beti az SQL... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Beti az SQL... Olvasol is? Nincs gond, sőt:) Türelem, semmi nagy gond. Megfogjuk oldani. Amig van a hiba, addig F5 sűrűűűn:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Olvasol is? Nincs gond, sőt:) Türelem, semmi nagy gond. Megfogjuk oldani. Amig van a hiba, addig F5 sűrűűűn:) Engem egyáltalán nem zavart, sőt... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Beti az SQL... Megkérném a tisztelt felhasználó(ka)t, hogy lehetőleg mellőzzek a szlenget hibabejelentéskor. Inkább a hibára szeretnénk öszpontotsítani, nem arra, hogy dekódoljuk a mondanivalót. "Beti"-t írni "Beteg" helyett pontosan 1 azaz egy betű spórlását jelentette a beírónak, szemben azzal, hogy nekünk meg azon kellett gondolkodni, hogy mi a rák az a "beti"... Először, valami általunk még nem ismert geek kifejezésre gondoltunk, de aztán leesett. Szóval a hibabbejelentő nem dumacsatorna meg poéncsokor, legyünk egzaktak, rövidek és tömörek. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Újabban nálam is hülyéskednek az új üzenetet jelző kis négyzetek. Gyakran megjelennek az új üzenetet jelölő négyzetecskék témáknál annak ellenére hogy nincs új hozzászólás. Ezt többen is tapasztalták már (F-astra Csevegés témakörben már feljött a kérdés) Próbáltam többféle böngészővel -hátha az a hiba- de a hiba mindegyiknél jelentkezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Az adott témakörben több, téma található. Ha valamelyik nincs elolvasva, akkor is jelez, de igen, mi is tapasztaltuk. Szerintem a Firefox az érzékenyebb. Elképzelhető, hogy a fórum frissítése okozta a hibát, mert a kereső is akkor hibásodot meg. Megoldásom: Mivel, ez nem egy fatális hiba, nem foglalkozom a javításával. Remélhetőleg a következő frissítés rendbehozzzzzaaaa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem tudom, ilyennel is foglalkoztok, de a személyes fotó megváltoztatásánál ezt írja: "Beállíthatsz egy személyes fotót, amelet a fórum összes felhasználója megtekinthet." amelet=amelyet A kis jelölő négyzeteknél tegnap belefutottam egy olyan szituba, hogy olvastam, majd késöbb újra olvasatlannak mutatta. Viszont az utolsó hozzászóló közben javított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 ezért jelezte olvasatlannak, mert közbe javitottak. ezt már én is megszivtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Lehet csak engem zavar, de még sose láttam, hogy mást írt volna ki a főoldal alján ez: "Következő esmények a naptárban 5 napon belül:" Ráadásul mindig ezt írja: "Nincs a naptárban a mai napra bejegyzett esemény" Hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 azért van ez, mert nincs bejegyzett esemény a naptárban :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Lehet csak engem zavar, de még sose láttam, hogy mást írt volna ki a főoldal alján ez: "Következő esmények a naptárban 5 napon belül:" Ráadásul mindig ezt írja: "Nincs a naptárban a mai napra bejegyzett esemény" Hogy is van ez? Hát talán mert nincs bejegyzett esemény... :blink: Egyszerű... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Na de ha a következő 5 napot nézi, akkor miért a mai napot írja? Meg egyáltalán milyen eseményt figyel? Mert 5 napon belül Évnyitó is lesz, már ha ezeket figyeli, meg ráadásul születésnap is lesz! :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 a születésnap nem esemény az évnyitó meg még nincs beírva a naptárba :rolleyes: (ezt mindjárt megteszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts