Blitz Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem tudok filet csatolni a gépről, mikor "új hozzászólást" inditok. nincs olyan hogy "csatol" gomb. Sokak szerint pedig kellene hogy legyen. :blink: Mi lehet a problem? Lehet valami el van nekem állitva? A szövegablak felett van egy ikon -insert link -. Talán ere gondoltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Üdv. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem tudok filet csatolni a gépről, mikor "új hozzászólást" inditok. nincs olyan hogy "csatol" gomb. Sokak szerint pedig kellene hogy legyen. :blink: Mi lehet a problem? Lehet valami el van nekem állitva? SZia! Az UPLOAD tiltva van jelenleg, ezért nem megy. A lehetőség megjelenik sokaknál, de nem engedélyezet. Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ATM_automata Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Kedves Adminok! Régen léptem már be, aztán gondoltam belépek. Látom új a felület. Bejelentkezem és ez fogad: " E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Ez hogy lehet? 2004 óta ez van beállítva és ez is a címem. Most meg valaki megadja mint a sajátját Én meg változtassam meg????? Hogy lehet megadni olyan címet ami már él a rendszerben???? Megoldás????? Köszi: ATM Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Kedves Adminok! Régen léptem már be, aztán gondoltam belépek. Látom új a felület. Bejelentkezem és ez fogad: " E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Ez hogy lehet? 2004 óta ez van beállítva és ez is a címem. Most meg valaki megadja mint a sajátját Én meg változtassam meg????? Hogy lehet megadni olyan címet ami már él a rendszerben???? Megoldás????? Köszi: ATM Ezt a hibát sokan jelezték már...... jelenleg nincs megoldás. Türelem, használd nyugodtan így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ATM_automata Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Ezt a hibát sokan jelezték már...... jelenleg nincs megoldás. Türelem, használd nyugodtan így. Köszönöm. Türelemmel leszek, a lényeg, hogy ezek szerint nem okoz gondot. :-) ATM Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2006 Köszönöm. Türelemmel leszek, a lényeg, hogy ezek szerint nem okoz gondot. :-) ATM kiprobálhatod a következőt: 1. regelesz egy ingyenes emailcímet pl: valami@c2.hu www.c2.hu oldalon 2. megváltoztatod a most használt emailcímed erre 3. Utána vissza változtatod. Kiváncsi lennék, aki ezt végég csinálja sikerrel jár-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ATM_automata Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 kiprobálhatod a következőt: 1. regelesz egy ingyenes emailcímet pl: valami@c2.hu www.c2.hu oldalon 2. megváltoztatod a most használt emailcímed erre 3. Utána vissza változtatod. Kiváncsi lennék, aki ezt végég csinálja sikerrel jár-e. Nos, megcsináltam. Azóta nem pofázik, hogy rossz a mail cím, pedig ugyan arra állítottam vissza, amire előtte azt mondta, hogy duplikált cím. Tehát sikerrel jártam. Amúgy nem kell hozzá másik létező email cím, simán megváltoztattam aztán meg vissza. ATM Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nos, megcsináltam. Azóta nem pofázik, hogy rossz a mail cím, pedig ugyan arra állítottam vissza, amire előtte azt mondta, hogy duplikált cím. Tehát sikerrel jártam. Amúgy nem kell hozzá másik létező email cím, simán megváltoztattam aztán meg vissza. ATM Azért írtam, mert én is probálkoztam. Volt, hogy a te módszered nem hozta meg a várt eredményt. Ezért javaslom egy második email cím létrehozását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Valamiért nem enged be az opelmail rendeszer, és a következőt írja ki: Internal error occured. Refer to server log for more information. [2006-01-21 06:28:13] És többször van úgy, hogy nem enged törölni egy mailt, majd egy fél óra után márnki tudom törölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Az éjszaka a mail rendszer karbantartása, illetve frissítése folyt/folyik. A hétvégén még előfordulhatnak pillanatyni üzemzavarok a levelezésben. Elnézést a kellemetlenségért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Köszi. Most már megy gond nélkül. Üdv: kori Kellemes hétvégét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Sajnos a személyes képem helyett képtelen vagyok másikat feltölteni, mert mindíg az eredetit adja vissza csak mégbénább felbontásba állítva. Annak ellenére is ha törlöm és rátöltök másikat, akkor is az eredetit rakja ki (?!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 nyomj utána CTRL+F5 öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Sajnos a személyes képem helyett képtelen vagyok másikat feltölteni, mert mindíg az eredetit adja vissza csak mégbénább felbontásba állítva. Annak ellenére is ha törlöm és rátöltök másikat, akkor is az eredetit rakja ki (?!) Ennek a problémának semmi köze a fórumhoz! Gondolom jelenleg Internet Explorert használsz (Nagy E betüs ikon...). Az IE és általában a többi böngésző program is CACHE-eli a weboldalakat a gyors megtekintés véget. Az F5-ös billentyű a Frissítés akart lenni....Nagy Zöld ikon a piros X mellett. Egyébként a Ctrl+F5 bill az igazi. Még jobb lenne, ha rá kattintanál az "Eszközök" utána "Internet beállítások" gombra. Ajánlom : az "Idéglenesen letöltött fájlok" részt..... Elvileg nem kell F5-öt nyomni.... használjatok normális böngészőt és ajánlom figyelmetekbe az Internet böngészők használatának (legalább) alapszintű megismerését. Sok szerencsét és jó fórumozást kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Mozillát használok. Egyébként köszi! Soha nem volt még ilyen problémám semmivel. A cache témát vágom, de most épp nem ugrott be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Mozillát használok. Egyébként köszi! Soha nem volt még ilyen problémám semmivel. A cache témát vágom, de most épp nem ugrott be. Ok, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 A Kereső meggyógyítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Sziasztok! Az autósport topikba szúrtam be véletlenül egy nem oda illő írást(hanem a kresz-be készült), de csak javítani tudtam, törölni nem. Biztos bénázok. Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Sziasztok! Az autósport topikba szúrtam be véletlenül egy nem oda illő írást(hanem a kresz-be készült), de csak javítani tudtam, törölni nem. Biztos bénázok. Karesz Szia ! Nem bénázol. A korábbi hozzászólás tölésére, csak a moderátoroknak van lehetősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Szia ! Nem bénázol. A korábbi hozzászólás tölésére, csak a moderátoroknak van lehetősége. Köszi a választ, megnyugodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Tisztelt Illetékesek, a "gyorsválasz" gomb megnyomására előkerülő fogalmazó ablak alatt a "Grimaszok..." és "Aláírás..." stringeket kicsit nézzétek meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Tisztelt Illetékesek, a "gyorsválasz" gomb megnyomására előkerülő fogalmazó ablak alatt a "Grimaszok..." és "Aláírás..." stringeket kicsit nézzétek meg :) Korrigálva, köszi az észrevételt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Sziazstok Fiuk!! Nem tudom miért,de nem működik a link,az email cím ,és a kép beszúrása funkcióm üzenet küldésnél... :) Mi történhetett??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Nekem sem müködik! Valaki segítsen! Valami nagy baj lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2006 A hiba oka: Az egyik nyelvi fájl magyarítása okozta. Vissza állítva a régi. Egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts