Atommanó Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A moderátorokkal nem mert kikezdeni. :) Jaja... mert nekem a komplett emailem megdöglött... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Tudja vki, mikor fog újra működni az opelklubos mail? Nekem is az előbb bemásolt zagyva szöveget írja ki. Ettől a pitsától én is kaptam privit, de megnyitás nélkül töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na nekem sem működik már az email... eddig jó volt... Most otthonról is meg máshonnan is ezt dobja ki: vKm8qVFtQQtKyw7 Lc9bs63jrQusq6wPWvdbf289Z7PammxLbRttv7ZF7V7sVv+CeR+kS58y6zHWZUlVbuEnsC4yRafl TrYAEbPy+eJGca/4N8v17IzQ2NusT6wUN0QfE/X8L6KDLeRHWL5QLVPE9bSVomwff5+f5R8paWw+ /5gVK//Efsw7RC23ykEsv1LSlDssvyfiv6Ep/DY2xF8Qd4g7oj+hKZad7IRlJ3+NNOUkT6ETWNV3 8gfQ6Jd8Jd9Czcp4y5e0EnH/Z8stiPc1/C42Rvxa2UkfCp1/xs6w+7FrHGXTlQJ+HZ/M9mHHPc/y a www.titan-computer.hu se megy. lehet hogy feltörték az oldalt? viszont az outlook expresszből elérhető a mail.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 türelem gyerek még pénteken értesítve lett az illetkés elvtárs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem lehet a privát üzik közül törölni, meg van telve a postaládám. lécci csináljatok valamit. azt írja, hogy nincs kijelölve üzenet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem lehet a privát üzik közül törölni, meg van telve a postaládám. lécci csináljatok valamit. azt írja, hogy nincs kijelölve üzenet. Törölj egyessével pls :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem lehet a privát üzik közül törölni, meg van telve a postaládám. lécci csináljatok valamit. azt írja, hogy nincs kijelölve üzenet. Akkor azért nem tudok neked küldeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Törölj egyessével pls :D Úgy sem lehet. Szal várom a javítást az illetékestől (eddig egyébként ez jól működött) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Úgy sem lehet. Szal várom a javítást az illetékestől (eddig egyébként ez jól működött) :D Megnézed az üzenetet és ott van egy ilyen gomb >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Így ok, ideiglenesen megoldva a problem. Azért majd ha lesz valakinek ideje, nézze má meg, mitől nem lehet törölni a listában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Most regisztráltam és az lenne a problémám,h a hozzászólásom mellett nincs ott a fotó. Mi lehet probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Most regisztráltam és az lenne a problémám,h a hozzászólásom mellett nincs ott a fotó. Mi lehet probléma? Vezérlőpult--bal oldali lista-- személyes adatok--avatar feltöltése--150X150 max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Olyankor mi van ha PÜ-t akartam írni valakinek, és azt a választ kapom hogy "az üzenet nem postázható, mert a címzett nem használhatja a belső üzenetküldőt". Ami azért érdekes mert ez egy válasz lett volna egy üzenetre amit tőle kaptam, sőt előtte pár perccel már küldtem neki PÜ-t... :D Amúgy mackósajtról van szó, ha esetleg a probléma egyedi és csak nála jelentkezik... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Olyankor mi van ha PÜ-t akartam írni valakinek, és azt a választ kapom hogy "az üzenet nem postázható, mert a címzett nem használhatja a belső üzenetküldőt". Ami azért érdekes mert ez egy válasz lett volna egy üzenetre amit tőle kaptam, sőt előtte pár perccel már küldtem neki PÜ-t... :D Amúgy mackósajtról van szó, ha esetleg a probléma egyedi és csak nála jelentkezik... :o Megtelt a postafiókom. Csináltam bele némi helyet. Jöhet a mehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Merre lett az oldal órája állítva, nem épp a rossz irányba? Csak 2 órát téved a pontos időhőz képest. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Merre lett az oldal órája állítva, nem épp a rossz irányba? Csak 2 órát téved a pontos időhőz képest. :D Szerintem csak a tiéd, nálam jó. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jó neked. :) De a főoldalon +1 óra, de ha belépek a topikba ott már +2 óra az eltérés. :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jó neked. :) De a főoldalon +1 óra, de ha belépek a topikba ott már +2 óra az eltérés. :D :o Vezérlőpult fórumbeállítások....és el kell venni a pipát a nyári időszámítás mellöl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Vezérlőpult fórumbeállítások....és el kell venni a pipát a nyári időszámítás mellöl :) Csak valami DST korrekció volt bepipálva, nem a nyári időszámítás. Bár e 2 mintha egy és ugyanaz lenne. :o Biztos lehetne egyszerűbben is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Üdv. Annyi észrevételem van, hogy az F Astra GYIK társalgónál azt írja nekem a fórum, hogy Gabbye írt 2011-01-15-n utoljára, de ha belépek, akkor csak Gorbi november harmincadikai hozzászólását látom utolsónak. Ez miért van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez nekem is igy volt... de most beirtam egyet, azt látod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 ez nekem is igy volt... de most beirtam egyet, azt látod? igen, most jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 akkor megjavult, biztos volt egy törölt hozzászólás ami eltünt, csak a jelzése nem... hát ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 akkor megjavult, biztos volt egy törölt hozzászólás ami eltünt, csak a jelzése nem... hát ennyi :) erre tippeltem én is, de zavart a dolog. :D kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Az Adok-veszek-cserélek topicban van egy alfórum felül, ami az új és van a régi eredeti, ami már üres. :) Ez így nem jó szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts