zotya975 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A webreklam.hu bannerje behalasztja a fórumot. Így szanáltam. Köszönjük szépen! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Internet Explorer alatt a böngésző fejlécének szövege "Üdvözlünk a belső levelezőben" marad, ha a belső levelezőből megyek vissza a fórumra, vagy bármelyik másik oldalra. Firefox alatt működik szépen. Alacsony priorítású bug, de gondoltam szólok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Csak nálam szarakodik a fórum, amióta a DragRacing-es reklám fent van? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Csak nálam szarakodik a fórum, amióta a DragRacing-es reklám fent van? :blush: Talán kicsit lassabb lett...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nálam olyat is csinált, hogy eltakarta a felugró privát üzenetet. Különösebben nem zavar (vannak egyéb nehézségek is az életben), csak gondoltam megemlítem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nálam olyat is csinált, hogy eltakarta a felugró privát üzenetet. Különösebben nem zavar (vannak egyéb nehézségek is az életben), csak gondoltam megemlítem. :blush: Nekem meg olyat, hogy akárhányszor rámentem mndíg megjelent, hogy nincs új üzenetem, de csak olyan fél napig volt ilyen, aztán megjavult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Nagyon meglassult az oldal. Vmi b@cakcik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tegnaptól kezdve megint iszonyat lassú az egész fórum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tegnaptól kezdve megint iszonyat lassú az egész fórum... Szintén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Spec én semmi lassulást nem érzékelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Spec én semmi lassulást nem érzékelek. Olvasásnál nem is,de amikor hsz megy,akkor belassul néha.Nem mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Én is töröltem egy hozzászólást, akkor lassú volt, de máshol nem tapasztaltam még, írásnál sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 hoppp nekem mától minusz 2 új PÜ-m van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Vmi nem gömbölyű, néha perceket kell várni egy-egy oldalra. Máskor meg viszonylag hamar betölti. Máshol nem tapasztalom, csak itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Vmi nem gömbölyű, néha perceket kell várni egy-egy oldalra. Máskor meg viszonylag hamar betölti. Máshol nem tapasztalom, csak itt. Jah, mint csiga fékezőernyővel...... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Valami nem okés...ráadásul valami szerverbibi lesz, mert a mailboxos dolog is lassú...de nekem már lassan egy hete szaraxik... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ma is kiszabott lassú... nem csak az írás, topikra is kell várni egy percet néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 kicsit szét van csúszva az oldal:16.25-kor irtam hozzászólást és az oldal szerint visszautaztam 2 órát az időben............. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Időzónát kell módosítani, ha zavar ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Időzónát kell módosítani, ha zavar ;) mééééééér????????????az a baj????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 megint kiszabott lassú a fórum nálam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Ezek a már napi rendszerességű fórum belassulások lowcost problémából erednek, vagy technikai bibi? Azaz szokjuk, vagy megoldható? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nekem az autómatikus bejelentkezést felejti el időnként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Módosítok: Folyamatosan elfelejti a bejelentkezést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Valamiért az avatar nem akar szót fogadni nekem... lecserélném most már a Coupé képét a Corsáéra, de akármit csinálok, a fórum mindig úgy dönt hogy vagy semmi, vagy maradjon az Astra... a Corsa az istennek sem kell neki, pedig a feltételeknek (képméret) megfelel, és frissítek is utána mindig. Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts