hemi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Mikor a profilodban töltöd ki az autód adataid vagy a tuningokat, csak a beírt adatok látszanak, a megnevezések nem. Pl. "gyorsulás" "külső tuning" stb. EZ a HIBA helyreállítva. A képek megjelenítésével bajlodtam, de csak rontotam a helyzeten.:P Most már újra meg vannak a mező nevek. Üdv, hemi UI: A profilban az Én autóm résznél a képek megjelenésén még dolgozom amit lesz időm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Köszönjük hatalmas Ginnn!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Nem tudok új avatart felrakni,mindig azt irja ki,hogy nagyobb 10Kb-nál,pedig tuti nem nagyobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 JOhnny!! Megelőztél!! Ezt ÉN akartam írni!!Én sem tudok felrakni képet,pedig már olyan picire kicsinyítettem,hogy nem is lehet látni... :P Hol a Kbyte-val van baja,hol meg a pixelekkel... :oops: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Most már egész jó..Már haladok..Már elfogadja,azt írja,hogy a profilom megváltozott,csak nem jeleníti meg az avatart a fórumon... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Hm, sajna valamiért amikor cseréltek Avatart a Fórum rossz jogosultsággal probálja feltölteni.... Úgy látszik túlsok már a biztonsági megoldás a fórum körül:)) Az időm kevés, de megoldjuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 Aki nem tudja feltölteni az vatar-nak szánt képet küldje el nekem a kep@opelforum.hu címre és én majd megpróbálom feltölteni nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November7, 2005 Megoszt Elküldve November7, 2005 oksa :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Aki nem tudja feltölteni az vatar-nak szánt képet küldje el nekem a kep@opelforum.hu címre és én majd megpróbálom feltölteni nekik. Isti!! Nem kaptál tőlem emilt? :P Továbbra sincs avatarom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Isti!! Nem kaptál tőlem emilt? :P Továbbra sincs avatarom... :D De megkaptam, csak feltölteni nem sikerült még a képet. Ha sikerül, akkor látni fogod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message DEBUG MODE Line : 164 File : usercp_avatar.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 De megkaptam, csak feltölteni nem sikerült még a képet. Ha sikerül, akkor látni fogod :D Oké!! Várok türelemmel.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 az elképzelhető h a hozzászólásokkal altűntek a privik is ? kaptam értesítést 2 új privátről de egyet sem kaptam :? és azt sem tudom ki küldte...szóval ki küldött lécci küldje újra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 nekem is eltűntek, valószínű, hogy a hozzászólásokkal együtt az enyészeté lettek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Az adatbázis omlott össze. Abban vannak a privik is, ezért tűntek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 Nekem az utolsó leállás (karbantartás) óta olyat produkál, hogy nem mindig jelzi ki rendesen a friss hozzászólásokat. Azaz nem jelzi ki... aztán ha beleolvasgatok néhány topikba, és párszor visszalépek a tartalomjegyzékre meg előjönnek a kijelzések.... aztán pár hozzászóláson túljutva megint eltünnek a sárgás jelek..... Az én készülékemben lenne a probléma?? Esküszöm semmihez nem nyúltam!! :P :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 CTRL + F5 gombok megnyomásával próbálkozz.... frissited igy az ideiglenes tárolódat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 jóvan! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Nem működik a Társalgó » Társalgó -Chat » Társalgó topic. Azt írja ki, hogy "Nincs hozzászólás a témában." Ez a » szöveg a 2jobbranyíl akar lenni szerintem. Beillesztettem ugyanis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 A tegnap írt hozzászólása mindenkinek eltűnt? Mert nekem igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Jaja, tegnap este én is küldtem egy igen hosszú PÜ-t Gregnek, sajnálnám, ha elveszne, mert még nem olvasta. Most meg nem szerepel a listában. Az is érdekes, hogy a bejelentkező oldal még angol, a login után viszont már magyar. Lehet, ennek köze van az eltűnéshez, mert tegnap este még az egész angolul ment?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 én tegnap egész nap nem tudtam elérni a fórumot Azt írta karbanatrtás és elég sok hozzászólás hiányzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Ó uram, áldd meg az adminokat jó sok kézzel, hogy minél gyorsabban tudjanak gépelni és klikkelni :lol: Azért, hogy kijavítsák a hibákat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 1. nagyoncsúnyán össze van omolva a mysql része az oldalnak. 2. Tegnap azért volt kiírva karbantartás alatt, mert karbantartás alatt volt az oldal... 3. 2-en dolgoztunk egész éjjel ezzel a vacak fórum motorral, megkapta a legújabb fejlesztéseket a phpbb alapok is 2.0.18. 4. Tegnap még úgy látuk, be lehet közben is kapcsolni, hogy tudjatok fórumozni, de sajnos ez nem hozta a várt eredményt. Így azok a hozzászólások eltüntek. 5. Jelenleg a tarsalgó résznél az egyik fórum lezárva marad, mert ott még mindig hibák vannak.... 6. A profilba nem kerül vissza a "megnézem az autóját xy-nak" rész. 5. A nyelvi részre nem térnék ki hiszen az volt az utolsó fázisa a tegnapi-mai karbantartásnak.... Elképzelhető, hogy húzamosabb ideig le fogjuk majd állítani a fórumot, de ez nem most lesz. Kicsit kinőtte a fórum a kereteinket. Hozzászolások elvesztésért bocsi, de csak a tegnapiak vesztek el. Ha legközelebb ki lesz írva karbantartás alatt, akkor az nem véletlen, vagy elbaltázás oka. Az az aminek látszik karbantartás. Nem merek időpontot kiírni mikor fejeződik be, hiszen ezt a szabadidőben végzem ahelyet, hogy a Benfica vs MU foci meccset néztem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 És szerintem mindannyian hálásak vagyunk neked mindezért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts