WFefe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ha nagyon akarod, átírom neked. Múltkor valahova lehet téves infót írtam/tunk. 150 hozzászólás után lehet átírni. :huh: Köszönöm, a gyors reakciót. Nem akarom átírni. Csak a lehetőséget hiányoltam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ha nagyon akarod, átírom neked. Múltkor valahova lehet téves infót írtam/tunk. 150 hozzászólás után lehet átírni. <_< Tehát akkor 150 hsz után tudom a fórumlakó bejegyzést tetszés szerint módositani?Mert a vezérlőpulton módositani tudtam,csak nem jelent meg.Először azt hittem tagság kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Szerintem 151 hozzászólásod van és ott a "Seni 4Ever" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szerintem 151 hozzászólásod van és ott a "Seni 4Ever" <_< Tudom,de amikor megkérdeztem,nem volt annyi.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hogy is lehet átírni??????? nem vagyok egy zseni és még nem jöttem ráááááá............. más:az idő ami a hozzászólások melett van az minden frissitésnél változik,de soha nem a jót mutatja. oka? vagy csak nekem tünik fel és ez normális? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hogy is lehet átírni??????? nem vagyok egy zseni és még nem jöttem ráááááá............. más:az idő ami a hozzászólások melett van az minden frissitésnél változik,de soha nem a jót mutatja. oka? vagy csak nekem tünik fel és ez normális? <_< Katints a nevedre, hogy megnézhesd a profilodat. Ha ott vagy akkor a beállításokra kattintva,és lejjebb görgetve találod a személyes nyilatkozat részt. Oda beírhatod, amit meg akarsz osztani velünk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 hogy is lehet átírni??????? nem vagyok egy zseni és még nem jöttem ráááááá............. más:az idő ami a hozzászólások melett van az minden frissitésnél változik,de soha nem a jót mutatja. oka? vagy csak nekem tünik fel és ez normális? <_< Vezérlőpult-Személyes adatok és ott a titulus pont alatt tudod átszerkeszteni a fórumlakót valami másra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Vezérlőpult-Személyes adatok és ott a titulus pont alatt tudod átszerkeszteni a fórumlakót valami másra. nekem nincs "titulus" menüpontom vazzzzze......lehet én vagyok egy másik dimenzióban,de vakuljak meg ha látom. HEEEEEEELP..................... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Katints a nevedre, hogy megnézhesd a profilodat. Ha ott vagy akkor a beállításokra kattintva,és lejjebb görgetve találod a személyes nyilatkozat részt. Oda beírhatod, amit meg akarsz osztani velünk. <_< ha az aláírásra gondolsz az megvan.én a kép alattira gondolok. igazából nem életbe vágó csak gondoltam ha lehet átírnám. azért kössz a segítséget. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 felül találsz olyat, hogy "Vezérlőpult". Utána a bal oldalon lesz olyan, hogy "Személyes adatok", azon belül "adatok szerkesztése". Na ott kéne lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 köszönöm mindenkinek a segítséget. ÉN voltam a VAK!!!!ott volt végig csak nem láttam...... <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Sziasztok! Vmiért nagyon lelassult a forum betöltődése. Tudtok tenni vmit a hiba kiküszöbölésére? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Sziasztok! Vmiért nagyon lelassult a forum betöltődése. Tudtok tenni vmit a hiba kiküszöbölésére? Üdv. webreklam.hu banner miatt nem tölti le az oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 webreklam.hu banner miatt nem tölti le az oldalt Reggel még az volt a baj, de nemrég (kb 20 perce) kellett 1 perc is mire betöltött egy lapot, pedig már nem volt ott a webreklám. De már műxik rendesen, THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! A profilomba beállítottam egy képet...de a fórumokon ahol hozzászólok egy adott témához, ott nem jelenik meg... :rolleyes: Ez miért van? Előre is köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! A profilomba beállítottam egy képet...de a fórumokon ahol hozzászólok egy adott témához, ott nem jelenik meg... :rolleyes: Ez miért van? Előre is köszi a választ! Bocs, hogy beleokoskodok, de a személyes fotót, vagy az avatart állítottad be? Mert az utóbbi látszik a hsz-nál. A kép méretére pedig ügyelj, célszerőbb pölö Néróval lekicsinyíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Bocs, hogy beleokoskodok, de a személyes fotót, vagy az avatart állítottad be? Mert az utóbbi látszik a hsz-nál. A kép méretére pedig ügyelj, célszerőbb pölö Néróval lekicsinyíteni. Valószínűleg ott a pont. Alex pedig legyen oly kedves jelezni, ha nem működne neki az avatar kép feltöltése és megoldjuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Bocs, hogy beleokoskodok, de a személyes fotót, vagy az avatart állítottad be? Mert az utóbbi látszik a hsz-nál. A kép méretére pedig ügyelj, célszerőbb pölö Néróval lekicsinyíteni. Köszönöm a segítséget! Értem...de hol is tudok avatart feltölteni?...a profilomba sehol nem találok ilyet... Megvan!! Megtaláltam...nagyon köszönöm mindenkinek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 Sziasztok! Vmi baj van, beletelik vagy 40 mp-be míg betölti a következő lapot. Üdv. ui. Ma reggel volt néha 2 perc is. Sztem az a webreklám b@c@kszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Sziasztok! Vmi baj van, beletelik vagy 40 mp-be míg betölti a következő lapot. Üdv. ui. Ma reggel volt néha 2 perc is. Sztem az a webreklám b@c@kszik. Van az 3-4 perc is! B) Csináljatok vmit , légyszi, légyszi, léééégysziiiiii! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Jah, használhatatlan most így a fórum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 jaja nekem is rossz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 jaja nekem is rossz B) Most már jó, köcce! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Most már jó, köcce! ;) és tényleg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2009 A webreklam.hu bannerje behalasztja a fórumot. Így szanáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts