Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Köszi Pista! Nem vagyok már háromlaki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Jól néz ki :( Na így már jobb, nem töri szét a szöveget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Na így már jobb, nem töri szét a szöveget. Köszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Én is szereeeeetnééééék ilyeeeet Piiiista báááácsiiii... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ezzel a címlistás-nemtudküldeniprivit dologgal nem lehet kezdeni valamit? utóbbi időben elég gyakori gondot okoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Már valahol írta Hemi hogy meg fogja oldani,csak mostanában nincs erre ideje....Törölj ki onnan mindenkit :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Már valahol írta Hemi hogy meg fogja oldani,csak mostanában nincs erre ideje....Törölj ki onnan mindenkit :cry: :P Én nem is tettem bele senkit, csak sokan ezt teszik, és nem tudok nekik írni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Én nem is tettem bele senkit, csak sokan ezt teszik, és nem tudok nekik írni :( Ez azért van,mert ezt a részt elég kevesen olvassák :P ,pedig többször is volt erről már szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Én is szereeeeetnééééék ilyeeeet Piiiista báááácsiiii... :( Kösziiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Jelezném, mert szerintem hiba, ha egy oldalra kattintok csak egy hozzászólás jelenik meg. A többi alul van összegyüjtve ( hozzászólás a témához) és egyrenként kell rájuk kattintgatni. Ez elég gáz szerintem. Biztos megint vlami fejlesztés próbálkozás következménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Nem tudom, mire gondolsz, mert nálam pl. minden rendben. tudsz rakni róla egy képet, hogy mit látsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Jelezném, mert szerintem hiba, ha egy oldalra kattintok csak egy hozzászólás jelenik meg. A többi alul van összegyüjtve ( hozzászólás a témához) és egyrenként kell rájuk kattintgatni. Ez elég gáz szerintem. Biztos megint vlami fejlesztés próbálkozás következménye. Nem történt "vlami fejlesztés próbálkozás " így ennek következménye ez nem lehet. Több mint valószinű valamit sikerült a saját profilod megjelenítésén változtatni. A gáz az ön készülékében van. Megoldás : Az adott fórum témakör tetején "Beállítások" gomb. Ott a megjelenítási mód ne "Körvonalas" legyen. Állítsd vissza "Eredeti" -re. Kérlek ellenőrizd le.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Nem történt "vlami fejlesztés próbálkozás " így ennek következménye ez nem lehet. Több mint valószinű valamit sikerült a saját profilod megjelenítésén változtatni. A gáz az ön készülékében van. Megoldás : Az adott fórum témakör tetején "Beállítások" gomb. Ott a megjelenítási mód ne "Körvonalas" legyen. Állítsd vissza "Eredeti" -re. Kérlek ellenőrizd le.... Megvan. Tényleg jó lett! Köszönöm, ez volt a baj! Ellenben tényleg nem állítottam semmit sehová. Nem értem. Mai termés, alul volt kiírva téma nézegetés közben: 2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Mai termés, alul volt kiírva téma nézegetés közben: 2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó) :( Mert Téged nem számol bele. 1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) 1 felhasználó: Albert Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 @NFS Örülök, hogy tudtam segíteni. Remélem viszont azt nem gondolod, hogy ADMIN oldalról állítottuk át:)? Mert nem az is lehetséges. Nem tudom mit történt a gépeddel, arra már nem tudok megoldást. Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Habina Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Helló. Örülök hogy végre találtam egy ilyen fórumot. De úgy gondolom hogy kicsit zavaró hogy az új hozzászólások mindíg az oldal végére kerülnek, pl. az én esetemben a 21-ik oldalon jelent meg a hozzászólásom, és csak reménykedem hogy valaki elolvassa.A rendszeres fórumozók már biztosan hozzászoktak, de aki először jár itt az első néhány hozzászólást fogja elolvasni amik nagyjából 2004-5-ösek. Szerintem ha mindíg az utolsó hozzászólás lenne az elején, az jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Jó ez így. :huh: Amúgymeg azt hiszem, hogy ez személyre szabható opció, csak kicsit turkálni kell, és megleled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Helló. Örülök hogy végre találtam egy ilyen fórumot. De úgy gondolom hogy kicsit zavaró hogy az új hozzászólások mindíg az oldal végére kerülnek, pl. az én esetemben a 21-ik oldalon jelent meg a hozzászólásom, és csak reménykedem hogy valaki elolvassa.A rendszeres fórumozók már biztosan hozzászoktak, de aki először jár itt az első néhány hozzászólást fogja elolvasni amik nagyjából 2004-5-ösek. Szerintem ha mindíg az utolsó hozzászólás lenne az elején, az jobb lenne. Itt a komolyabb forumozók ha pl nincsenek 2 napot végigolvassák az összes HSZ-t ami a 2 nap alatt volt :D Így én is de oylan nincs hogy 2 napot nemvagyok.. Egyébként sztem így praktikus... MOst nemakarok belemenni itt a mysql parancsba hogy nem ORDER BY ID DESC hanem ORDER BY ID ASC mert nemlényeg :) Hú ide egyáltalán nekem beszabad ugatnom??? :) ha nem akkor elnézést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ménne szabadna:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Hemi A Mediterrán lapot kiprogizta?? Csak azért kérdezem mert tetszik a galéria Plugin vagy javaskript nemtudom ha jólnéztem Ajax skript , mi a pontos neve ?? :) Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Az opeles oldalaknál Joomla alap rendszert használok. Elég rég dolgozok vele még Mambo kiskora óta. Persze sok oldalnál nem megoldás ez a CMS alap. A képtárnak mostanság ezt a Plugin-t használom: "Simple Image Gallery Plugin". Opel club.hu is pl. Úgy tudom te leszel a webmaster mediterránban, írj mailt kérlek és beszéljük meg a részleteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Az opeles oldalaknál Joomla alap rendszert használok. Elég rég dolgozok vele még Mambo kiskora óta. Persze sok oldalnál nem megoldás ez a CMS alap. A képtárnak mostanság ezt a Plugin-t használom: "Simple Image Gallery Plugin". Opel club.hu is pl. Úgy tudom te leszel a webmaster mediterránban, írj mailt kérlek és beszéljük meg a részleteket. Oké de skyp jobblenne ha van vagy MSN nekem mindegy melyik de ha mail akkor mail :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem itt kellene OFF-nunk. Remélem nem hangzik fellengzősen, sajnos nincs időm Skypolni MSN-ni klubügyben.:) MAIL és PÜ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem itt kellene OFF-nunk. Remélem nem hangzik fellengzősen, sajnos nincs időm Skypolni MSN-ni klubügyben.:D MAIL és PÜ nekem teljesen mindegy melyik énsem sokat vagyok se itt se ott :) De akkor PÜ Mail ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 sziasztok az órát be kellene állítani kívül és belül mást mutat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts