iqbéla Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Cookie-k legyilkolva, cache ürítve. Mire megjelenés helyrejött... affene se érti.... Danke Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 nem tudom,csak nálam van-e ez,de a topikokban nem tudok oldalra ugrani,nem nyílik le a fül,ahogyen a régebbi motorban ment. vagy talán vmi új módszer van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2007 nem tudom,csak nálam van-e ez,de a topikokban nem tudok oldalra ugrani,nem nyílik le a fül,ahogyen a régebbi motorban ment. vagy talán vmi új módszer van? :rolleyes: SZia! Egy picit pontosabban, ha körbe írnád. Nem értem a kérdést így. ( Asszem én vagyok a hibás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ha pl ebben a topiban a 8. oldalra szeretnék ugrani,régebben megtehettem,hogy fent,a most 17. oldalt jelző box lenyíló gombjára kattintva beírtam hogy "8".most nem tudom ezt megtenni,így a visszalapozás nehézkesebb. pláne,ha pl az 500 oldalas topikból a 234. oldalra szeretnék ugrani :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 ha pl ebben a topiban a 8. oldalra szeretnék ugrani,régebben megtehettem,hogy fent,a most 17. oldalt jelző box lenyíló gombjára kattintva beírtam hogy "8".most nem tudom ezt megtenni,így a visszalapozás nehézkesebb. pláne,ha pl az 500 oldalas topikból a 234. oldalra szeretnék ugrani :rolleyes: Nincs egyedül az Úr a problémával.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2007 Megoszt Elküldve Április24, 2007 van egy pár ilyen inaktív legördülő, most hogy jobban megnéztem... pl.a profilok nézetekor is van egykettő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2007 Ok. Köszönöm! Amint lesz időm utánanézzek! Ha van fejlemény , írok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április27, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2007 No, megtaláltam a hibát. Kérek egy kis türelmet, mert az ügy nem 2 perces meló. Jelentkezem, ha van fejlemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Mai napon eléggé belassult a fórum, néha teljesen elérhetetlen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nálam minden ok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nálam is minden ok. Gabi pls check your internet konneksün Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Minden más okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Lehet a céges szolgáltatónak volt valami input oldali hibája, mert itthonról úgy tűnik ez a fórum is rendesen teker (itthon más a szolgáltató). Szal nemszótam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2007 No, megtaláltam a hibát. Kérek egy kis türelmet, mert az ügy nem 2 perces meló. Jelentkezem, ha van fejlemény. A hiba javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Lehet csak nálam van így, de a szép fórumos fejléccel ellentétben az új design-t kapott oldalak fejlécei csúnyán megnyúltak vertikálisan. (Maxthon böngészőt használok - IE alapú) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 A www.opelclub.hu és www.opelpower.hu oldal még fejlesztés alatt ál. A hiba igazából nem hiba, ott szélesebb is a felső rész. Egyforma lesz, csak szeretem volna már így egyben látni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Lehet csak nálam van így, de a szép fórumos fejléccel ellentétben az új design-t kapott oldalak fejlécei csúnyán megnyúltak vertikálisan. (Maxthon böngészőt használok - IE alapú) Jól látod a problémát, csak gyorsan bedobtuk, hogy hogy fog kinézni, már dolgozunk az ügyön!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2007 Megoszt Elküldve Május22, 2007 Mélykék cartárssal a PÜ küldésnél vannak problémáink. Én tudok neki küldeni üzenetet, de ő nem tud válaszolni. A címlistámban a neve mellet az szerepel, hogy "üzenet fogadás tiltva" Én úgy emlékszem, hogy szándékosan nem tiltottam le, viszont azt sem tudom miként lehetne visszaállítani. Ha törlöm a listáról, és újra felveszem akkor is ez a helyzet. Másoknál nem jelentkezett még a probléma. Előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Mélykék cartárssal a PÜ küldésnél vannak problémáink. Én tudok neki küldeni üzenetet, de ő nem tud válaszolni. A címlistámban a neve mellet az szerepel, hogy "üzenet fogadás tiltva" Én úgy emlékszem, hogy szándékosan nem tiltottam le, viszont azt sem tudom miként lehetne visszaállítani. Ha törlöm a listáról, és újra felveszem akkor is ez a helyzet. Másoknál nem jelentkezett még a probléma. Előre is köszi a választ. Mert mélykéknek kellene a profiljában beállítani, hogy fogadhason:) Értelemszerűen, ezért is van az Ő neve mellett, hogy "üzenet fogadás tiltva". @Mélykék Kérlek Pista né meg a Vezérlőpult - Opciók - Fórum beállítások - Privát Üzenetküldő Beállításai menüpontot. Kikapcsolja a privát üzenetküldot? Biztos kikapcsolod a Privát üzenetküldot? Ha kikapcsolod akkor fogadni sem tudsz privát üzeneteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Régebben a MOTE klubtagoknak rész alatt voltak archiv fórumok. Azokat már direkt nem látom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Régebben a MOTE klubtagoknak rész alatt voltak archiv fórumok. Azokat már direkt nem látom? Igen. Minden tagnak küldtem egy hírlevelet, amiben a következő is állt: Amiket a változás érinteni fog: - Profil beállítások (folyamatban) - Fórum kinézet, megjelenés (kész) - Egyes fórumok tartalma és tagolása. (folyamatba, erről beszélünk épp) Szerintem túl bonyolult a fórum, röviden túl "sok". A jövő moderátoraival szeretnék majd egyeztetni erről a dologról, pl a hétvégén:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 Többen mondták nekem a debreceni talin, hogy kevés a "mosolygók" száma. Most már lehet nézegetni: :lol: :mellow: :lol: :lol: ;) :rolleyes: :lol: :lol: :D ;) :unsure: :lol: :lol: :P :lol: :D ;) :P :lol: Vigyorgok lenyiló menü. Majd az összes hangulatjel mutatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Nem kizárt, hogy az én készülékemben lenne a hiba, de nekem nem megy a topicokban az oldal ugrás funkció. Próbáltam Firefox-al és IE-vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Nekem sem megy:( Lehet nem is fog, mert ez a hiba már a sírba visz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Akkor mindegy, hagyjad a pics*ba, annyira nem lényeg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts