forumadmin Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 Megnézzem, amint lesz időm mi lehet a gond. A levelezés és a -1 az más probléma kőr. A -1 fórumbug, beszéltünk már róla. A levelezés az új spamszűrő miatt lehet lassabb, de megnézzük azt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Tegnap este is elérhetetlen volt a fórum nekem, kb 1 órán keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Tegnap este is elérhetetlen volt a fórum nekem, kb 1 órán keresztül. egész este szenvedett... aztán picit begyorsult a nap végére. az előbb meg ezt csinálta: "Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Apache/1.3.33 Server at www.opelforum.hu Port 80" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 egész este szenvedett... aztán picit begyorsult a nap végére. Olyannyira, hogy 10-től éjfélig le is állt minden. De titán holnlapja sem ment. Legalábbis nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2007 Oké meg van a hiba. Rajta vagyunk 1-2 nap és megoldjuk. Köszi a segítségeteket! Köszi addig is a türelmet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Szerintem senkinek sem működött a dolog. Nekem most épp sikerült feljelentkeznem, de ahoz hogy eljussak ide pár homokórán át kellett jutnom. Atom lassú volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Szerver csere volt az éjszaka. A tervezett 2 óra munkából, egész éjszaka lett :lol: Még azért pár órán keresztül - amíg fel nem építi a raid-et - nem fog teljes kapacitással rendelkezésre állni az új szerever, de már így is lekörözi a régit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Kösz szépen! (Remélem nem fehérvári IBM Server, mert valahogy nem bízom a termékeinkben :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Délelőtt én sem tudtam bejelentkezni-->azóta igen és kellően gyors a kiszolgálás--> ellenben az avatarok felét nem látom/köztük a sajátomat sem/. THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január12, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2007 Sziasztok ! Hulla vagyok, ezért bövebb info ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Legújabb regisztrált felhasználónk ăŕëŕí-î÷ŕă :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nekem azóta is elég lassú a fórum, bár mostanában nem volt elérhetetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nekem azóta is elég lassú a fórum, bár mostanában nem volt elérhetetlen. Asszem az itt említett >>>> "Ezúton is tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a http://ns1.titan-computer.hu szerverünk emiatt átalakítás alatt áll. Szerverparkunk átalakítása 1-2 hetet vesz igénybe. Minden ügyfelünket tájékoztatni fogjuk az őket érintő változtatásokról. Köszönjük a türelmet." 1-2 hét még nem telt el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 az a link nekem nem is működik. :lol: oks, akkor várjuk türelemmel a fejlesztések eredményét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Na látom itten se pörög a zélet.. Émmá soxor próbáltam, de nem megy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 Dark nem vette figyelembe az Archiv fórumok csak olvashatóak, ezt külön nem jelzi az adminoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Délelőtt én sem tudtam bejelentkezni-->azóta igen és kellően gyors a kiszolgálás--> ellenben az avatarok felét nem látom/köztük a sajátomat sem/. THX!! Asszem ilyen probléma egy ideig nem lesz. Nekem elég gyors most a fórum. Combosabb gépre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Viszont nem tom van e köze a szervercseréhez, de nekem lett -1 Privát üzim hírtelen... Nem zavar maradhat...csak gondoltam megjegyzem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Viszont nem tom van e köze a szervercseréhez, de nekem lett -1 Privát üzim hírtelen... Nem zavar maradhat...csak gondoltam megjegyzem... :lol: Már írtam régebben, hogy az fórum bug, lépjünk ezen túl. Majd talán egyszer frissítek 2.2 -re (most 2.1.5) talán akko nem lesz ilyen hiba (lesz más) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A problémám még nem oldódott meg: az avatarok felét továbbra sem látom..pl: Hemiét, sajátomat..ami érdekes, hogy a cégnél, ilyen gondom nincs, de az itthoni jóval komolyabb gépen jelentkezik.. THX!! Üdv: ND Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A problémám még nem oldódott meg: az avatarok felét továbbra sem látom..pl: Hemiét, sajátomat..ami érdekes, hogy a cégnél, ilyen gondom nincs, de az itthoni jóval komolyabb gépen jelentkezik.. THX!! Üdv: ND Ugyan ez van nálam is, de nekem a céges a gépnél van a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Már írtam régebben, hogy az fórum bug, lépjünk ezen túl. Majd talán egyszer frissítek 2.2 -re (most 2.1.5) talán akko nem lesz ilyen hiba (lesz más) Nekem megoldódott köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Ma egy ideig nem ment a fórum.. most megy.. mintha kicsit más lenne :) Lehet update volt? Egy apróság.. hozzászólás ablak.. ahova beirsz alatta bal lent "Oldal panel megnyitása" ha rákatt elrejti, a gomb ugyanaz marad.. katt visszajön oldalpanel.. ergo, nem tom ti forditottátok-é, de alap helyzetben amikor van oldalablak akkor "Oldal panel elrejtése kellene hogy legyen, nem pedig megnyitása.. különösebben nem zavar, csak észrevettem.. Na megyek még ismerkedek az új cuccokkal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2007 A fórum teteján van egy ilyen: Legutóbbi bejelentkezésed ideje:..... Opel Fórum- Tartalom Legfrissebb információk: Fórum fejlesztés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts