hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 A böngészők útjai kifürkészhetetlenek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Ctrl + F5. :unsure: Köszke miután István eszembe jutatta az F5-ös frissítést úgy jó lett. A böngészők útjai kifürkészhetetlenek:) Ez mind rendben van, annó ezért tértem át Firefoxra most már az senm ok? Van egyáltalán űber böngésző? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Köszke miután István eszembe jutatta az F5-ös frissítést úgy jó lett. Ez mind rendben van, annó ezért tértem át Firefoxra most már az senm ok? Van egyáltalán űber böngésző? Ádehogy, a firefox az királyság. A CACHE az a tréfamester. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Annyit szeretnék csak kérdezni,hogy ha az aláírásokból ki lett tiltva a képbeszúrás,akkor a fórum topiknevei alá miért lettek berkava pici képek? :unsure: Szerintem ezek sokkal zavaróbbak,mint az aláírásban lévő képek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Annyit szeretnék csak kérdezni,hogy ha az aláírásokból ki lett tiltva a képbeszúrás,akkor a fórum topiknevei alá miért lettek berkava pici képek? :unsure: Szerintem ezek sokkal zavaróbbak,mint az aláírásban lévő képek! Szerintem meg jól néz ki :blink: Izlések és pofonok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Uncsi már az avatarom, lecserélném de nem engedi, sőt mindig visszateszi az előzőt. :unsure: türelmetlen vagyok vagy próbálkozzak még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2006 Megoszt Elküldve December5, 2006 Uncsi már az avatarom, lecserélném de nem engedi, sőt mindig visszateszi az előzőt. :unsure: türelmetlen vagyok vagy próbálkozzak még? mint már nem 1x leírták egy páran, az F5 és a Frissítés csodákra képes! ;) Én most egy "grafikát" látok egy "tengeri" lényről. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Halihó! Végre MOTE klubtag lettem! Viszont a fórumhoz nem kaptam hozzáférést! Tudtok segíteni? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 Ha szépen megkéred Mélykék admin urat, szerintem tud segíteni a problémán. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2006 Megoszt Elküldve December18, 2006 Halihó! Végre MOTE klubtag lettem! Viszont a fórumhoz nem kaptam hozzáférést! Tudtok segíteni? Köszönöm! Már is kerültél. Úgy általában, ha megoldható, akkor ide kérném az ilyen jellegű kérseket http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=933&st=160 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Társalgóban hibásan működik az idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Társalgóban hibásan működik az idézés. Működött. Köszi az észrevételt. Működött. Köszi az észrevételt. Nem működött, azt akartam írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Ma azt hittem, valami "bug" van a fórumban... aztán rájöttem, hogy szándékos a dolog. történetesen a felül lévő "google" cuccra gondolok. Engem spec zavar, bár lehet csak azért mert új dolog. Muszály pont ott lennie? :lol: ui: ez csak 1 vélemény, de gondoltam, leírom ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Sztem jó. Én már pár címre rá is néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Ma azt hittem, valami "bug" van a fórumban... aztán rájöttem, hogy szándékos a dolog. történetesen a felül lévő "google" cuccra gondolok. Engem spec zavar, bár lehet csak azért mert új dolog. muszáj pont ott lennie? :lol: ui: ez csak 1 vélemény, de gondoltam, leírom ide Ez nem bug vagy hasonló. Nem is értem miért lenne az:) Amint 500 klubtagunk lesz -ígérem- leveszem:) Kérném megszokni. A pénz jól jön, erről volt szó ezerszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Nem lehetne orvosolni, hogy ha egy forumból kilépek a fő oldalra akkor ne már állandóan a lap tetejére ugráljon vissza. Ez atom zavaró! Esetleg talán a firefoxomban kellene valamit átállítani? :lol: Ez régen nem így működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Ez nem bug vagy hasonló. Nem is értem miért lenne az:) Amint 500 klubtagunk lesz -ígérem- leveszem:) Kérném megszokni. A pénz jól jön, erről volt szó ezerszer. gondoltam, hogy ez áll a dolog mögött. :) engem csak a helye zavar, de az is csak picit. Lassan megszokom :) Nem lehetne orvosolni, hogy ha egy forumból kilépek a fő oldalra akkor ne már állandóan a lap tetejére ugráljon vissza. Ez atom zavaró! Esetleg talán a firefoxomban kellene valamit átállítani? :lol: Ez régen nem így működött. mióta 2.0-t használok, azóta nekem is így viselkedik, az 1.5-tel nem volt ilyen, szóval szerintem böngészős bibi lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 gondoltam, hogy ez áll a dolog mögött. :) engem csak a helye zavar, de az is csak picit. Lassan megszokom :) mióta 2.0-t használok, azóta nekem is így viselkedik, az 1.5-tel nem volt ilyen, szóval szerintem böngészős bibi lesz. :) Kipróbáltam I.E.-vel :) Azzal jó. Vagyis frissítés után ugyanoda ugrik vissza nem a lap tetejére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Mostanában a fórum gyorsasági és elérhetőségi indexe az iwiw-től is messze elmarad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2007 A mostanában milyen intervallumot takar? NeedforSpeed is jelezte. Pl amióta van Googel hirdetés? Please, help:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Pontosan nem tudom, de az utóbbi pár napban elég lassú, és néha nem is érhető el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Pontosan nem tudom, de az utóbbi pár napban elég lassú, és néha nem is érhető el. Ezt én is tapasztaltam! Mostanában kb 3-ból 2X tudok bejelentkezni, abból 1 X lassú az adatforgalom.. Valamint sok embernek nem látom az Avatar képét: az enyémet sem, sokat igen.. Mi lehet a gond? THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ezt én is tapasztaltam! Mostanában kb 3-ból 2X tudok bejelentkezni, abból 1 X lassú az adatforgalom.. Valamint sok embernek nem látom az Avatar képét: az enyémet sem, sokat igen.. Mi lehet a gond? THX!! Tegnap előtt éjszaka nem ment a fórum reggelig, meg a többi opel oldal sem. Ma is volt kimaradás napközben. Azóta nálam is elég lassú és olyan 2 hét óta én sem látom az avatarok felét, de csak a melóhelyes gépemről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 illetve az email küldés - fogadás lassult küttem az asszonynak ímélt, és több óra volt mire megkapta... a több óra az olyan 4-5 volt. illetve 81 db régi üzenet van a privát üzenetekbe, mégis azt jelzi, hogy -1 üzenetem van... http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/as.jpg levettem linkre, mert túl nagy. MS Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 De jó felkerültem 1 fényképre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts