forumadmin Elküldve Január23, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2014 A Mobilos felület még nem OK. Ezért kérem és köszönöm a türelmet. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január23, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2014 Kész is van! Mármint a Mobilos felület! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csipetjani Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 (edited) sziasztok nem tudom jo helyen kérdezek.. Van 2 astrám az egyik 1.6 8 szelepes a másik 1.6 ecotec 16 szelepes. a 8V autoba, bele tudom rakni a 16V ecotec motort, egyéb vezetékelés nélkül Módosítva Február6, 2014 : csipetjani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 sziasztok nem tudom jo helyen kérdezek.. Van 2 astrám az egyik 1.6 8 szelepes a másik 1.6 ecotec 16 szelepes. a 8V autoba, bele tudom rakni a 16V ecotec motort, egyéb vezetékelés nélkül Nem jó helyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2014 sziasztok nem tudom jo helyen kérdezek.. Van 2 astrám az egyik 1.6 8 szelepes a másik 1.6 ecotec 16 szelepes. a 8V autoba, bele tudom rakni a 16V ecotec motort, egyéb vezetékelés nélkül Nem ez a megfelelő hely. A hozzászólásodból nem derül ki számomra, hogy Astra F vagy G -ről van szó. Astra témakör Astra F témakör Astra G témakör Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Az új fórumdizájn jól néz ki, de a lap tetején a "Találékozók" feliratot javítani kéne. :) Amúgy tetszik a frissítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február17, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2014 Igen, köszi. Többen észrevették, Javítva. Hamar munka eredménye:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Minden fórumfőoldal megnyitáskor előjön egy kis ablak, ami a www.blitz-weekend.hu belépéshez szükséges jelszót kéri. Mégse gombbal tovább megy és a fórum működik rendesen, de a főoldalra való visszalépésnél, vagy frissítésnél, újra előjön. Firefox, legújabb és Windows 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2014 Koszi. Javitjuk hibat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Koszi. Javitjuk hibat. Már el is tűnt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
papa Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 hali! b omegát cserélném c-re. Ha tudnátok segiteni, pl: hibák,alkatrész árak stb. Amit akarok 2,6 benzines lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július28, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2014 hali! b omegát cserélném c-re. Ha tudnátok segiteni, pl: hibák,alkatrész árak stb. Amit akarok 2,6 benzines lenne Nem megfelelő helyre írtál. EZ nem a technikai kérdések témaköre. Kérlek itt tedd fel a kérdésed: OPEL FÓRUM → Technika → Omega - Rekord - Commodore - Senator - Monza → Omega B Igazából "C" Omega nincs ....ezért sem helytálló a sokak által favorizált "C Omega" elnevezés, hanem közelebb áll az igazsághoz a "B 2000 facelift" (facelift = ráncfelvarrás angolul) titulus.. Erről itt tudsz bővebben olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 teszt Teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Teszt teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 teszt Próba Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2015 Próba teszt Teszt Próba 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2015 Ma kaptam egy PÜ-t egy fórumtárstól hogy nem tud hirdetést feladni az Adok-Veszekbe ismeretlen hiba miatt. Megpróbáltam és nekem se ment, ezt a hibaüzenetet írja: "There are no listing packages available" Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember28, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2015 Csodálkoztam is, hogy elfogytak a hirdetések. Kis türelmet kérek. Megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember29, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2015 Javítva. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október9, 2015 Megoszt Elküldve Október9, 2015 Ha esetleg még nem lenne ismert:- Ebben a nézetben nem tördeli a hosszú sorokat:http://www.opelforum.hu/blogs/blog/38-a-kék/- Ebben a posztban az összes formázás/kép/link megszűnt létezni, a többi viszont jó:(Nem tudom csak linkkel beszúrni. :( )- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem.- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára?- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni.Amúgy a dizájn jó lett. Bár az előző is jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2015 (edited) A BLOG és nagy bánatomra a MAGAZIN bejegyzéseket is újra kell építeni. BBCodok már nem lesznek, hanem csak HTML. Sok, sok beállítás vár még rám. Nem tűntem el, jelentkezem még. Módosítva Október9, 2015 : forumadmin 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Október9, 2015 Megoszt Elküldve Október9, 2015 Szia! Nem tudok bejelentkezni, csak ha minden alkalommal új jelszót kérek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2015 Felhasznaloneveddel lépsz be? Vagy az un. Display neveddel? Már azzal nem lehet. Milyen hibaüzenetett kapsz? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 Felhasznaloneveddel lépsz be? Vagy az un. Display neveddel? Már azzal nem lehet. Milyen hibaüzenetett kapsz?Az avatarom fölött nevemmel be tudok lépni, úgyhogy akkor ok! Eddig csak a felhasználónevemet használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts