Elfix Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Teljesen jó az új motor amit a fórum kapott.. a kép látszik de a HSZ-em nem :DDDDA hozzászólok résznél csak írni lehet szerkeszteni nem nagyon? a Szerkesztés résznél meg nem működnek a hangulatjelek..., a szövegablakban nem ugrik át a szó eleje a másik oldalra ha a szó nem fér ki, írjak még hibákat???? :DDDDDui: begépelt szövegnél mikor küldeném el vagyis kattintok a "hozzászól" gombra ezt a hibaüzit kapom.. :Be kell írnod egy üzenetet --- mindezt chrome-on produkálvaLátom sok másnál is vannak/voltak ilyen hibák, én csak azokat írtam amiket hírtelen láttam szóval ha van hiba amit már jeleztek korábban akkor elnézést:) 1
forumadmin Elküldve Március24, 2013 Szerző Elküldve Március24, 2013 Teljesen jó az új motor amit a fórum kapott.. a kép látszik de a HSZ-em nem :DDD A hozzászólok résznél csak írni lehet szerkeszteni nem nagyon? a Szerkesztés résznél meg nem működnek a hangulatjelek..., a szövegablakban nem ugrik át a szó eleje a másik oldalra ha a szó nem fér ki, írjak még hibákat???? :DDDDD ui: begépelt szövegnél mikor küldeném el vagyis kattintok a "hozzászól" gombra ezt a hibaüzit kapom.. :Be kell írnod egy üzenetet --- mindezt chrome-on produkálva Látom sok másnál is vannak/voltak ilyen hibák, én csak azokat írtam amiket hírtelen láttam szóval ha van hiba amit már jeleztek korábban akkor elnézést:) Nézd, a fórum motort kellett frissíteni. Az, hogy jó lesz-e az majd elválik a használat folyamán. Az általad leírt hibák nagy részét tudod orvosolni már leírtak alapján. A fórum felső részében van egy "Gépház" rész ahol írtam, hogy a böngésző cachet-t érdemes törölni. Chrome böngészővel akadhatnak problémák. A probléma ott sem tartós. Pár újraindítás után jól fog működni. Kérlek végezd el ezen feladatokat és nézd meg újra a hibákat amit írtál. Ha fenn állnak jelezd azt nekem PÜ-ben, ha megjavultak azt is. Igen írj kérlek hibákat, mert azokat szépen sorra fogom venni. Köszönöm a segítséged.
Lamp Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Sziasztok! Olyan problémába akadtam, hogy be van állítva a "Témakövetés, napi értesítés" Ehhez képest minden hozzászólást egyesével küldözget levélben... tehát nem napi egy levél, henem annyi ahány hozzászólás érkezik az adott fórumtémához. Üdv: Lamp
forumadmin Elküldve Március28, 2013 Szerző Elküldve Március28, 2013 Szia! Próbáld, meg azt, hogy törölöd a Témakövetéseidet, majd újra felveszed őket. Ha ezek után is fent áll a hiba kérlek jelezz vissza. Üdv,
astra Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 t . moderátorok. azt szeretném tudni hogy miért vagyok "figyelmeztetés státuszban"?
Lanti Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Kérlek itt olvass utána: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=943&&page=38#entry899829 2
Lamp Elküldve Április2, 2013 Elküldve Április2, 2013 Szia! Próbáld, meg azt, hogy törölöd a Témakövetéseidet, majd újra felveszed őket. Ha ezek után is fent áll a hiba kérlek jelezz vissza. Üdv, Hali! Töröltem a témakövetést, újra felvettem, sajnos továbbra is egyesével küldi a hozzászólásokat. Próbáltam azonnali értesítés beállítását, akkor is küldte egyesével ... más lehetőséget nem próbáltam ki... Segítségedet előre is köszönöm! Üdv: Lamp
forumadmin Elküldve Április4, 2013 Szerző Elküldve Április4, 2013 Egyelőre nem értem a nálad kialakult hibát. Szólok, ha találtam érdemi megoldást.
J0hnny Elküldve Május20, 2013 Elküldve Május20, 2013 Próbáltam modiként más user aláírását szerkeszteni, de hiába szerkesztem újra és mentem le, marad a régi és az én aláírásom változik a szerkesztetté... Én bénázok valamit el? Él még a három soros aláírás limit? 1
forumadmin Elküldve Május21, 2013 Szerző Elküldve Május21, 2013 A hiba tényleg hiba. Ezt nem te tolod el! Fogom frissíteni az oldalt, meglátom utána is fent áll a hiba. Köszi az észrevételt.
casanovak Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Helló .Én azt szeretném törölni ,hogy ne jöjjön állandóan email értesités.Hol kell kikapcsolni?? Thx. 1
forumadmin Elküldve Május22, 2013 Szerző Elküldve Május22, 2013 Helló .Én azt szeretném törölni ,hogy ne jöjjön állandóan email értesités.Hol kell kikapcsolni?? Thx. Az értesítéseket >>>ITT<<< tudod módosítani. Majd, ellenőrizd, milyen tartalmakat követsz nyomon: Ezek után, ha még van kedved, nézd meg felső menüsorban van a "Súgó" menüpontot is. Majd a következő lépés "Értesítés (mail) új hozzászólásokról" ez egy bővebb leírás az értesítőkről.
forumadmin Elküldve Május24, 2013 Szerző Elküldve Május24, 2013 Próbáltam modiként más user aláírását szerkeszteni, de hiába szerkesztem újra és mentem le, marad a régi és az én aláírásom változik a szerkesztetté... Én bénázok valamit el? Él még a három soros aláírás limit? A hiba javítva.
hening Elküldve Május24, 2013 Elküldve Május24, 2013 Az miért van, hogy nem válaszolhatok egy pü-re mert a másik fél kilépett a beszélgetésből?
forumadmin Elküldve Május27, 2013 Szerző Elküldve Május27, 2013 Jó kérdés. Ez alapján lezártnak tekintheti a beszélgetés szálát. Próbáld meg új üzenet küldésével + idézés.
hening Elküldve Május27, 2013 Elküldve Május27, 2013 Jó kérdés. Ez alapján lezártnak tekintheti a beszélgetés szálát. Próbáld meg új üzenet küldésével + idézés. Az vele a bajom, hogy nincs ott egy válasz gomb. Amúgy biztosan meg lehetne oldani azzal is amit írtál, csak...csak.
andris_C14NZ Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Ttisztelt forumadmin! Az apróhírdetések közül 2 nap után eltűnt a híredésem. Mi történhetett? Köszi Tarno én is hasonló hibát tapasztalok, 1 nap után eltűnik a hirdetésem. van rá megoldás vagy csak béna vagyok?
forumadmin Elküldve Augusztus28, 2013 Szerző Elküldve Augusztus28, 2013 A hirdetés "fórumlakó" ranggal 15 napig él, 2x lehet megújítani a lejárt hirdetést. Klubtag ranggal pedig 30 nap és ugyanúgy 2x lehet megújítani.
hening Elküldve Augusztus28, 2013 Elküldve Augusztus28, 2013 Írd be a megfelelő helyre, ott biztosan megmarad. Többször is áthelyeztem a nem megfelelő helyre írt hirdetéseket, mostanra meguntam. Ami nem jó helyen van törlöm. andris pl az egész autók közé írta az alkatrész hirdetését. 1
imy Elküldve December1, 2013 Elküldve December1, 2013 Ha olvasom a hozzászólásokat, és több topicban van olvasatlan, akkor x darab elolvasása után mindegyik topic olvasott lesz, pedig több is volt amit nem olvastam el.... És többen is tapasztalták, tessék a hozzászólásom után elolvasni a többiek véleményét. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=717&p=970380
forumadmin Elküldve December2, 2013 Szerző Elküldve December2, 2013 Sajnos ez a hiba elő szokott fordulni.
csaboastra Elküldve Január6, 2014 Elküldve Január6, 2014 Hell uj tag vagyok es a multikormanyomrol lenne szol kitol kerhetek segitseget ?
forumadmin Elküldve Január7, 2014 Szerző Elküldve Január7, 2014 Hell uj tag vagyok es a multikormanyomrol lenne szol kitol kerhetek segitseget ? Ez nem a megfelelő topik. Kérlek a Technika rovatban keresd ki az autód típusát és ott tedd fel a kérdésed. Nicknevedből ítélve Astrád van, ITT, ezeken belül próbálkozz.
Recommended Posts