forumadmin Elküldve Június25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2012 SZia! Működik az. Csak a régi fórum rész is látható volt így összekeverheted vele. Astra F Gy.I.K -klikk Üdv,fórumadmin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 de jól, néz ki a hozzászólásom.. vendég lettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Jól látom, hogy a hosszú ékezetes betűknél néha bugzik a fórummotor a hozzászólás szereksztőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2012 Elvileg ennek már jónak kell lennie. Teszt: árvíztűrő tükörfúrógép Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július16, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2012 Sziasztok!Sok PÜ-t és emailt kapok azzal kapcsolatban, hogy a fórum frissítést követően a fórumra bejelentkezés követően megjelenik a fórumozok nick neve alatt egy "Figyelmeztetés státusz" felírat.Szeretném kijelenteni ettől még nem kapott figyelmeztetést senki. A fórum frissítés után mindenki a saját neve alatt bejelentkezés után látja ezt a szöveget. Itt tudja ellenőrizni milyen figyelmeztetéseket kapott (lehet semmit), hogy pl meddig van kitiltva, letiltva, stb. Ezt mindenki csak magánál látja. Ez nem látszik senkinek, nem jelenik meg, csak az adminoknak és moderátoroknak. Ha maga a felhasználó sincs bejelentkezve , akkor Ő sem látja a nevénél. A moderátorok, adminoknak pedig minden név alatt látszik.Szóval emiatt nem kell semmi rosszra gondolni. Üdv, forumadmin 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Opel 1.7 TD Német motoros az autóm. A turbóm szerintem nemműkődik. Van egy ugynevezett "labda" vezérlő amit nyilván gondolom vákum működtet és abból kijön egy rövid rudazat,ami nyitogatja a kipufogónyilásba egy pillangószelepet. Ez a rudazat nekem megsemmozdul! Bármennyi gáztadok. Hogyműködik ez? Mennyire kellene ennek mozogni? Kb: mennyi gázadásnál múködikez? Ez nem motorhiba bejelentő, hanem a fórum hibáinak a jelentésére szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Ez nem motorhiba bejelentő, hanem a fórum hibáinak a jelentésére szolgál. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2012 Áthelyeztem a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 (edited) Pc-n: Azt vettem észre, hogy topicok közti váltáskor vagy csak következő olvasatlan téma sorra kattintáskor - ez mondjuk ua. - befeketedik a monitor egy pillanatra. Három különböző géppel is ugyanez történik! Mobilon: Ez a mobillal is előjön de annál közben mutatja a profil gombra kattintáskori menüt, majd befehéredik az egész és kb 2-3 oldalnyival megnyújtja lefelé a képet. Kicsit bosszantó minden egyes topic váltásnál fel tekerni az utolsó hsz-hoz és a hsz-ok elküldése után is Módosítva Július30, 2012 : straega Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus2, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Megnézem. Irok, ha tudok érdemi választ adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Sziasztok azlenne a kérdésem ,hogy mi ért van figyelmeztetőstátuszom ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Alig 5 centivel ezen hozzászólásod felett a "Gépház" részben kattintható linken ott a magyarázat (te vagy kb. a 893. aki megkérdezte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Hi! Érdekes dolog történt az előbb... Az Astra F en belül megnyitottam az egyik topicot, mikor ugye végeztem az olvasásával. alul r kattintottam a "vissza a Astra F" gombra, és mikor be töltött az összes topic "olvasott" lett. 2nappal ezelött ilyet nem még nem csinált... Nálam van a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Még mindig az a hiba van, ha rákattintok a saját hirdetésem szerkesztésére: Oops! Something went wrong! [#10CFDM2003] A szerkesztésre szánt idő Lejárt Azonnal jön a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Hi! Érdekes dolog történt az előbb... Az Astra F en belül megnyitottam az egyik topicot, mikor ugye végeztem az olvasásával. alul r kattintottam a "vissza a Astra F" gombra, és mikor be töltött az összes topic "olvasott" lett. 2nappal ezelött ilyet nem még nem csinált... Nálam van a hiba? Hát nem tudom. Próbálkoztam, de nem tudtam reprodukálni sajnos a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Még mindig az a hiba van, ha rákattintok a saját hirdetésem szerkesztésére: Oops! Something went wrong! [#10CFDM2003] A szerkesztésre szánt idő Lejárt Azonnal jön a hiba. Azóta próbáltad még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Azóta próbáltad még? Igen, most is ugyanaz. A link: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=listing&do=edit&item_id=604 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Nekem sikerült. Nekem az elérhetőségre panaszkodott, ott megadtam a te fórumos elérhetőséged, PÜ link. Küldd el PÜ-ben mit szeretnél módosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Nekem sikerült. Nekem az elérhetőségre panaszkodott, ott megadtam a te fórumos elérhetőséged, PÜ link. Küldd el PÜ-ben mit szeretnél módosítani. Köszi, akkor legközelebb hogy csináljam, mit adjak meg? Amúgy uppolni akartam csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Augusztus30, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2012 (edited) Sziasztok. Ha emailben kapok értesítőt és azt opera-ban olvasom el, akkor a forum-ra mutató link nem müködik. Mondjuk eddig csak az "Astra J" topicot olvastam és csak opera-ból próbáltam, de a hiba így fenn áll. Szintén opera-bol, de a többi forum linkjét se nyitja meg. Módosítva Szeptember3, 2012 : Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyorshajtó Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Hello! Miért vagyok figyelmeztetés státus alatt??? Érvényes e-mail címem van, napi használatban! :huh: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Nem vagy abban, és te vagy kábé a huszadik aki megkérdi. Az oldal tetején a "gépház" részben ott a link ahol le van írva hogy mi az a figyelmeztetés státusz a neved alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarno Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Ttisztelt forumadmin! Az apróhírdetések közül 2 nap után eltűnt a híredésem. Mi történhetett? Köszi Tarno Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 Sziasztok! Nem tudom, hogy volt e már szó róla vagy felmerült e, de aggasztó, hogy bejelentkezés nélkül is igen sok, viszonylag érzékeny adat hozzáférhető a felhasználókról (e-mail cím, város...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sziasztok! Nem tudom, hogy volt e már szó róla vagy felmerült e, de aggasztó, hogy bejelentkezés nélkül is igen sok, viszonylag érzékeny adat hozzáférhető a felhasználókról (e-mail cím, város...). Pontosan melyik mezők látszanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts