Guest hemi_teszt Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 (edited) teszt - szerkesztve - szerkesztve újra. no megint Módosítva Március20, 2012 : hemi_teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2012 Ezt hozza hibának: [#10CFDM2003] A szerkesztésre szánt idő Lejárt Végeztem két tesztet. Ahogy látható is. Egy klubtag és egy fórumlakó státuszú. Nekem működőt. Probáld meg másik böngészővel vagy másik gépen. Válasz jöhet PÜ-ben is. A hozzáaszólásokat átrakom az Opelfórum hibák közzé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piratson Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Üdv! Amikor egy oldalt oldalt megnyitok, felugrik egy ablak, ami arra figyelmeztet, hogy az oldal parancsfáljt akar futtatni. Leokézom, majd újra megkérdezi, és csak ezután engedi az oldal olvasását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2012 Hm, ez elég érdekes. Pár gépen megnéztem nekem nem jön fel ilyen ablak. Tudnál küldeni screenshot -t? PÜ, vagy mail Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Ha jelszót akarok változtatni, akkor nem tudok. Ha nem írom be a amilcímemet, akkor arra panaszkodik, ha beírom, akkor meg azt írja, hogy nem egyeznek.... terméseztessen mindkét esetben meg van adva az új és a régi jelszó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2012 Biztos jól írod be a jelszavakat? Több mint valószínű, hogy valamit nem jól csinálhatsz. 2 lehetőség van: 1.Próbálkozol még, kiirod a jelszavakat valahova és onna másolod be. Pl próbáld a jelszót beírni először notpad-be és onnan másold ki. Itt arra vigyázz ne kerüljön szóköz a másolásba. Az emailt meg kell adni. 2. Megírod nekem mire szeretnéd változtatni és én megcsinálom. PÜ vagy Mail. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hali Az "Új tartalom megtekintése" alatt a "Szűrés fórumok alapján" nekem valahogy nem akarja az igazat. Magyarul a Szűrő kiválasztása után is behozza az összes fórumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2012 Kiprobáltam a szűrést. Nálam Ok, de ez nem elég. Kérlek probáld meg másik böngészővel, géppel. Nézd meg, hogy biztos az összes jelenik meg? Más szűrést nem-e hagytál bekapcsolva, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Kiprobáltam a szűrést. Nálam Ok, de ez nem elég. Kérlek probáld meg másik böngészővel, géppel. Nézd meg, hogy biztos az összes jelenik meg? Más szűrést nem-e hagytál bekapcsolva, stb. Hm ez most IE8 és más gép, hát akkor mind1, nálam lehet vmi, ha másnak nem volt bele baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erdoscsaba Elküldve Március30, 2012 Megoszt Elküldve Március30, 2012 Miért nem megy a fórum expolerrel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Ha pda-n normaál neézetet hasznaálok, akkor fektetett moódban csak nagy betuűvel tudok iírni, nem engedi kicsire vaáltani, aálloó moódban, pedig az eékezetes betuükneél, mint laáthatoó, beiírja az alap betuűt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 Miért nem megy a fórum expolerrel? Melyik explorerrel? Mi nem megy? Picit részletesebben, ha kérhetném. Teszteléseim alapján IE8 , IE9 tökéletes, IE6 felejtős, de az már több éve:) Ha IE használsz feltételezem legális szoftver használsz, érdemes mindig a legfrissebbet használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ha pda-n normaál neézetet hasznaálok, akkor fektetett moódban csak nagy betuűvel tudok iírni, nem engedi kicsire vaáltani, aálloó moódban, pedig az eékezetes betuükneél, mint laáthatoó, beiírja az alap betuűt is. Lesz nem sokára frissítés,lehet , megoldódik ez a probléma. Nem garantálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Heló! Nemtudom, hogy jelezték-e már, de a Hirdetéseknél a Hirdetés megújítása nem működik rendesen! Üdv. Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2012 Arra kérnélek, hogy leírnád nekem mailban pontosan mit tapasztaltál. Hogy eltudjak indulni azon ami a gond lehet. Már leveleztünk Astra GYIK témában, jöhet arra a címre. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 No, miután több hete használom az új fórummotort pár észrevételemet, javaslatomat megosztanám, ha lehet! :) Pár apróság csak, amire kitérnék, megemlítenék: Felül, a lap tetején van egy "címsor", amit sokan navigációnak használunk a főmenűbe való visszatérés során: Opel Fórum- Tartalom → Szabályzatok, információk→ Kérdések, kritikák és észrevételek Ezt a menüsort, ha lehetne akkor az adott topik fejléce alá/fölé nem lehetne beszúrni esetleg? Hibabejelentő - Opel Fórum Started By forumadmin, 2005 05 júl 10:37 Pl. ide beszúrni a navisort A topik létrehozójának fényképe szerintem nem szükséges... Aztán a másik problem, ami lehet csak nekem jön elő, de sokszor nem frissíti magát a fórum a hozzászólásom után, csak ha visszalépek a fő topikok közé és onnan vissza. Hirtelen több most nem is ugrik be, majd még megpróbálom összeszedni, remélem nem gond, ha leírom őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 No, miután több hete használom az új fórummotort pár észrevételemet, javaslatomat megosztanám, ha lehet! :) Pár apróság csak, amire kitérnék, megemlítenék: Felül, a lap tetején van egy "címsor", amit sokan navigációnak használunk a főmenűbe való visszatérés során:Opel Fórum- Tartalom → Szabályzatok, információk→ Kérdések, kritikák és észrevételek Ezt a menüsort, ha lehetne akkor az adott topik fejléce alá/fölé nem lehetne beszúrni esetleg? Hibabejelentő - Opel Fórum Started By forumadmin, 2005 05 júl 10:37 Pl. ide beszúrni a navisort A topik létrehozójának fényképe szerintem nem szükséges... Aztán a másik problem, ami lehet csak nekem jön elő, de sokszor nem frissíti magát a fórum a hozzászólásom után, csak ha visszalépek a fő topikok közé és onnan vissza. Hirtelen több most nem is ugrik be, majd még megpróbálom összeszedni, remélem nem gond, ha leírom őket. :) Ha van idézet a hozzászólásban, akkor nekem sem. Ha csak írok, akkor frissül. Viszont azt nemrég vettem észre, hogy telefonról, az összetett idézés nem működik. Ha csak válaszolok, egy h.sz.-ra akkor megy, de ha többet szeretnék idézni, akkor nem foglalkozik velem. :rolleyes: (Galaxy Ace - ICS v3 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2012 @J0hnny Nem gond ha összeszeded a kívánságokat (sőt), de szerintem ezt a topikot, hagyjuk meg a konkrét hiba kezeléseknek. Lehet a sablonon változtatni (össze kell írni), de arról majd a vezetőségtől szeretnék konkrét felkérést kapni. @Dawid Fogunk frissíteni valamikor az oldalon, sok frissítést adtak ki a készítők. Így elképzelhető, hogy pár bosszantó apróság javításra szorul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Az dupla ékezetes betűk csak nálam rosszak hozzászóláskor, vagy valami más nem sikerült igazán jól? pl. ű ő Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Kódolás miatt van. Lesz egy kis időm megnézem. Látom már szóltak mások is, de mivel még azóta is rossz, ezért írom, hogy ez nem kódolás probléma, hanem az email "Content-type: text/plain;" headerrel van küldve "Content-type: text/html;" helyett, ezért a levelezőprogramok a html kódokat nem értelmezik és cserélik le a megfelelő ékezetes karakterekre, hanem úgy hagyják, ahogy jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Az dupla ékezetes betűk csak nálam rosszak hozzászóláskor, vagy valami más nem sikerült igazán jól? pl. ű ő Nem, nálam is ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2012 Még nem jutottam el a listám végére, fogom ezt is orvosolni. Sajnos van még 1-2 komolyabb bugom, szólok, ha a fent említett dolgot is megoldottam. Köszi a türelmet. Köszi az észrevételeket előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2012 1. Az emailos hibával még nem foglalkoztam, ez egy régebben fent álló gond, szólok, ha kész. 2. A nagyobb baj, hogy a hozzászolások elküldése sajnos nem valami kiegyensúlyozott, mondhatni nagyon rosszul mükdik. Ezen dolgozunk, köszönöm a türelmet előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2012 Helyzet jelentés: - mivel már sokan jeleztétek, hogy zavaró a sok értelmezhetetlen karakter az email értesítőben Most már jó. Az új fórumfrissítés után a gyors válasz nem igazán működött megfelelően. Itt is előfordult, hogy ha hozászolást küldtünk és tartalmazott dupla ékezetet pl: "árvíztűrő tükörfúrógép" rosszul jelent meg az elküldés után. Amennyiben a "Teljes szerkesztő" -t választottuk ez nem volt így. Ez a probléma javítva. Potyo az email értesítő gondra hitte a többiek észrevételét, pedig ez erről szólt. Sajnos a WYSIWYG editor is rapszodikusan működött, hol ment, hol nem ment. Ez a hiba is javítva. Az ADOK VESZEK részben a hirdetés meghosszabbítás problémával még küzdök. Sajnos ez is rapszodikusan mükszik. A jövő héten kivételes türelmeteket kérem! Nem sokszor leszek gép közelben, ezért lassabb lesz a hibajavítás. A problémákat írjátok le és amint módomban áll megnézem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 Üdv! A GYIK nem működik! Hiába kattintok bármelyik linkre, visszaugrik a vázlatra, nem pedig a post-hoz, ahova a link mutat. Konkrétan az elektromos ablakemelős post érdekelne. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts