Dáwid Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 F astra topicban, ha linkelgetünk a GyIK-ból dolgokat, akkor a tagokon kívül senki nem látja, mert nincs hozzá jogosultsága :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 F astra topicban, ha linkelgetünk a GyIK-ból dolgokat, akkor a tagokon kívül senki nem látja, mert nincs hozzá jogosultsága :rolleyes: Ez egyenlőre nem véletlen..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Ez egyelőre nem véletlen..... ;) És ez jó ez? Mármint azért lett összeszedve egy kupacba minden, hogy az állandóan előforduló kérdésekre meg lehessen találni a választ, fölösleges billentyűzet tépés nélkül is. Így meg megint jönnek az "ugyanaztkérdezések" és csak napokkal később tűnt fel, hogy azzal hogy belinkeltem csórinak a GyIK-ot, nem válaszoltam meg a kínját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 És ez jó ez? Mármint azért lett összeszedve egy kupacba minden, hogy az állandóan előforduló kérdésekre meg lehessen találni a választ, fölösleges billentyűzet tépés nélkül is. Így meg megint jönnek az "ugyanaztkérdezések" és csak napokkal később tűnt fel, hogy azzal hogy belinkeltem csórinak a GyIK-ot, nem válaszoltam meg a kínját :D Teljesen igazad van...csak egyre többen csinálnak saját fórumot,és lopkodják el az összes GYIK-ot.....lesz megoldás erre is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Teljesen igazad van...csak egyre többen csinálnak saját fórumot,és lopkodják el az összes GYIK-ot.....lesz megoldás erre is :D Értem. Kíváncsian várom, erre mit tudtok kitalálni, mert így nem egyszerű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Sziasztok. Engem éppen nem zavar, de jelzem, hogy a hozzászólás értesítő emailben az ékezetes betűk megjelenítése nem müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február16, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2012 Köszi! Igen, a hozzászólás szövege az sokszor rosszul jelenik meg. Remélem egyszer megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Nem akarok trollkodni, de:Valahol azt olvastam, hogy "magyarítva" lettek a gombok. Mi az a Multildézés? Talán multi idézés, vagy ha már magyarított, akkor többszörös, összetett. Vagy valami ilyesmi.Régebben többször, többen síkraszálltunk anyanyelvünk tisztességes használata mellett, sőt volt aki a modiknak köszönhetően ki is lett hajítva a fórumról. Felhívtuk a tisztelt kommentelők figyelmét az aut. helyesírási ellenőrző használatára. Kár, hogy eltűnt. Cserébe lett közvetlen Twitter elérhetőség. Biztos nagy volt rá az igény. Vagy csak én vagyok láma, őskövület, ect.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Elgépelés esete forog fenn. Javítva lesz, csak sajna a fórum ezen verziója nem rendelkezik alapból teljes magyarítással, és sok-sok dolgot saját magunk fordítgatunk. Bárkinek, bármilyen észrevétele van a magyarítással kapcsolatban, szedje össze a gondolatait, és küldhet akár nekem is mail-t a mackosajt"kukac"opelklub"pont"hu címre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2012 A fórum motor nem egy magyar fejlesztésű rendszer. Mivel a fórumot magyaroknak szánják az üzemeltetők alapvetően, így az oldal magyarítása folyamatos munkát igényel. Örömmel veszünk miden segítséget, így várunk is minden észrevételt. Remélem te sem gondolod komolyan azt, hogy Twitter lett cserébe a magyartalanságért, vagy az aut. helyesírás ellenőrző helyett. Az elsődleges cél az volt, hogy a régi fórummotort sikeresen tudjuk frissíteni és minél hamarabb lehessen használni a rendszert. @aut. helyesírási ellenőrző Utána fogo nézni, de szerintem a fórummotor nem rendelkezett ilyennel. Inkább a böngészőkhöz vannak ilyenek, Firefox stb. Az most is működik. Lásd (elírva, firefoxban): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Bocs, de már megint én! :blush: Nincs szinkronban az opelforum.hu belépőoldalán jobbra található emlékeztető és a naptár. Pl.: 2012.02.19-én belépőoldal: 0 szülinapos ma Ma nem ünnepli senki a szülinapját calendar: 19: Ma(6) Születésnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Bocs, de már megint én! :blush: Nincs szinkronban az opelforum.hu belépőoldalán jobbra található emlékeztető és a naptár. Pl.: 2012.02.19-én belépőoldal: 0 szülinapos ma Ma nem ünnepli senki a szülinapját calendar: 19: Ma(6) Születésnap Ismerjük sajnos a hibát, de eddig nem találtuk meg a megoldást. Néha jó, néha nem. Ha minden nap kézzel megeroszakoljuk a fórumot, akkor biztos mutatja, amugy a véletlen műve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 miért van az, hogy az adok-veszek topikban minden hirdetésre amit meg akarok nyitni hibát ír? szerk.: bocsi űgy tűnik azok lejártak, csak akkor miért nem törli, nagyon sok ilyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 nálam müködik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2012 szerk.: bocsi űgy tűnik azok lejártak, csak akkor miért nem törli, nagyon sok ilyen van Lejárt hirdetés 14 napig még látható (ez jogosultságtól függetlenül). Így lehet PÜ-ben is érdeklődni még. Lehet majd a hibaüzenetbe beleírom ezt a dolgot:)Vagy leveszem 5 napra ötlelt:)? Hogy lenne jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Üdv! Miért van az, hogy ha jön értesítés az e-mail címemre, ott az összes ékezetes szó hülye figurákkal jelenik meg: é vagyis ezzel a kombinációval váltja ki az ékezeteket, de csak az e-mailen, itt minden okés. Na, ilyen gondom van, ebben kérnék egy kis segítséget. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2012 Kódolás miatt van. Lesz egy kis időm megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem tudom utólag szerkeszteni a hirdetésemet? Rámegyek a szerkesztésre és kiírja, hogy időtúllépés. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Üdv! Bármelyik oldalon is kattintok egy linkre, pl.: Tagság 3.500 Ft-ért Tagság 5.000 Ft-ért Taglista Klubtagságról Vezetőség Történetünk Rólunk írták MOTE Klubok Ügyintézés nálam 2 azonos linket nyit meg. Ez beállítás kérdése, vagyis nálam van valami elállítva? A céges gépen is ilyen. Köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Üdvözlet! A profilomban szerettem volna képet cserélni, de mikor kitallózom a pikcsört kis nyilforgolódás után kiírja, hogy nem lehetett a képet beállítani. Próbáltam mindenféle mérettel (800x600, 1024x768, 1600x1200). Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2012 Elvileg mennie kell. Így van beállítva a Fórumlakó csoport: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2012 Üdv! Bármelyik oldalon is kattintok egy linkre, pl.: Tagság 3.500 Ft-ért Tagság 5.000 Ft-ért Taglista Klubtagságról Vezetőség Történetünk Rólunk írták MOTE Klubok Ügyintézés nálam 2 azonos linket nyit meg. Ez beállítás kérdése, vagyis nálam van valami elállítva? A céges gépen is ilyen. Köszi! B) Köszönöm az észrevételed. Javítjuk a hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2012 Üdvözlet! A profilomban szerettem volna képet cserélni, de mikor kitallózom a pikcsört kis nyilforgolódás után kiírja, hogy nem lehetett a képet beállítani. Próbáltam mindenféle mérettel (800x600, 1024x768, 1600x1200). Lehet a kép formátuma, kiterjesztése vagy nem tudom mi nem tetszett a rendszernek. Több képpel próbálkozz, ha nem sikerül egyikkel sem kérlek írj ide, vagy PÜ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Ezt hozza hibának: [#10CFDM2003] A szerkesztésre szánt idő Lejárt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 (edited) Teszt - szerkesztve - Módosítva Március20, 2012 : hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts