Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Üdv!

Az RSS Feed valamikor meg fog gyógyulni?

Már 2009-ben amikor regisztráltam akkor sem működött.

Az RSS Feed mükszik. Igaz nem minden témakörre van beállítva.

rss.png

Elküldve
A keresőben a 200 max találat az beállítható? :rolleyes:

Van olyan mikor több találat lenne, de a régebbieket már nem hozza, 200-nál vége.

Be lehet állítani, hogy korábbi dátumot nézzen -tól -ig és akkor már vannak régebbi találatok is, de ott is a kezdéstől 200-nál game over. :huh:

Vagy rosszul keresek ...? :blush:

Igen volt 200 a max. Felnyomtam 400-ra.

Elküldve

Na most jó helyre írok... :)

Ha rákattintok az "Új tartalom megjelenítésére", akkor nem ad ki semmilyen olvasatlan oldalt, amihez utolsó bejelentkezés óta hozzászólt a nép- csak ezt: "Elnézést, nincs új tartalom.". Ez 1-2 napja van nálam. Na most másnál is így van, vagy csak nálam van elállítva valami, amiért nem jelenik meg semmi?

Elküldve

Na most jó helyre írok... :)

Ha rákattintok az "Új tartalom megjelenítésére", akkor nem ad ki semmilyen olvasatlan oldalt, amihez utolsó bejelentkezés óta hozzászólt a nép- csak ezt: "Elnézést, nincs új tartalom.". Ez 1-2 napja van nálam. Na most másnál is így van, vagy csak nálam van elállítva valami, amiért nem jelenik meg semmi?

Másik gépen / böngészőben próbáltad már?

Elküldve

Igen volt 200 a max. Felnyomtam 400-ra.

Köszi, így már sokkal barátibb (a végtelen még jobb lene, de majd alakul, aki nem keres annak úgyis mind1) :lurker: , és az Astra F GyIK kiemelés is jó lett. :icon13:

Elküldve

Másik gépen / böngészőben próbáltad már?

Igen, másik gépen/ 3 böngészőben is, de mindenhol azt írja: "Elnézést, nincs új tartalom."

Akkor csak nem nálam van a hiba- (bár kitudja... :D)

Elküldve

Köszi, így már sokkal barátibb (a végtelen még jobb lene, de majd alakul, aki nem keres annak úgyis mind1) :lurker: , és az Astra F GyIK kiemelés is jó lett. :icon13:

Picit terhelné a gépet a végtelen:)

Elküldve

Igen, másik gépen/ 3 böngészőben is, de mindenhol azt írja: "Elnézést, nincs új tartalom."

Akkor csak nem nálam van a hiba- (bár kitudja... :D)

Az oldalsó szűrőket menüket nem kapcsolgattad véletlenül?

uj_tartalom.jpg

Elküldve

ADOK - VESZEK

Lassan átalakul a hírdetési megoldás a fórumon. A fenti menüpont alatt található modul holnap lesz elérhető mindenki számára. Kb délután.

A fórumos adok veszek részt pedig lezárom, olvasni majd lehet kb 1 hétig, utána eltünik.

Elküldve

Ha sok mindent kitöltök a beállításaim menüpont alatt, akkor azok egy része megjelenik a nick nevem és az avatarom alatt. Ez miatt ha csak két betűt szólok egy témához mégis fél képernyőt foglalom. Ezeket az információkat nem lehet az aláírás környékére erőltetni?

Elküldve

A javaslatod jó. Már én is gondolkodom valami megoldáson, lehet nem is kellene ott, hogy megjelenjen.... bejáródik a fórum és akkor előveszem ezeket az elrendezésre és kinézetre vonatkozó kéréseket, javaslatokat.

Elküldve

Én megszokásból még mindig bal oldalon keresem a "fel"/"tetejére" gombot. Vissza lehet esetleg majd tenni? (nem létkérdés csak ugye a +szokás) :blush:

Elküldve

A jobb oldalon nem jó? Mert ott ott van a "Válasz" gombtól jobbra.

Tudom,hogy ott van.

Csak berögződött kicsit és még mindig a baloldalon keresem. :blush:

Elküldve

Tisztelt Admin!

Próbáltam módosítani egy-két dolgot a profilomban(lakcím, gépjármű telefonszám), ám a rendszer ezt az üzenetet küldi vissza:

Érdeklődés: A megadott adat meghaladja a maximum megengedettet.

Köszönöm előre is segítségedet.

Elküldve

Tisztelt Admin!

Próbáltam módosítani egy-két dolgot a profilomban(lakcím, gépjármű telefonszám), ám a rendszer ezt az üzenetet küldi vissza:

Azt próbáltad, hogy egyenként módosítgatod őket? Hátha többet tudnánk meg, melyikkel van probléma, vagy miegymás.

Elküldve

Tisztelt Admin!

Az Profilban az Érdeklődés-hez több karakter van beírva, mint a megengedett 60. Ezt kell lecsökkenteni:

"Autók minden mennyiségben,mellette fotózás,kerékpározás,kirándulás."

Esetleg Admin szinten meggondolni, hogy kell-e még a korlátozás, mióta már ez nem jelenik meg hozzászóláskor.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.