forumadmin Elküldve Január23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2012 meg kéne fordítani a smiley-k sorrendjét, mert amiket többet használunk azok a végén vannak.... Hello! Megtettem:) Ctrl+F5 , vagy Ctrl+R Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok urak! Azt vettem észre,hogy ha hozzászólok egy témához csak akkor jelenik meg a hsz-em ha frissítem az oldalt. :huh: Eddig ez automatikus volt. Ez egyéni beállítás probléma vagy másnál is így van? Köszi a választ! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Nálam is ilyen. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Hoppá,most épp nem kellett ráfrissíteni. :omg: :D ......ez lehet a böngésző miatt is,mert eddig ie. alatt írtam,most pedig google chrome. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Nekem is rá kelett eddig frissíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Na most nem kellett nyomni viszont csak itt frissül magátol máshol nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Nekem eddig magától frissült. Igaz, hogy Fájerfokszot használok. Azt vettem észre, hogy ha írnak egy privit, az arról küldött értesítő emailnek a feladója az, hogy "forum". Lehetne pl "Opel Fórum" vagy ilyesmi. A szmájlik nekem tetszenek, nem kéne kicserélni, csak kicsit átválogatni őket, és a gyakran használtakat az elejére tenni. Azok a béna autós szmájlik meg már eltűntek végre, ha jól látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 egyszer ilyen , egyszer olyan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Szia Hemi! Mobilos fórumozásnál nem jöttem rá, hogy hogyan lehet egy adott topicban egyből az utolsó oldalra, vagy az utolsó olvasatlan hozzászóláshoz lépni. Nem zárnám ki, hogy én hibáztam, de nálam mindegy, hogy hová kattintottam, az első oldalra ugrott. :D Az a topik, melyikben új hsz íródott, sötétkék alapon van, és az elején van egy sötétkék csillag, vagy pont. Arra kell rábökni, és az olvasatlan részhez ugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Régen volt olyan, hogy "témák megjelölése olvasottként". Van ilyen az újítás után? Előre is köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 van, egyesével.... ( vagyis én ezt találtam meg idáig ) a témák elején lévő ikonra kattintasz, és olvasott lesz belőle.... ( jól van nem csak én használtam azt egy csomószor :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 nekem most totál rossz a forum, a válaszoknál látom a html kódot, nem tudok több hosszászólásra válaszolni 1 kommentbe... nincs hangulatjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 nekem most totál rossz a forum, a válaszoknál látom a html kódot, nem tudok több hosszászólásra válaszolni 1 kommentbe... nincs hangulatjel :goofy: :evilgrin: :smartass: :sick: :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 a hiba nálad van, itt vidéken müködik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 a hiba nálad van, itt vidéken müködik :) akko jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Sziasztok urak! Azt vettem észre,hogy ha hozzászólok egy témához csak akkor jelenik meg a hsz-em ha frissítem az oldalt. :huh: Eddig ez automatikus volt. Ez egyéni beállítás probléma vagy másnál is így van? Köszi a választ! :hiya: Hasonló a tapasztalatom, mint Ákosnak, egyszer így, egyszer úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 nekem most totál rossz a forum, a válaszoknál látom a html kódot, nem tudok több hosszászólásra válaszolni 1 kommentbe... nincs hangulatjel ugyanazon a gépen, ugyanazon hálózatban, ugyanazzal a böngészővel, most rendesen működik... még a gép se lett újraindítva.... fő, hogy működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2012 Páran jelezték, milyen jó volt, hogy régen volt egy "Fel" gomb minden hozzászolás végén. Vissza raktuk, "Tetejére" névvel. Remélem nem ez nem jelen gondot, hogy nem Fel a neve. Egyébként minden oldal alján található "FEL" gomb" Legörgetek fórum aljára középre belövitek az egeret és: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2012 Hasonló a tapasztalatom, mint Ákosnak, egyszer így, egyszer úgy. Ez a "Gyors" válasz ablak miatt van. Ha úgy használjátok, hogy "Hozzászolás" gomb megnyomása elött "Teljes szerkesztő" akkor mindig meg fog jeleni, nem ilyen cachelős moka lesz. Viszont úgy nem lehet Chatelni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2012 ugyanazon a gépen, ugyanazon hálózatban, ugyanazzal a böngészővel, most rendesen működik... még a gép se lett újraindítva.... fő, hogy működik Ebben sajna nem tudok segíteni szerver oldalról. Lehet a böngésződ valamiért nem kezelte jól a jquery-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2012 Frissítettem a "Súgó"-t. Pontosabban: "Értesítés (mail) új hozzászólásokról" - Ahogy nézzem az egészet szép lassan át kell nyálaznom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2012 A levélben kapott értesítő nem visz a topic-ba sem, nem hogy a legutóbbi POST hoz. üdv:freeze Ez is javítva! A nyelvi fájl volt eltolva. Most már jó az URL is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Amikor válaszolok egy HSZ-re, amiben kép van, akkor az idéztben rögtön a képet kapom meg, (IMG-/IMG tagokat nem tudok törölni, hogy levegyem linkre, csak a komplett képet tudom törölni) Hogy tudom linkre varázsolni a képet? :rolleyes: (illetve telefonról fórumozásnál, ha HSZ-t írok, akkor a kép a szerkesztőablak aljára ugrik, és egy betűt nem látni abból, amit leírtam, mert az ugye a szerkesztő tetején van. Engem különösebben nem zavar, mert szökőévente 1x vagyok fönt telóról, de most éppen volt egy :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Amikor válaszolok egy HSZ-re, amiben kép van, akkor az idéztben rögtön a képet kapom meg, (IMG-/IMG tagokat nem tudok törölni, hogy levegyem linkre, csak a komplett képet tudom törölni) Hogy tudom linkre varázsolni a képet? :rolleyes: (illetve telefonról fórumozásnál, ha HSZ-t írok, akkor a kép a szerkesztőablak aljára ugrik, és egy betűt nem látni abból, amit leírtam, mert az ugye a szerkesztő tetején van. Engem különösebben nem zavar, mert szökőévente 1x vagyok fönt telóról, de most éppen volt egy :D ) Van a válasz írásakor a válasz ablak felső sorában a betűtípus és méret rész előtt 3 kis ikon. Ezek közül a legelsőre ha rányomsz, ugyanúgy látod a szöveget, amit idézel, mint a régi fórummotorban. Ha így távolítod el a /img-ket, működnie kell. A telefonos hiba nem lehet, hogy a készülék vagy a böngészője miatt van? Apropó, telefonos módban nem találtam olyan gombot, hogy "Teljes verzió", vagyis ha egyszer átváltok telefonon telefonos módban, nem tudok visszaváltani, csak a sütik törlésével. Létezik, hogy ott nincs ilyen gomb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2012 Apropó, telefonos módban nem találtam olyan gombot, hogy "Teljes verzió", vagyis ha egyszer átváltok telefonon telefonos módban, nem tudok visszaváltani, csak a sütik törlésével. Létezik, hogy ott nincs ilyen gomb? Passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts