Zsoltee Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Érdekes ez az új fórum kinézet. Nem tudom pontosan megfogalmazni egyelőre hogy csak azért mert szokatlan, vagy azért mert nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nekem is szokatlan, de sztem ezzel is (mint mindennel) idővel meg lehet majd barátkozni, pláne hogy egy csomó új funkció van (pl. megosztás közösségi oldalakon). Viszont a topikoknál azok a linkek amik az utolsó olvasatlan postra vinnének, nekem sem működnek egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 hol lehet az óráját a forumna 24h-s ra állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nálam az avatar képemet cserélte fel, a felhasználónál beállított másikkal. Láttam másnál is előfordult, cseréljem vissza, vagy még javítva lesz? Érdekes a Profil info kiírása is, akinek sok minden van beleírva, a hozzászólásoknál elég hosszan kiíródik. (pl: mantababy) Nekem tetszik, és az új szabályzat is. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nálam az avatar képemet cserélte fel, a felhasználónál beállított másikkal. Láttam másnál is előfordult, cseréljem vissza, vagy még javítva lesz? Ezzen sajnos nem tudunk "globálisan" javítani. A fórum verzió frissítés után ez a képes móka mint "bug" sajnos létrejött. Azt kérem mindenkitől, rakja fel újra, vagy újjuljon meg:) Érdekes a Profil info kiírása is, akinek sok minden van beleírva, a hozzászólásoknál elég hosszan kiíródik. (pl: mantababy) Jogos. Maximáltam 30 karakterben. Mantababy leírása javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 A levélben kapott értesítő nem visz a topic-ba sem, nem hogy a legutóbbi POST hoz. üdv:freeze Ellenőrzöm. Viszont a topikoknál azok a linkek amik az utolsó olvasatlan postra vinnének, nekem sem működnek egyelőre. A ténakörök végén található dátumra kattintva, szépen az utolsóhoz ugrik. Másik módszer, belépsz az alfórumokban majd a ha szépen viszed az egeret a vége felé megjelenik egy "lefele nyíl", amit ha megnyomsz, láthotad ezt: Így megjelenik az Első és Utolsó is. Remélem tudtam segíteni. Még én is ismerkedek vele, sokszor nincs fiókból előhúzott megoldásom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 hol lehet az óráját a forumna 24h-s ra állítani? Utánnanézek. Most mennem kell. Írjátok a híbákat, észrevételeket, kérdéseket. Legkésőbb hétfőn újra elérhető vagyok a fórumon. 1-2 hét teszt és ismerkedési idő van. Köszönöm a türelmeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Üdv Hemi! Pár észrevételem lenne, ha nem gond... - a főoldalról el lehetne tünteni a "Friss képek a galériában" és az "Utolsó állapotfrissítések" rovatot - az altopikokban a Google hírdetéseket áthelyezni, elég zavaró helyen vannak most - smiley-k/hangulatjelek bővítése cseréje (ha kell összeszedek egy csomagot szivesen) hirtelen ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ezzen sajnos nem tudunk "globálisan" javítani. A fórum verzió frissítés után ez a képes móka mint "bug" sajnos létrejött. Azt kérem mindenkitől, rakja fel újra, vagy újjuljon meg:) Próbáltam, de nem jön össze. :( Ha feltöltöm a képet a másikra akkor sem, és ha először törlöm a képet -> nem jelenik meg semmi csak egy arc sziluett, (közben akár ki/bejelentezek, vagy nem) majd utána feltöltöm a képet, akkor sem. Pontosabban a profilomban az látszik, de nem az jelenik meg, hanem ez a felni és ráadásul ezt nem is találom sehol. :huh: Szerk.: 18:18 -> közben "megjavult" a kép, most jó :huh: :w00t: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Üdv Hemi! Pár észrevételem lenne, ha nem gond... - a főoldalról el lehetne tünteni a "Friss képek a galériában" és az "Utolsó állapotfrissítések" rovatot - az altopikokban a Google hírdetéseket áthelyezni, elég zavaró helyen vannak most - smiley-k/hangulatjelek bővítése cseréje (ha kell összeszedek egy csomagot szivesen) hirtelen ennyi... A Friss képeket ki-be lehet kapcsolni a kék állapotsor jobb oldalán, igaz az állapotsor attól még megmarad. Esetleg eltenni legalulra? Az Utolsó állapotfrissítést is ki-be lehet kapcsolni a jobb felső sarkában előugró ikonnal, és az el is tűnik. Szerk.: az ikonnal eltűnik a Friss témák rovat is, de ha ott is csak az állapotsort zárjuk akkor csak annak a részletei nem láthatók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 A Friss képeket ki-be lehet kapcsolni a kék állapotsor jobb oldalán, igaz az állapotsor attól még megmarad. Esetleg eltenni legalulra? Az Utolsó állapotfrissítést is ki-be lehet kapcsolni a jobb felső sarkában előugró ikonnal, és az el is tűnik. Szerk.: az ikonnal eltűnik a Friss témák rovat is, de ha ott is csak az állapotsort zárjuk akkor csak annak a részletei nem láthatók. Köszi,ezt nem vettem észre én sem. :) Kikapcsolva szerintem is jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Még annyi, hogy az a navi sor ami alul és felül megjelenik és mutatja hol járunk, lehetne egy mérettel nagyobb betűvel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Még annyi, hogy az a navi sor ami alul és felül megjelenik és mutatja hol járunk, lehetne egy mérettel nagyobb betűvel. ;) ctrl++ ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 ctrl++ ? Nem vak vagyok, mert az mindent visz, csak praktikus lenne. :D A hirdetések is tényleg elkerülhetnének a második sorból felülre, vagy például elválasztva a kiemelt és a többi topikot, ha már mindenképpen kellenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2012 Utánnanézek. Most mennem kell. Írjátok a híbákat, észrevételeket, kérdéseket. Legkésőbb hétfőn újra elérhető vagyok a fórumon. 1-2 hét teszt és ismerkedési idő van. Köszönöm a türelmeteket. A 24H megjelenés most már Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 A 24H megjelenés most már Ok. igen szuper Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2012 Üdv Hemi! Pár észrevételem lenne, ha nem gond... - a főoldalról el lehetne tünteni a "Friss képek a galériában" és az "Utolsó állapotfrissítések" rovatot - az altopikokban a Google hírdetéseket áthelyezni, elég zavaró helyen vannak most - smiley-k/hangulatjelek bővítése cseréje (ha kell összeszedek egy csomagot szivesen) hirtelen ennyi... A friss képek eltütnetve. Utolsó állapotfrissítés az zavaró? A google hiredtés mindig zavaró, de legyen eltünteve. Majd Oldalra rakom ki valamikor. Jövő héten cserélek smiley-kat:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2012 Nem vak vagyok, mert az mindent visz, csak praktikus lenne. :D A hirdetések is tényleg elkerülhetnének a második sorból felülre, vagy például elválasztva a kiemelt és a többi topikot, ha már mindenképpen kellenek. Hát ez a gyártói skin. Igazából azért is hagytam meg, mert szép kékes. Várjunk ezel még, hátha megszokható számodra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 A friss képek eltütnetve. Utolsó állapotfrissítés az zavaró? A google hiredtés mindig zavaró, de legyen eltünteve. Majd Oldalra rakom ki valamikor. Jövő héten cserélek smiley-kat:-) Közben megtaláltam hol lehet kikapcsolni, szal én voltam béna. :) Az autós smileykra nincs szükség szerintem. Nekem tetszik az újulás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hát ez a gyártói skin. Igazából azért is hagytam meg, mert szép kékes. Várjunk ezel még, hátha megszokható számodra is. Ok, bár én arra a két sorra gondoltam, ami a lap legalján és felül a kék menüsáv alatt jelenik meg, fekete betűvel ;) (itt pl. ezt írja): Opel Fórum Tartalom → Szabályzatok, információk → Kérdések, kritikák és észrevételek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Ok, bár én arra a két sorra gondoltam, ami a lap legalján és felül a kék menüsáv alatt jelenik meg, fekete betűvel ;) (itt pl. ezt írja): Opel Fórum Tartalom → Szabályzatok, információk → Kérdések, kritikák és észrevételek Azt én is sokszor használom navigálásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Azt én is sokszor használom navigálásra... ... és ha be lehetne állítani az altopikokban arra, hogy mutassa az aktuális oldalszámot is, akkor kész is van a "FEL" gomb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 ... és ha be lehetne állítani az altopikokban arra, hogy mutassa az aktuális oldalszámot is, akkor kész is van a "FEL" gomb. Tiu for admin assist! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Azon klubtagok, akik ugy érzékelik, hogy nem tudnak, csak ugyanannyit hozzászólni, mint a nem klubtagok, ne ijedjenek meg. A mai éjszaka folyamán igyekszünk elhárítani a problémát. Megértéseteket es türelmeteket kérjük. Köszönjük! Aki holnap is tapasztalja, kérem írjon majd nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Részemről már teljesen rendben van a fórum, a fel gomb majd meglesz, a többi meg tökéletes. A hozzászólásaim már átlépték az ötöt, szóval nálam ez a probléma sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts