Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem is szokatlan, de sztem ezzel is (mint mindennel) idővel meg lehet majd barátkozni, pláne hogy egy csomó új funkció van (pl. megosztás közösségi oldalakon). Viszont a topikoknál azok a linkek amik az utolsó olvasatlan postra vinnének, nekem sem működnek egyelőre.

Elküldve

Nálam az avatar képemet cserélte fel, a felhasználónál beállított másikkal. Láttam másnál is előfordult, cseréljem vissza, vagy még javítva lesz?

Érdekes a Profil info kiírása is, akinek sok minden van beleírva, a hozzászólásoknál elég hosszan kiíródik. (pl: mantababy)

Nekem tetszik, és az új szabályzat is. :icon13:

Elküldve

Nálam az avatar képemet cserélte fel, a felhasználónál beállított másikkal. Láttam másnál is előfordult, cseréljem vissza, vagy még javítva lesz?

Ezzen sajnos nem tudunk "globálisan" javítani. A fórum verzió frissítés után ez a képes móka mint "bug" sajnos létrejött. Azt kérem mindenkitől, rakja fel újra, vagy újjuljon meg:)

Érdekes a Profil info kiírása is, akinek sok minden van beleírva, a hozzászólásoknál elég hosszan kiíródik. (pl: mantababy)

Jogos. Maximáltam 30 karakterben. Mantababy leírása javítva.

Elküldve

A levélben kapott értesítő nem visz a topic-ba sem, nem hogy a legutóbbi POST hoz.

üdv:freeze

Ellenőrzöm.

Viszont a topikoknál azok a linkek amik az utolsó olvasatlan postra vinnének, nekem sem működnek egyelőre.

A ténakörök végén található dátumra kattintva, szépen az utolsóhoz ugrik.

utolso_hozzaszolas_datum.png

Másik módszer, belépsz az alfórumokban majd a ha szépen viszed az egeret a vége felé megjelenik egy "lefele nyíl", amit ha megnyomsz, láthotad ezt:

utolso_hozzaszolas_elonezet.png

Így megjelenik az Első és Utolsó is.

Remélem tudtam segíteni. Még én is ismerkedek vele, sokszor nincs fiókból előhúzott megoldásom.

Elküldve

hol lehet az óráját a forumna 24h-s ra állítani?

Utánnanézek. Most mennem kell. Írjátok a híbákat, észrevételeket, kérdéseket. Legkésőbb hétfőn újra elérhető vagyok a fórumon.

1-2 hét teszt és ismerkedési idő van. Köszönöm a türelmeteket.

Elküldve

Üdv Hemi!

Pár észrevételem lenne, ha nem gond...

- a főoldalról el lehetne tünteni a "Friss képek a galériában" és az "Utolsó állapotfrissítések" rovatot

- az altopikokban a Google hírdetéseket áthelyezni, elég zavaró helyen vannak most

- smiley-k/hangulatjelek bővítése cseréje (ha kell összeszedek egy csomagot szivesen)

hirtelen ennyi...

Elküldve

Ezzen sajnos nem tudunk "globálisan" javítani. A fórum verzió frissítés után ez a képes móka mint "bug" sajnos létrejött. Azt kérem mindenkitől, rakja fel újra, vagy újjuljon meg:)

Próbáltam, de nem jön össze. :( Ha feltöltöm a képet a másikra akkor sem, és ha először törlöm a képet -> nem jelenik meg semmi csak egy arc sziluett, (közben akár ki/bejelentezek, vagy nem) majd utána feltöltöm a képet, akkor sem. Pontosabban a profilomban az látszik, de nem az jelenik meg, hanem ez a felni és ráadásul ezt nem is találom sehol. :huh:

Szerk.: 18:18 -> közben "megjavult" a kép, most jó :huh: :w00t: :)

Elküldve

Üdv Hemi!

- a főoldalról el lehetne tünteni a "Friss képek a galériában" és az "Utolsó állapotfrissítések" rovatot

- az altopikokban a Google hírdetéseket áthelyezni, elég zavaró helyen vannak most

- smiley-k/hangulatjelek bővítése cseréje (ha kell összeszedek egy csomagot szivesen)

hirtelen ennyi...

A Friss képeket ki-be lehet kapcsolni a kék állapotsor jobb oldalán, igaz az állapotsor attól még megmarad. Esetleg eltenni legalulra?

Az Utolsó állapotfrissítést is ki-be lehet kapcsolni a jobb felső sarkában előugró ikonnal, és az el is tűnik.

Szerk.: az ikonnal eltűnik a Friss témák rovat is, de ha ott is csak az állapotsort zárjuk akkor csak annak a részletei nem láthatók.

Elküldve

A Friss képeket ki-be lehet kapcsolni a kék állapotsor jobb oldalán, igaz az állapotsor attól még megmarad. Esetleg eltenni legalulra?

Az Utolsó állapotfrissítést is ki-be lehet kapcsolni a jobb felső sarkában előugró ikonnal, és az el is tűnik.

Szerk.: az ikonnal eltűnik a Friss témák rovat is, de ha ott is csak az állapotsort zárjuk akkor csak annak a részletei nem láthatók.

Köszi,ezt nem vettem észre én sem. :) Kikapcsolva szerintem is jobb.

Elküldve

Még annyi, hogy az a navi sor ami alul és felül megjelenik és mutatja hol járunk, lehetne egy mérettel nagyobb betűvel. ;)

Elküldve

ctrl++

?

Nem vak vagyok, mert az mindent visz, csak praktikus lenne. :D

A hirdetések is tényleg elkerülhetnének a második sorból felülre, vagy például elválasztva a kiemelt és a többi topikot, ha már mindenképpen kellenek.

Elküldve

Utánnanézek. Most mennem kell. Írjátok a híbákat, észrevételeket, kérdéseket. Legkésőbb hétfőn újra elérhető vagyok a fórumon.

1-2 hét teszt és ismerkedési idő van. Köszönöm a türelmeteket.

A 24H megjelenés most már Ok.

Elküldve

Üdv Hemi!

hirtelen ennyi...

A friss képek eltütnetve. Utolsó állapotfrissítés az zavaró?

A google hiredtés mindig zavaró, de legyen eltünteve. Majd Oldalra rakom ki valamikor.

Jövő héten cserélek smiley-kat:-)

Elküldve

Nem vak vagyok, mert az mindent visz, csak praktikus lenne. :D

A hirdetések is tényleg elkerülhetnének a második sorból felülre, vagy például elválasztva a kiemelt és a többi topikot, ha már mindenképpen kellenek.

Hát ez a gyártói skin. Igazából azért is hagytam meg, mert szép kékes. Várjunk ezel még, hátha megszokható számodra is.

Elküldve

A friss képek eltütnetve. Utolsó állapotfrissítés az zavaró?

A google hiredtés mindig zavaró, de legyen eltünteve. Majd Oldalra rakom ki valamikor.

Jövő héten cserélek smiley-kat:-)

Közben megtaláltam hol lehet kikapcsolni, szal én voltam béna. :)

Az autós smileykra nincs szükség szerintem.

Nekem tetszik az újulás! ;)

Elküldve

Hát ez a gyártói skin. Igazából azért is hagytam meg, mert szép kékes. Várjunk ezel még, hátha megszokható számodra is.

Ok, bár én arra a két sorra gondoltam, ami a lap legalján és felül a kék menüsáv alatt jelenik meg, fekete betűvel ;) (itt pl. ezt írja):

Opel Fórum Tartalom → Szabályzatok, információk → Kérdések, kritikák és észrevételek

Elküldve

Ok, bár én arra a két sorra gondoltam, ami a lap legalján és felül a kék menüsáv alatt jelenik meg, fekete betűvel ;) (itt pl. ezt írja):

Opel Fórum Tartalom → Szabályzatok, információk → Kérdések, kritikák és észrevételek

Azt én is sokszor használom navigálásra...

Elküldve

Azt én is sokszor használom navigálásra...

... és ha be lehetne állítani az altopikokban arra, hogy mutassa az aktuális oldalszámot is, akkor kész is van a "FEL" gomb.

Elküldve

... és ha be lehetne állítani az altopikokban arra, hogy mutassa az aktuális oldalszámot is, akkor kész is van a "FEL" gomb.

Tiu for admin assist! :D

Elküldve

Azon klubtagok, akik ugy érzékelik, hogy nem tudnak, csak ugyanannyit hozzászólni, mint a nem klubtagok, ne ijedjenek meg. A mai éjszaka folyamán igyekszünk elhárítani a problémát.

Megértéseteket es türelmeteket kérjük. Köszönjük!

Aki holnap is tapasztalja, kérem írjon majd nekem.

Elküldve

Részemről már teljesen rendben van a fórum, a fel gomb majd meglesz, a többi meg tökéletes.

A hozzászólásaim már átlépték az ötöt, szóval nálam ez a probléma sincs.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.