Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az Adok-veszek-cserélek topicban van egy alfórum felül, ami az új és van a régi eredeti, ami már üres. :) Ez így nem jó szerintem. :D

ismerkedjünk meg a linkelés fogalmával és gyakoroljuk is azt

hajrá-hajrá : )))))

Elküldve

Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :) Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal?

Elküldve
Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :D Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal?

Ez az összesnél így van :)

Elküldve
Ez az összesnél így van :)

Technikánál pl nem. :D Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem lehetne-e azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott.

Nade bocs, hogy szóltam. :D

Elküldve
Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott.

Az tény hogy csak a szabályzatosat néztem meg :D

Elküldve
Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott.

nem lehetne-e

Elküldve
dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres

Most mit nem értesz?

Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi:

160014-20110124-exW76H.jpg

Elküldve
Most mit nem értesz?

Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi:

kedves tvnéző gyerekek,

képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :)

kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D

amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D

Elküldve
kedves tvnéző gyerekek,

képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :)

kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D

amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D

Örülj neki. Amúgy meg jön egy nem hozzáértő klubtag és ott hoz létre témát, akkor te nem fogod látni? :D Ha nem mindegyiknél van ott, akkor biztos van rá megoldás, nem?

• 10 months later...
Elküldve

sziasztok :lol:

ha valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék:

beméreteztem,feltöltöttem az avatar képemet és egyszerűen nem jelenik meg ;)

valaki valamilyen ötlet??

Elküldve

én ugy látom , hogy nem avatarnak, hanem felhasználói fotónak állitottad be a Coupét.

Azt az adatlapra teszi csak ki.

Keress avatar feltöltése menüpontot....

• 1 month later...
Guest hemi_teszt
Elküldve

Ide várjuk az észrevételeiteket.

Guest hemi_teszt
Elküldve

Ha valakinek eltünt az avatarja, profil képe. Sorry, kérem pótolja. Ahol tudtuk visszaállítottuk.

Elküldve

kedves tvnéző gyerekek,

kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :)

Ez a jelenség sajnos számomra már 2008-ban is ismert volt. Ezt azért csinálja, mert a főfórumban (témakörben) nincsenek témák , csak alfórumok alárendelt témák....

Fogok ezzel is foglalkozni, mert nekem sem tetszik, ha már más is így látja:) Remélem 2013-ig megértem miért írja ki egyiknél / másiknál.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.