mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Az Adok-veszek-cserélek topicban van egy alfórum felül, ami az új és van a régi eredeti, ami már üres. :) Ez így nem jó szerintem. :D ismerkedjünk meg a linkelés fogalmával és gyakoroljuk is azt hajrá-hajrá : ))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 ismerkedjünk meg a linkelés fogalmával és gyakoroljuk is azt hajrá-hajrá : ))))) akkor csak engem zavar. :) ne linuxkodj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 komolyan nem értem mit akarsz mondani :) minden témának van linkje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Én is néztem,de nem értem én sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :) Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :D Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal? Ez az összesnél így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ez az összesnél így van :) Technikánál pl nem. :D Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem lehetne-e azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D Az tény hogy csak a szabályzatosat néztem meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D nem lehetne-e Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 nem lehetne-e ne eszetlenkedj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres :) :D :D :D Gondoltam, hogy Neked ki kellett volna jelölnöm, mert nem veszed észre. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Gondoltam, hogy Neked ki kellett volna jelölnöm, mert nem veszed észre. :) :D :D már az elsőben url-t kértem, de te meg azt nem veszed észre :D ennek amiben írunk pl : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=943 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres Most mit nem értesz? Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Most mit nem értesz? Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi: kedves tvnéző gyerekek, képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :) kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 kedves tvnéző gyerekek, képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :) kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D Örülj neki. Amúgy meg jön egy nem hozzáértő klubtag és ott hoz létre témát, akkor te nem fogod látni? :D Ha nem mindegyiknél van ott, akkor biztos van rá megoldás, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 sziasztok :lol: ha valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék: beméreteztem,feltöltöttem az avatar képemet és egyszerűen nem jelenik meg ;) valaki valamilyen ötlet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 én ugy látom , hogy nem avatarnak, hanem felhasználói fotónak állitottad be a Coupét. Azt az adatlapra teszi csak ki. Keress avatar feltöltése menüpontot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 köszönöm szépen a választ :lol: nem igazán voltam körültekintő...de így már sikerült feltöltenem a sedankamat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 szorri, én coupénak láttam a sedánt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 ugyanmár :lol: én köszönöm a gyors választ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ide várjuk az észrevételeiteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ha valakinek eltünt az avatarja, profil képe. Sorry, kérem pótolja. Ahol tudtuk visszaállítottuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 kedves tvnéző gyerekek, kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :) Ez a jelenség sajnos számomra már 2008-ban is ismert volt. Ezt azért csinálja, mert a főfórumban (témakörben) nincsenek témák , csak alfórumok alárendelt témák.... Fogok ezzel is foglalkozni, mert nekem sem tetszik, ha már más is így látja:) Remélem 2013-ig megértem miért írja ki egyiknél / másiknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 A levélben kapott értesítő nem visz a topic-ba sem, nem hogy a legutóbbi POST hoz. üdv:freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts