mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Az Adok-veszek-cserélek topicban van egy alfórum felül, ami az új és van a régi eredeti, ami már üres. :) Ez így nem jó szerintem. :D ismerkedjünk meg a linkelés fogalmával és gyakoroljuk is azt hajrá-hajrá : )))))
daykiller Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 ismerkedjünk meg a linkelés fogalmával és gyakoroljuk is azt hajrá-hajrá : ))))) akkor csak engem zavar. :) ne linuxkodj :D
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 komolyan nem értem mit akarsz mondani :) minden témának van linkje :D
daykiller Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :) Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal?
coupe Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Felül az Adok-veszek-cserélek Alfórumok résszel nincs bajom. Alatta, az az üres dolog, ahol írja is hogy "Eredménytelen keresés... blabla". Na az szúrja a szemem. :D Ott a képen, alul is látszik vagy bejelöljem pirossal? Ez az összesnél így van :)
daykiller Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ez az összesnél így van :) Technikánál pl nem. :D Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem lehetne-e azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D
coupe Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D Az tény hogy csak a szabályzatosat néztem meg :D
spzoli Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Technikánál pl nem. :) Adok-veszek sem volt így anno. Amúgy a szabályzatos, adok-veszekes és Mote, MVOK klubtagoknak csak ilyen "hibás". Csak az érdekel, hogy nem-e lehetne azokat eltüntetni, mert felesleges és mint kiderült, nem mindegyiknél van ott. Nade bocs, hogy szóltam. :D nem lehetne-e
mélykék76 Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres :) :D :D :D
daykiller Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres :) :D :D :D Gondoltam, hogy Neked ki kellett volna jelölnöm, mert nem veszed észre. :D :D :D
mélykék76 Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 Gondoltam, hogy Neked ki kellett volna jelölnöm, mert nem veszed észre. :) :D :D már az elsőben url-t kértem, de te meg azt nem veszed észre :D ennek amiben írunk pl : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=943 :D
tgabika76 Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 dögöljek meg ha látom, hogy ott melyik alfórum üres Most mit nem értesz? Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi:
mélykék76 Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 Most mit nem értesz? Az a baja hogy a pirossal bekarikázott rész miért van ott, ha egyszer nincsen benne semmi: kedves tvnéző gyerekek, képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :) kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D
daykiller Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 kedves tvnéző gyerekek, képzeljétek el, hogy csodavilágban az admin bácsinak más hozzáférése van ám mint nektek, bizony-bizony és ott roppant mód nem látszik ilyennek :D :lol: -_- :) kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :D amúgy örömmel és boldogsággal tölt el, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondotok a fórummal :) :D :D :D :D Örülj neki. Amúgy meg jön egy nem hozzáértő klubtag és ott hoz létre témát, akkor te nem fogod látni? :D Ha nem mindegyiknél van ott, akkor biztos van rá megoldás, nem?
Tomika86 Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 sziasztok :lol: ha valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék: beméreteztem,feltöltöttem az avatar képemet és egyszerűen nem jelenik meg ;) valaki valamilyen ötlet??
uhuhu Elküldve December3, 2011 Elküldve December3, 2011 én ugy látom , hogy nem avatarnak, hanem felhasználói fotónak állitottad be a Coupét. Azt az adatlapra teszi csak ki. Keress avatar feltöltése menüpontot....
Tomika86 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 köszönöm szépen a választ :lol: nem igazán voltam körültekintő...de így már sikerült feltöltenem a sedankamat ;)
Tomika86 Elküldve December4, 2011 Elküldve December4, 2011 ugyanmár :lol: én köszönöm a gyors választ ;)
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 Ha valakinek eltünt az avatarja, profil képe. Sorry, kérem pótolja. Ahol tudtuk visszaállítottuk.
forumadmin Elküldve Január20, 2012 Szerző Elküldve Január20, 2012 kedves tvnéző gyerekek, kiléptem, megnéztem úgy ÍGY MÁR látom, de nem tudod az okát miért van így :) Ez a jelenség sajnos számomra már 2008-ban is ismert volt. Ezt azért csinálja, mert a főfórumban (témakörben) nincsenek témák , csak alfórumok alárendelt témák.... Fogok ezzel is foglalkozni, mert nekem sem tetszik, ha már más is így látja:) Remélem 2013-ig megértem miért írja ki egyiknél / másiknál.
freeze Elküldve Január20, 2012 Elküldve Január20, 2012 A levélben kapott értesítő nem visz a topic-ba sem, nem hogy a legutóbbi POST hoz. üdv:freeze
Recommended Posts