hemi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Magadnak bármikor átállíthatod (Vezérlőpult). "Kivül" meg majd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 a DST az, nem? az be van pöttyintve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az lenne, de úgy látszik ennek ellenére nem teszi a dolgát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az lenne, de úgy látszik ennek ellenére nem teszi a dolgát.... Egyébként soha nem lessz tökéletes az idő , ha jóltudom a fórumok a UNIX időt nézik mármint ha Linuxos a szeró , ennek a fórumnak kis bugja az idő lehet pontosítani javítani nekem valahol meg is volt hozzá php-ban a javítás ha megtalálom küldöm a kódot mailban! Egyszer már megcsináltam egy iylen motorral működő forumon még anno! De nemtudom ez mennyire változott ahhoz képest! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Jöhet.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nagyon jók az új státusz cimkék (vagy mifenék)! Köszi srácok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Észrevettem egy pici bibit. Ha megnyitom az Asszisztenst, akkor az ablakját kitakarja a nyeremény Corsás banner. FF-et használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Van ez így:) Az ablak az egérrel mozgatható. A flash banner bezavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kedves Modik! Mint ha a fórum órája egy órával el lenne tolódva, legalábbis a hozzászólások időpontját ami jelzi. Van amikor a hozzászólás tényleges idejét mutatja (jól!) , de van amikor téves! köszönettel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Kedves ROLÓ! Ebben a modik nem tudnak segíteni. Hiba igazán könnyen javítható. Ha kijelentkezve megnézed jó az idő. Gondolom automatikusan jelentkezel be. Sajnos a felhasználói profil beállítás nem szinkronizál az administrátori idő átálításkor. A jobb felső menüsorban "Vezérlőpult" utána az "Opciók" box bal oldalt lent, ott kiválasztod a "Fórum beállítások" menüpont. Mjad "Automatikus DST beállítás" nál kivezsed a pipát és állítgathatod az időt. Remélem tudtunk segíteni, kellemes hétvégét és balasetmentes közlekedeést kívánok. PÜ-is ment erről. Üdv, Admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Srácok! (Nem tom, hogy Hemi csinálja e még...) Megnézné nekem valaki, hogy az emailom miért nem műxik megfelelően? Csomó emailt nem kapok meg sajnos...(pl én küldöm magamnak...azt sehol semmi...) Meg mekkora is most a tárhelye egy mailboxnak? Köszi előre is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Írtam PÜ-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Írtam PÜ-t köszi...akkor nem tom mi lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 cask nekem irja mindig h A fórum adminisztrátora nem engedélyezte a túl gyakori keresést. Várj legalább 20 másodpercet, mielőtt újra próbálkoznál. mégha 3 perce nemis nyomtam semmire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Nem tudom szerkeszteni az adataimat,ami engem nem is annyira érdekel,de akik most regisztráltak azok se tudják.Ez mitől lehet? ui:Én csak moderátorként tudom átírni az adatokat........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Nem tudom szerkeszteni az adataimat,ami engem nem is annyira érdekel,de akik most regisztráltak azok se tudják.Ez mitől lehet? ui:Én csak moderátorként tudom átírni az adatokat........ Jelen esetben Róla lenne szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Jelen esetben Róla lenne szó Valamiért hozzászólni se tud :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Valamiért hozzászólni se tud :lol: :lol: validating csoportban van. Visszaigazoló e-mail-ben lévő linkre eljutott már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 validating csoportban van. Visszaigazoló e-mail-ben lévő linkre eljutott már? Megkérdem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 De akkor nem tudna bejelentkezni sem.....vagy tévedek?Mert az megy neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 De akkor nem tudna bejelentkezni sem.....vagy tévedek?Mert az megy neki :lol: passz. azért várjuk meg, mit mond az e-mailre. :lol: Utána még mindig elképzelhető, hogy tudok segíteni. Vagy Piista. De ő most lehet még fáradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 passz. azért várjuk meg, mit mond az e-mailre. :D Utána még mindig elképzelhető, hogy tudok segíteni. Vagy Piista. De ő most lehet még fáradt. Az volt a gond...köszönöm :lol: Nem is értem miért nem jutott eszembe :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 akkor csak jó volt a tippem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a jelenség ami nálam van, hiba vagy csak kevés még a hozzászólásom? A következő a gondom, még mindig nem tudom átírni a képem alatt azt a kis szöveget, nincs olyan menüpontom a vezérlőpultban, amiben módosítani lehetne. Átnéztem minden menüt baloldalt. Viszont érdekes, hogy ott ahol az adataimat tudom módosítani olyan mintha hiányozna egy lehetőség, van egy üres sorom. (Ha kell küldök képet róla) Megnéztem az otthoni gépemen, és ott is ugyan ez van. Légyszives nézzetek utána mi lehet a gond. Köszönöm: Fefe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Ha nagyon akarod, átírom neked. Múltkor valahova lehet téves infót írtam/tunk. 150 hozzászólás után lehet átírni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts