Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

nekem is ez jelenik meg, de a képtárban, illetve a beállításoknál megvan. Ha jó a sejtésem, akkor a hivatkozási címben lehet hiba (autocom --> automodule -ra átírásával egyből odaugrik)

ez csak egy ötlet.

Elküldve
Trükköztem. ott van. :lol: :wacko:

oké, de a kérdés ettől még adott. :lol:

Miért nem tudunk pont a Smile 25. születésnapján normál, karakteres előhívással :) berakni oda. :unsure:

Elküldve
nekem is ez jelenik meg, de a képtárban, illetve a beállításoknál megvan. Ha jó a sejtésem, akkor a hivatkozási címben lehet hiba (autocom --> automodule -ra átírásával egyből odaugrik)

ez csak egy ötlet.

Elképzelhető. A képtár egy picit egyébként beteg, a fejlesztők legújabb verziója pedig amikor felraktam hasalta egyet. Picit türelmet, felírtam a gondot.

Elküldve

:unsure: Ez a dolog pedig számomra a nem értem kategória. Valami elcsúszhatott abban a hozzászolásban. Lehetne karbantartás nyomatni az kb 2-3 óra, de nem látom értelmét:) Majd, ha több esetben gond lesz.

• 2 weeks later...
Elküldve

én a kws 252 es felhasználóval privát üziben levelezzek.

egyszercsak kiirta, hogy ő nem akat üzenetet fogadni.

MÉRT????

biztos akar....

Elküldve

Nekem vannak emberek a címlistámon akiknek tudok írni, és van Mélykék akinek pedig nem.

Mondjuk azt nem tudom, hogy én szerepelek-e a címlistájukon.

• 4 weeks later...
Elküldve
Szerintem eleve nem volt átállítva az időzónád

:( jogos... :cry:

Most megnéztem és átállítottam...így már tökéletes!

Köszi a segítséget... :P

• 3 weeks later...
Elküldve

Legalább akkor már nem csak nálam van a hiba :( .Viszont azt hiszem hogy ha rákatintasz a nevedre és úgy mész be a saját profilodba akkor azt át tudod írni....

Elküldve
Legalább akkor már nem csak nálam van a hiba :( .Viszont azt hiszem hogy ha rákatintasz a nevedre és úgy mész be a saját profilodba akkor azt át tudod írni....

Mit akarsz átírni amúgy ?

Elküldve
Mit akarsz átírni amúgy ?

A rendezvény szervezés mellé akartam kiírni hogy GSi Club Hungary és nem ment...De csak felvetettem,nem kell ám azonnal megoldani :( sőt.......

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.