B_Csaba Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Ha ráklikkelek a saját albumra, ezt dobja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 nekem is ez jelenik meg, de a képtárban, illetve a beállításoknál megvan. Ha jó a sejtésem, akkor a hivatkozási címben lehet hiba (autocom --> automodule -ra átírásával egyből odaugrik) ez csak egy ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 lehet csak az én készülékemben van a hiba, de ebben a hozzászólásomban sehogy sem jelenik meg a :unsure: smile Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Hm...érdekes...próbáltam szerekeszteni, és úgy berakni smilet, de úgy sem megy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Trükköztem. ott van. :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Trükköztem. ott van. :lol: :wacko: Kivegyem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Trükköztem. ott van. :lol: :wacko: oké, de a kérdés ettől még adott. :lol: Miért nem tudunk pont a Smile 25. születésnapján normál, karakteres előhívással :) berakni oda. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 nekem is ez jelenik meg, de a képtárban, illetve a beállításoknál megvan. Ha jó a sejtésem, akkor a hivatkozási címben lehet hiba (autocom --> automodule -ra átírásával egyből odaugrik) ez csak egy ötlet. Elképzelhető. A képtár egy picit egyébként beteg, a fejlesztők legújabb verziója pedig amikor felraktam hasalta egyet. Picit türelmet, felírtam a gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 :unsure: Ez a dolog pedig számomra a nem értem kategória. Valami elcsúszhatott abban a hozzászolásban. Lehetne karbantartás nyomatni az kb 2-3 óra, de nem látom értelmét:) Majd, ha több esetben gond lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 én sem értettem, miért nem megy. Köszi, hogy megnézeted! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 én a kws 252 es felhasználóval privát üziben levelezzek. egyszercsak kiirta, hogy ő nem akat üzenetet fogadni. MÉRT???? biztos akar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ilyen akkor szokott elöfordulni ha felrak a címlistájára,vagy Te rakod fel Őt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Nekem vannak emberek a címlistámon akiknek tudok írni, és van Mélykék akinek pedig nem. Mondjuk azt nem tudom, hogy én szerepelek-e a címlistájukon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Nem igazán van most időm a fórumot javítgatni, ezért elnézést kérek. Szólok, ha ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Csak megjegyezném, hogy a FÓRUM órája nem követte a téli időszámításra való átállást! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Csak megjegyezném, hogy a FÓRUM órája nem követte a téli időszámításra való átállást! :( Mér? Nálam átállt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mér? Nálam átállt... Nekem a lap alján most: A pontos idő: 2007-10-29 - 19:12 És még csak 18.12 van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Nekem a lap alján most: A pontos idő: 2007-10-29 - 19:12 És még csak 18.12 van... :( Szerintem eleve nem volt átállítva az időzónád Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Szerintem eleve nem volt átállítva az időzónád :( jogos... :cry: Most megnéztem és átállítottam...így már tökéletes! Köszi a segítséget... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Csak moderátorként tudom a profilomat szerkeszteni,de ott nem minden funkciót tudok javítani/átírni.....Másnál is van ilyen?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Igen. Én sem igazán tudom az adataimat módosítani. A múltkor a sok város közzül csak Fehérvárt szerettem volna meghagyni, de nem engedte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Legalább akkor már nem csak nálam van a hiba :( .Viszont azt hiszem hogy ha rákatintasz a nevedre és úgy mész be a saját profilodba akkor azt át tudod írni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Legalább akkor már nem csak nálam van a hiba :( .Viszont azt hiszem hogy ha rákatintasz a nevedre és úgy mész be a saját profilodba akkor azt át tudod írni.... Mit akarsz átírni amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mit akarsz átírni amúgy ? A rendezvény szervezés mellé akartam kiírni hogy GSi Club Hungary és nem ment...De csak felvetettem,nem kell ám azonnal megoldani :( sőt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 A rendezvény szervezés mellé akartam kiírni hogy GSi Club Hungary és nem ment...De csak felvetettem,nem kell ám azonnal megoldani :P sőt....... Jól néz ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts