warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Apróság csak, de tegnap este kicseréltem az avatarom a régire.Ami volt, elvileg töröltem.Amikor bemegyek a vezérlőpult/avatar beállítása dologba, ott már az új képet látom. De amúgy meg nem változott. Mit csinálok rosszul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Nálam az az avatarod a kispiroskád, háttérben egy kék autóval. Tudom, hogy hülye kérdés, hisz rutinos versenyző vagy, de F5 volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Nálam az az avatarod a kispiroskád, háttérben egy kék autóval. Tudom, hogy hülye kérdés, hisz rutinos versenyző vagy, de F5 volt? Személyes fotó oks, azzal nincs gond.Csak ami megjelenik a hozzászólás mellett.Na az nem akar változni...... Nos, elvileg frissítettem.De minjá megpróba újra!Amúgy még mindig a régit látom..... Tettem fel másikat.Nem műxik....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Személyes fotó oks, azzal nincs gond.Csak ami megjelenik a hozzászólás mellett.Na az nem akar változni...... Nos, elvileg frissítettem.De minjá megpróba újra!Amúgy még mindig a régit látom..... Tettem fel másikat.Nem műxik....... Corsa lenne az avatar igaz ? Én azt látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Corsa lenne az avatar igaz ? Én azt látom. Én meg nem!Na erre varrjon v.ki gombot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Pedig úgy látszik, mindenkinek megvan, csak neked nincs. :rolleyes: Én sem értem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Én meg nem!Na erre varrjon v.ki gombot! :rolleyes: Kitörölted az előzményeket a böngésződből ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Kitörölted az előzményeket a böngésződből ? Sztem nem.De jelentem, a munkahelyről netezve megjavult! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Ctrl+F5 is volt? mozillában legalábbis az... De ha megjavult akkor oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Valaki vendégként érdekes fake weboldalas linkeket helyez el a galériám képeinek a hozzászólásában!!! ??? Nézzétek meg hátha mások képeinek megjegyzéseiben is fellelhetőek. Eszméletlen hogy mik vannak. Valami digó olasz csinálhatta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Valaki vendégként érdekes fake weboldalas linkeket helyez el a galériám képeinek a hozzászólásában!!! ??? Nézzétek meg hátha mások képeinek megjegyzéseiben is fellelhetőek. Eszméletlen hogy mik vannak. Valami digó olasz csinálhatta. :) nem újkeletű bibi, a hiba már ki van javítva, csak még a szemetét kell kigyomlálni sok helyről. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Üdv... Új felhasználóként az alábbi észrevétellel élnék... regisztrációnál interaktív jelszóellenőrzésnél ha nem egyezik a jelszó,akkor valami ilyesmit ír, hogy a 2 jelszó nem eggyezik. Pusztán helyesírási hiba, mint ahogy gondolom az is,hogy a regisztrációs levél subjectje: Registráció aOpel Fórum- Tartalom ( Opel Fórum- Tartalom ). Később, az aláírásban is így szerepel: A Opel fórum. Eléggé zavaróak ezek számomra, igényességet mutatna, ha az ilyen durva helyesírási hibák javítva lennének. Üdv: AKZO Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Kedves AKZO! Köszönöm, hogy nem csak észrevetted a hibákat, hanem ezeket jelezted is felénk. Az észrevételed kapcsán fény derült több, hasonló gépelési hibára. A hibákat javítottuk, az észrevételt köszönjük. Az igényesség iránti elkötelezettség nem áll tőlünk sem távol. Ezért hibáinkat próbáljuk rövid határidővel kijavítani. Lelkesen végezve, a teljességre törekedve. Remélem, örömmel fogod használni fórumunkat. Kellemes böngészést kívánok. Várjuk további észrevételeidet. Üdv, Admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 T. Admin! Az imént küldtem PÜ-t. De a választ nem kaptam meg. Lehet, hogy elállítottam valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Megkérdezhetem, hogy miről van szó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Megkérdezhetem, hogy miről van szó ? Igen. Küldtem PÜ-t Powerupnak. Ő válaszolt rá ugyanugy de neki kiírta, hogy én nem kívánok PÜ-t fogadni. Megnéztem a beállításokban. A kérdésre, hogy kívánom e tiltani a PÜ-ket, nemmel válaszoltam(alapbeállítás). Ezek után sem kaptam meg az üzit. Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Igen. Küldtem PÜ-t Powerupnak. Ő válaszolt rá ugyanugy de neki kiírta, hogy én nem kívánok PÜ-t fogadni. Megnéztem a beállításokban. A kérdésre, hogy kívánom e tiltani a PÜ-ket, nemmel válaszoltam(alapbeállítás). Ezek után sem kaptam meg az üzit. Előre is köszönöm a segítséget. Bocs a kérdés az , hogy kiapcsolom-e aPÜ küldőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Igen. Küldtem PÜ-t Powerupnak. Ő válaszolt rá ugyanugy de neki kiírta, hogy én nem kívánok PÜ-t fogadni. Megnéztem a beállításokban. A kérdésre, hogy kívánom e tiltani a PÜ-ket, nemmel válaszoltam(alapbeállítás). Ezek után sem kaptam meg az üzit. Előre is köszönöm a segítséget. Ha korábban tilva volt az üzenet küldése neked és most bekapcsoltad, akkor a módosítás előtt elküldött üzenetet nem fogod megkapni. Én most tudtam neked üzenetet küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ha korábban tilva volt az üzenet küldése neked és most bekapcsoltad, akkor a módosítás előtt elküldött üzenetet nem fogod megkapni. Én most tudtam neked üzenetet küldeni. Nah, Powerup azóta se tud. Azt írja hogy le van tiltva nálam a PÜ fogadása, pedig az üzid óta nem nyúltam hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 ilyen Pü. probléma nálam is van pontosabban Crime 78 kartársnak próbálnék küldeni ,de nem kapja meg mert olyat ír ki nekem hogy nála levan tiltva valami és nem kapja így meg . beszéltünk telón és állítása szerint nincsen semmi letiltva . annyi volt hogy felvett a barátok listára és talán talán azóta vacakol valami . valami megmakkant :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 hm.. télen látom fórumot fogok foltozni:) Pista kérlek probálgasd a PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ilyen Pü. probléma nálam is van pontosabban Crime 78 kartársnak próbálnék küldeni ,de nem kapja meg mert olyat ír ki nekem hogy nála levan tiltva valami és nem kapja így meg . beszéltünk telón és állítása szerint nincsen semmi letiltva . annyi volt hogy felvett a barátok listára és talán talán azóta vacakol valami . valami megmakkant :unsure: Nah, ahogy kitöröltem Powert a címlistámról, úgy tudott küldeni. Most viszon én nem tudok neki, valószínűleg azért mert felvett a címlistájára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Szóval a hiba megtalálva. Mindketten kitöröltük a másikat a címlistáról, és így műxik a dolog. Bár gondolom, nem így kéne működnie. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Nagyon jó! Ebből majd ki lehet indulni. Az a baj, hogy kb november vége felé lesz időm komolyabb javításokra. Köszönöm addig is a türelmet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Novemberből mai nap lett :unsure: Lefrissült a fórum motorja. Sikerült a spam bejegyzéseket a kitörölni a képtárból. Kisebb javítások még várhatóak, de ezek miatt nem kapcsolom le a rendszert. Kérem mindenkit, jelezze, ha működési hibát tapasztal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts