NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 A régiben a bal felső sarokban lévő opel fórum logóra kattintva jutottam el mindig a forumhoz. ezt nagyon megszoktam. Most Titan error 404 van helyette. Ha lehetne ezt javítani. Thanx.
Gepard Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ha az "idéz" gombra, vagy a javítás gomb alatt kinyíló "teljes szerkesztés gombra", illetve a javítás/gyors szerkesztés menüben a "szerkesztés kész" gombra kattintok, akkor felvisz az oldal tetejére de semmi más nem történik. Csak szólok.
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Elküldve Január20, 2007 Ha belépsz egy fő topikba, arra a szintre ahol a többi topik van.. akkor a jobb felső sarokban van egy fórum beállítás gomb. ott lehetett pl olvasottá nyilvánítani a "lentebb" lévő topikokat, és egyben visszatérni a fő "menühöz" Nálam erre a gombra kattintva a címsorban megjelenik ez:"http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=59#forumoptions" de nem történik semmi.Régen legördült egy menü.. mindez magyar felületen...
J0hnny Elküldve Január21, 2007 Elküldve Január21, 2007 Nem tudom a profilomat szerkeszteni! Közben megtaláltam,én voltam a láma! :unsure: :huh:
Tom Elküldve Január21, 2007 Elküldve Január21, 2007 Nekem a "fel" gomb nem megy opera alatt. IE-vel nincs ilyen problámám.
forumadmin Elküldve Január22, 2007 Szerző Elküldve Január22, 2007 Legújabb Operád van? Mert azzal nekem megy.
Tom Elküldve Január22, 2007 Elküldve Január22, 2007 Legújabb Operád van? Mert azzal nekem megy. Nem eggyel ez előtti. De akkor frisítek és/vagy használok IE-t forumozásra. :unsure:
forumadmin Elküldve Január22, 2007 Szerző Elküldve Január22, 2007 Vagy nem használod Operában a fel gombot:) Úgy látszik ez a motor sem tökéletes:)
Bobber Elküldve Január22, 2007 Elküldve Január22, 2007 Szép napot! :unsure: Szerettem volna hozzászólni az Észak-Magyarországi régió részhez, de nincsen jogom. Bug, vagy tényleg nincsen? :lol: Szerk.: Birka vagyok. tárgytalan. :huh:
mackosajt Elküldve Január22, 2007 Elküldve Január22, 2007 Archív lett az a fórumrész... így valóban nincs jogod. Gondolom aktivitási hiány miatt került oda. :unsure:
opel16v Elküldve Január22, 2007 Elküldve Január22, 2007 Most megint nem teszi olvasottá a topicot vissza gombnál. :unsure:
opel16v Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Rakjál mán fel egy normális böngészőt:) Eddig ment ezen is (ie6). :unsure:
hemi Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Eddig ment ezen is (ie6). :unsure: Nem ezt mondtam:-) Hanem, felejsd mán el azt a kövületet. :-) Ha már vaccak MS Winfos beépülő, akko IE7.0 De ez már nem ide tartozik:) Szóval OFF vége.
opel16v Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Meglátom mit tehetek. :unsure: Köszi a tanácsot. :huh:
Albert Elküldve Január28, 2007 Elküldve Január28, 2007 A minden egyéb találkozó témakörben kettő darab "Külföldi találkozók" topik is van. Jelenleg a harmadik és az ötödik sorban vannak... A Jennesdorfi Treffent keresgéltem és közben bukkantam rá :unsure:
Gepard Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Probléma megoldva. Legközelebb azért inkább ide írd.
opel16v Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Nem ezt mondtam:-) Hanem, felejsd mán el azt a kövületet. :-) Ha már vaccak MS Winfos beépülő, akko IE7.0 De ez már nem ide tartozik:) Szóval OFF vége. Már a legújabb 7-es ie van, de továbbra sem akaródzik olvasottá válni annak a kis fránya ikonnak. :unsure:
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Elküldve Február19, 2007 nem tom, hogy csak nekem csinálja-e, de sokáig töltene a googlesyndication.com-ról a fórum. De hogy mit, azt nem tudom, mert elvileg az a hirdetési rész is be van töltve. Nálam lenne a hiba, vagy másoknál is van?
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Elküldve Március3, 2007 észleltem egy hibát. ha alul a legfrisebb regelt felhasználó nevére kattintok, ezt kapom válaszul mindig. :blush:
iqbéla Elküldve Március6, 2007 Elküldve Március6, 2007 Tisztelt Adminok, egyik megtekintésről a másikra minden ok nélkül a hozzászólások egymás alatti megjelenítése helyett átállt a fórum olyan megjelenítésre, hogy mindig csak 1 hsz látszik, a többinek csak fa szerkezetben a címei... megnéztem az összes beállításomat, profilt, vezérlőpultot, fórum megtekintése opciót, de sehol nem találom, hol lehetne visszaállítani olyanra, hogy a hozzászólások teljes szövege egymás alatt érkezési sorrendben jelenjen meg. Mit tegyek? Köszi előre is
forumadmin Elküldve Március6, 2007 Szerző Elküldve Március6, 2007 Tisztelt Iqbéla! Minden ok nélkül nem szokott történi semmi. Nem teljesen értem mi módon állt át a fórum kinézete a te esetedben. Login újra , ürisd a cookikat és töröld a böngésző cachet. Írd be, most milyen. Üdv
Recommended Posts