NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 A régiben a bal felső sarokban lévő opel fórum logóra kattintva jutottam el mindig a forumhoz. ezt nagyon megszoktam. Most Titan error 404 van helyette. Ha lehetne ezt javítani. Thanx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ha az "idéz" gombra, vagy a javítás gomb alatt kinyíló "teljes szerkesztés gombra", illetve a javítás/gyors szerkesztés menüben a "szerkesztés kész" gombra kattintok, akkor felvisz az oldal tetejére de semmi más nem történik. Csak szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ha belépsz egy fő topikba, arra a szintre ahol a többi topik van.. akkor a jobb felső sarokban van egy fórum beállítás gomb. ott lehetett pl olvasottá nyilvánítani a "lentebb" lévő topikokat, és egyben visszatérni a fő "menühöz" Nálam erre a gombra kattintva a címsorban megjelenik ez:"http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=59#forumoptions" de nem történik semmi.Régen legördült egy menü.. mindez magyar felületen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Nem tudom a profilomat szerkeszteni! Közben megtaláltam,én voltam a láma! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Nekem a "fel" gomb nem megy opera alatt. IE-vel nincs ilyen problámám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2007 Legújabb Operád van? Mert azzal nekem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Legújabb Operád van? Mert azzal nekem megy. Nem eggyel ez előtti. De akkor frisítek és/vagy használok IE-t forumozásra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2007 Vagy nem használod Operában a fel gombot:) Úgy látszik ez a motor sem tökéletes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Szép napot! :unsure: Szerettem volna hozzászólni az Észak-Magyarországi régió részhez, de nincsen jogom. Bug, vagy tényleg nincsen? :lol: Szerk.: Birka vagyok. tárgytalan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Archív lett az a fórumrész... így valóban nincs jogod. Gondolom aktivitási hiány miatt került oda. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Most megint nem teszi olvasottá a topicot vissza gombnál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Rakjál mán fel egy normális böngészőt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Rakjál mán fel egy normális böngészőt:) Eddig ment ezen is (ie6). :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Eddig ment ezen is (ie6). :unsure: Nem ezt mondtam:-) Hanem, felejsd mán el azt a kövületet. :-) Ha már vaccak MS Winfos beépülő, akko IE7.0 De ez már nem ide tartozik:) Szóval OFF vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Meglátom mit tehetek. :unsure: Köszi a tanácsot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 A minden egyéb találkozó témakörben kettő darab "Külföldi találkozók" topik is van. Jelenleg a harmadik és az ötödik sorban vannak... A Jennesdorfi Treffent keresgéltem és közben bukkantam rá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Probléma megoldva. Legközelebb azért inkább ide írd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Nem ezt mondtam:-) Hanem, felejsd mán el azt a kövületet. :-) Ha már vaccak MS Winfos beépülő, akko IE7.0 De ez már nem ide tartozik:) Szóval OFF vége. Már a legújabb 7-es ie van, de továbbra sem akaródzik olvasottá válni annak a kis fránya ikonnak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2007 Ez van:) Nem tudok jobbat, többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 nem tom, hogy csak nekem csinálja-e, de sokáig töltene a googlesyndication.com-ról a fórum. De hogy mit, azt nem tudom, mert elvileg az a hirdetési rész is be van töltve. Nálam lenne a hiba, vagy másoknál is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van, hogy lassú a google is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 oksa. remélem felgyorsul :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 észleltem egy hibát. ha alul a legfrisebb regelt felhasználó nevére kattintok, ezt kapom válaszul mindig. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Tisztelt Adminok, egyik megtekintésről a másikra minden ok nélkül a hozzászólások egymás alatti megjelenítése helyett átállt a fórum olyan megjelenítésre, hogy mindig csak 1 hsz látszik, a többinek csak fa szerkezetben a címei... megnéztem az összes beállításomat, profilt, vezérlőpultot, fórum megtekintése opciót, de sehol nem találom, hol lehetne visszaállítani olyanra, hogy a hozzászólások teljes szövege egymás alatt érkezési sorrendben jelenjen meg. Mit tegyek? Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2007 Tisztelt Iqbéla! Minden ok nélkül nem szokott történi semmi. Nem teljesen értem mi módon állt át a fórum kinézete a te esetedben. Login újra , ürisd a cookikat és töröld a böngésző cachet. Írd be, most milyen. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts