Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lássuk! Most se nem? Most már látszol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Most már látszol. Igen, megy rendesen látszik minden hozzászólás! Lnézést, hogy má' megenn velem volt baj.... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Sziasztok! Valaki világosítson már fel, hogy mi a gáz... nem tudok topicot nyitni a II. Veterán Opel Találkozónak !!!!!! (a hivatalos rendezvények alatt) Kéne, hogy megtárgyaljuk a dolgokat, és lehessen nyomni az infókat.... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Valaki világosítson már fel, hogy mi a gáz... nem tudok topicot nyitni a II. Veterán Opel Találkozónak !!!!!! (a hivatalos rendezvények alatt) Kéne, hogy megtárgyaljuk a dolgokat, és lehessen nyomni az infókat.... Köszi! Szia! Azért van , mert "a hivatalos rendezvények" topikban csak két klub vezetői nyithanak topikot. Ennek értelme az, hogy a klubtagok a "Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók" topikban ajánlanak rendezvényeket. Viszont a te eseted más, hiszen te szervezed ezt a rendezvényt, amely bekerült az MVOK hivatalos programjai közzé. Legközelebb szólj BLITZ-nek és Ő intézkedik. Amint látom meg is tette. Üdv , hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! Szeretnék szólni, hogy a Galéria kezdőoldala valamilyen oknál fogva kb. 1,5-szer szélesebb, mint szokott lenni. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! Szeretnék szólni, hogy a Galéria kezdőoldala valamilyen oknál fogva kb. 1,5-szer szélesebb, mint szokott lenni. Üdv! Köszi, bár ennek nem sok közze van a hibához:) Nomind1. Az OK egyszerű, mint te is láthatod, az utolsó kategóriában az Alkategóriák: Astra, Ascona, Commodore, Corsa, GT, Kadett, Manta, Omega, Rekord, Senator, Monza, Tigra, Calibra, Vectra, Signum, Zafira, Olympia, Kapitaen, Diplomat, Admiral egysorban jelenek meg, ezért a növekedett meg a szélesség. Nekem sem tetszik, de még nem volt időm megtalálni hogyan fogom kijavítani. **** Megnéztem, módosítottam***** Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? Elvíleg lassan 1 hónapja az vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? ... Amint valamelyik admin odakanyarintja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? Elvíleg lassan 1 hónapja az vagyok... :) igy jó?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Van ez a hifis topic az elején a szavazás nem látszik, csak csíkok belőle, akár törölni is lehetne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Van ez a hifis topic az elején a szavazás nem látszik, csak csíkok belőle, akár törölni is lehetne. Az egész témát egy nem működő szavazás miatt ? Ne mááá :huh: Van máshol is nem működő szavazás. Törölni nem lehet. 62 oldalnyi hozzászólást kell egy új témába áthelyezni, 10 vagy 20 hozzászólást 1 körben. Ha van rá időd csináld meg nyugodtan :lol: ui: csak szép finoman, nyugissan a másoláskor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Az egész témát egy nem működő szavazás miatt ? Ne mááá :huh: Reméltem, hogy nem értesz félre, én csak a szavazást gondoltam törölni. De ha az nem megy egyszerűen, akkor marad az általad javasolt megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Reméltem, hogy nem értesz félre, én csak a szavazást gondoltam törölni. De ha az nem megy egyszerűen, akkor marad az általad javasolt megoldás. Vicc vót :huh: Sajna azon megoldás van csak amit én írtam. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2006 Megoszt Elküldve Július3, 2006 http://pics3.inxhost.com/images/sticker.gif Alul a valszeg egy reklám képe nem töltődik be,kb 20-30mp-ig próbálja megnyitni az FF,minden egyes lapozáskor! Nem nagy gond,picit zavaró csak! Vegyétek ki,ha lehet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Jelentem innét eltünt a 2006-os esztendő. Más: Paja cartárs szeretne a feleségének regelni egy nicket, de nem akar összejönni a dolog. (azt írja a fórum jelenleg nem fogad új regisztrációt) A leendő nick: Maja Ötlet? Teendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Jelentem innét eltünt a 2006-os esztendő. Más: Paja cartárs szeretne a feleségének regelni egy nicket, de nem akar összejönni a dolog. (azt írja a fórum jelenleg nem fogad új regisztrációt) A leendő nick: Maja Ötlet? Teendő? Gészkedett valaki 2006os galériában ? Paja kedves feleségéken megvan a regje :huh: Még valami, mivel a regelés kivülről nem lehetéséges, ezért ha valakinek hasonló kérése lenne mint Pajának, akkor legyen oly kedves ide bevésni :http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=199&st=200 Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Gészkedett valaki 2006os galériában ? Paja kedves feleségéken megvan a regje :huh: A 2006-os dolgokat én nem piszkáltam azóta, hogy töltöttem bele képeket. Akartam belőle linkelni a honlapra, és akkor ért a meglepi, hogy üres. :lol: Pajáék nevében is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 mit nyomtam el, hogy visszajött a régi avatar-om dundin (eredetileg 120x75-ös volt), ahelyett, hogy az új, 3 KB-os, 120x105 pixeles avatar-om jött volna be? (régit töröltem, újat feltöltöttem, majd ez lett belőle...) help me brave knight! :huh: most már jó... piszkáltátok, vagy ez magától ilyen pár percig? köszi mindenesetre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Egy szimpla frissítés után már jó szokott lenni. Avatar váltáskor keményen F5! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Most valószínűleg csak én bénázok, de nem találom, hol lehet átírni a "Fórumlakó" kifejezést, ami az avatar alatt látszik, és többeknek egyedi... Vagy még nőnöm kell hozzá, hogy jogosultságom legyen átírni? Köszi a választ, előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Beállítások/Személyes profil/Információim megváltoztatása/Custom member title Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 ... Vagy még nőnöm kell hozzá, hogy jogosultságom legyen átírni? Köszi a választ, előre is. 500 hozzászólás felett a Gepárd által megadott úton megtalálod! :) ui: kevesebb, mint 50-re vagy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 500 hozzászólás felett a Gepárd által megadott úton megtalálod! :) ui: kevesebb, mint 50-re vagy... :unsure: Köszi, most látom csak a választ (nyaraltam). És ez is egy plusz hozzászólás... :D (ráhajtok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Hello! Nem tudok avatart cserélni akát mi csinalok az uj kép helyett a régi jelenik meg hiába törlöm utána ha feltöltöm az uj képet akkor is a régi jelenik meg! Mi a probléma? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Hello! Nem tudok avatart cserélni akát mi csinalok az uj kép helyett a régi jelenik meg hiába törlöm utána ha feltöltöm az uj képet akkor is a régi jelenik meg! Mi a probléma? köszi Olvass vissza,fentebb le volt írva,hogy a frissités után nyomj egy reload gombot a browser-en! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts