Hagalex Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Most már látszol. Igen, megy rendesen látszik minden hozzászólás! Lnézést, hogy má' megenn velem volt baj.... :rolleyes: :blink: ;)
lightning Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Sziasztok! Valaki világosítson már fel, hogy mi a gáz... nem tudok topicot nyitni a II. Veterán Opel Találkozónak !!!!!! (a hivatalos rendezvények alatt) Kéne, hogy megtárgyaljuk a dolgokat, és lehessen nyomni az infókat.... Köszi!
hemi Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Valaki világosítson már fel, hogy mi a gáz... nem tudok topicot nyitni a II. Veterán Opel Találkozónak !!!!!! (a hivatalos rendezvények alatt) Kéne, hogy megtárgyaljuk a dolgokat, és lehessen nyomni az infókat.... Köszi! Szia! Azért van , mert "a hivatalos rendezvények" topikban csak két klub vezetői nyithanak topikot. Ennek értelme az, hogy a klubtagok a "Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók" topikban ajánlanak rendezvényeket. Viszont a te eseted más, hiszen te szervezed ezt a rendezvényt, amely bekerült az MVOK hivatalos programjai közzé. Legközelebb szólj BLITZ-nek és Ő intézkedik. Amint látom meg is tette. Üdv , hemi
mackosajt Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! Szeretnék szólni, hogy a Galéria kezdőoldala valamilyen oknál fogva kb. 1,5-szer szélesebb, mint szokott lenni. Üdv!
hemi Elküldve Március10, 2006 Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! Szeretnék szólni, hogy a Galéria kezdőoldala valamilyen oknál fogva kb. 1,5-szer szélesebb, mint szokott lenni. Üdv! Köszi, bár ennek nem sok közze van a hibához:) Nomind1. Az OK egyszerű, mint te is láthatod, az utolsó kategóriában az Alkategóriák: Astra, Ascona, Commodore, Corsa, GT, Kadett, Manta, Omega, Rekord, Senator, Monza, Tigra, Calibra, Vectra, Signum, Zafira, Olympia, Kapitaen, Diplomat, Admiral egysorban jelenek meg, ezért a növekedett meg a szélesség. Nekem sem tetszik, de még nem volt időm megtalálni hogyan fogom kijavítani. **** Megnéztem, módosítottam*****
Gugu Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? Elvíleg lassan 1 hónapja az vagyok... :)
Gepard Elküldve Május3, 2006 Elküldve Május3, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? ... Amint valamelyik admin odakanyarintja... :)
uhuhu Elküldve Május4, 2006 Elküldve Május4, 2006 Mitől lesz a nevem alatt az hogy MOTE klubtag? Elvíleg lassan 1 hónapja az vagyok... :) igy jó?? :)
Gepard Elküldve Június27, 2006 Elküldve Június27, 2006 Van ez a hifis topic az elején a szavazás nem látszik, csak csíkok belőle, akár törölni is lehetne.
mélykék76 Elküldve Június27, 2006 Elküldve Június27, 2006 Van ez a hifis topic az elején a szavazás nem látszik, csak csíkok belőle, akár törölni is lehetne. Az egész témát egy nem működő szavazás miatt ? Ne mááá :huh: Van máshol is nem működő szavazás. Törölni nem lehet. 62 oldalnyi hozzászólást kell egy új témába áthelyezni, 10 vagy 20 hozzászólást 1 körben. Ha van rá időd csináld meg nyugodtan :lol: ui: csak szép finoman, nyugissan a másoláskor
Gepard Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Az egész témát egy nem működő szavazás miatt ? Ne mááá :huh: Reméltem, hogy nem értesz félre, én csak a szavazást gondoltam törölni. De ha az nem megy egyszerűen, akkor marad az általad javasolt megoldás.
mélykék76 Elküldve Június28, 2006 Elküldve Június28, 2006 Reméltem, hogy nem értesz félre, én csak a szavazást gondoltam törölni. De ha az nem megy egyszerűen, akkor marad az általad javasolt megoldás. Vicc vót :huh: Sajna azon megoldás van csak amit én írtam. Szerintem.
J0hnny Elküldve Július3, 2006 Elküldve Július3, 2006 http://pics3.inxhost.com/images/sticker.gif Alul a valszeg egy reklám képe nem töltődik be,kb 20-30mp-ig próbálja megnyitni az FF,minden egyes lapozáskor! Nem nagy gond,picit zavaró csak! Vegyétek ki,ha lehet! :huh:
Gepard Elküldve Július5, 2006 Elküldve Július5, 2006 Jelentem innét eltünt a 2006-os esztendő. Más: Paja cartárs szeretne a feleségének regelni egy nicket, de nem akar összejönni a dolog. (azt írja a fórum jelenleg nem fogad új regisztrációt) A leendő nick: Maja Ötlet? Teendő?
mélykék76 Elküldve Július10, 2006 Elküldve Július10, 2006 Jelentem innét eltünt a 2006-os esztendő. Más: Paja cartárs szeretne a feleségének regelni egy nicket, de nem akar összejönni a dolog. (azt írja a fórum jelenleg nem fogad új regisztrációt) A leendő nick: Maja Ötlet? Teendő? Gészkedett valaki 2006os galériában ? Paja kedves feleségéken megvan a regje :huh: Még valami, mivel a regelés kivülről nem lehetéséges, ezért ha valakinek hasonló kérése lenne mint Pajának, akkor legyen oly kedves ide bevésni :http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=199&st=200 Köszi :lol:
Gepard Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Gészkedett valaki 2006os galériában ? Paja kedves feleségéken megvan a regje :huh: A 2006-os dolgokat én nem piszkáltam azóta, hogy töltöttem bele képeket. Akartam belőle linkelni a honlapra, és akkor ért a meglepi, hogy üres. :lol: Pajáék nevében is köszi.
voszi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 mit nyomtam el, hogy visszajött a régi avatar-om dundin (eredetileg 120x75-ös volt), ahelyett, hogy az új, 3 KB-os, 120x105 pixeles avatar-om jött volna be? (régit töröltem, újat feltöltöttem, majd ez lett belőle...) help me brave knight! :huh: most már jó... piszkáltátok, vagy ez magától ilyen pár percig? köszi mindenesetre!
Sörös Sanyi Elküldve Július11, 2006 Elküldve Július11, 2006 Egy szimpla frissítés után már jó szokott lenni. Avatar váltáskor keményen F5! :huh:
Hic Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Most valószínűleg csak én bénázok, de nem találom, hol lehet átírni a "Fórumlakó" kifejezést, ami az avatar alatt látszik, és többeknek egyedi... Vagy még nőnöm kell hozzá, hogy jogosultságom legyen átírni? Köszi a választ, előre is.
Gepard Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 Beállítások/Személyes profil/Információim megváltoztatása/Custom member title
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Elküldve Július21, 2006 ... Vagy még nőnöm kell hozzá, hogy jogosultságom legyen átírni? Köszi a választ, előre is. 500 hozzászólás felett a Gepárd által megadott úton megtalálod! :) ui: kevesebb, mint 50-re vagy... :unsure:
Hic Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 500 hozzászólás felett a Gepárd által megadott úton megtalálod! :) ui: kevesebb, mint 50-re vagy... :unsure: Köszi, most látom csak a választ (nyaraltam). És ez is egy plusz hozzászólás... :D (ráhajtok)
Dini Elküldve Augusztus18, 2006 Elküldve Augusztus18, 2006 Hello! Nem tudok avatart cserélni akát mi csinalok az uj kép helyett a régi jelenik meg hiába törlöm utána ha feltöltöm az uj képet akkor is a régi jelenik meg! Mi a probléma? köszi
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2006 Elküldve Augusztus18, 2006 Hello! Nem tudok avatart cserélni akát mi csinalok az uj kép helyett a régi jelenik meg hiába törlöm utána ha feltöltöm az uj képet akkor is a régi jelenik meg! Mi a probléma? köszi Olvass vissza,fentebb le volt írva,hogy a frissités után nyomj egy reload gombot a browser-en! :unsure:
Recommended Posts