mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Azé az első mondatodat vitatnám! :rolleyes: De az itt OFF Viszont a 2. mondat vége tetszik... mármint, hogy beírod! :blink: OFF vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 beírtam, de csak a mai napot nézni, viszont valóban a következő 5 nap szerepel a kiírásban ezt már csak egy admin tudja javítani :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Azé az első mondatodat vitatnám! :rolleyes: De az itt OFF Viszont a 2. mondat vége tetszik... mármint, hogy beírod! :blink: OFF vége Nekem meg azt tetszene, ha nem poénkodnánk ebben a topikban. Következő "hasonló" poénkodás figyelmeztetést von maga után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 beírtam, de csak a mai napot nézni, viszont valóban a következő 5 nap szerepel a kiírásban ezt már csak egy admin tudja javítani :rolleyes: közben rájöttem, hogy nem tettem láthatóvá a bejegyzést, most már jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Lehetne-e arról szó, hogy a Pü-nél az olvasatlan üzeneteket más színnel jelölje a rendszer mint a jelenlegi? Az újak most sötétebb kéket, mint az olvasottak.( de ezt csak tüzetesebb vizsgálódáskor lehet észrevenni, csak úgy rápillantva nem) Pont ma jártam úgy, hogy törölgettem a régieket és észervettem, hogy van egynéhány olvasatlan is. Jó lenne ha valami élénkebb szín jelezné az újakat. Most látom ezt rossz topicba írtam, inkább az észrevételekbe kellett volna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Lehetne-e arról szó, hogy a Pü-nél az olvasatlan üzeneteket más színnel jelölje a rendszer mint a jelenlegi? Az újak most sötétebb kéket, mint az olvasottak.( de ezt csak tüzetesebb vizsgálódáskor lehet észrevenni, csak úgy rápillantva nem) Pont ma jártam úgy, hogy törölgettem a régieket és észervettem, hogy van egynéhány olvasatlan is. Jó lenne ha valami élénkebb szín jelezné az újakat. Most látom ezt rossz topicba írtam, inkább az észrevételekbe kellett volna. :rolleyes: Mindent meg lehet oldani:) Bazs és Zorro a "grafikus" majd megtanakodjuk mi legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez inkább helyesírási hiba, Miután bejelentkezel, és rákattintasz a nevedre, Profilban a "statisztika" résznél azt írja, "Állapot On-gomb" utána, hogy Bologok megtekintése Végülis nem zavaró, csak szolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Felfedeztem egy apró hibát, ami ugyan nem olyan súlyos dolog, de lehet, hogy elég sokan olvassák... Szóval a "Szabályzatok, információk -> Klubinformációk -> Kiemelt: Klub jelentkezéshez szükséges információk" topicban mindjárt az első sorban az olvasható, hogy "Tisztelt Szimatizánsok...". Azt a p-t tegyétek már bele lécci, mert ha ez pl. egy kutyakiképző lenne, még poénosnak is hatna :rolleyes: , de így nem annyira... Köszi! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Felfedeztem egy apró hibát, ami ugyan nem olyan súlyos dolog, de lehet, hogy elég sokan olvassák... Szóval a "Szabályzatok, információk -> Klubinformációk -> Kiemelt: Klub jelentkezéshez szükséges információk" topicban mindjárt az első sorban az olvasható, hogy "Tisztelt Szimatizánsok...". Azt a p-t tegyétek már bele lécci, mert ha ez pl. egy kutyakiképző lenne, még poénosnak is hatna :blink: , de így nem annyira... Köszi! ;) kösz. :rolleyes: megoldva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 SEeeeeeeeeeeegítség!! A Haga nem tud hozzászólást írni!!Belépni megengedi a rendszer,de a hozzászólásait nem jelenteti meg!! :rolleyes: Előnézet van,de utána semmi!!Így hogyan fogja a "mesterségét gyakorolni?? :blink: Mi a "bibi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Nem lehet, hogy az ő készülékében van a bibi? Én látok két hozzászóllást is a "Magyaroszágban élünk"-ben tőle, 19:07 időpontal... A figyelmeztetés semmiben nem korlátoz egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Nem lehet, hogy az ő készülékében van a bibi? Én látok két hozzászóllást is a "Magyaroszágban élünk"-ben tőle, 19:07 időpontal... A figyelmeztetés semmiben nem korlátoz egyébként. Oda valóban írtunk is, de nem jelenik meg a hozzászólás elküldés után. Ma még a fórumba nem írtam. Most este pedig több topikba is próbáltam, de nem megy sehol. Bementem a Magyarországon élünkbe most sem látszik a hozzászólásom amit a buszsofőrrel kapcsolatban írtam! Te látod?? Próbáltunk már kilépni és újra be... gépet váltani, és úgy sem megy! Az asszony nevével meg műxik! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Most a Turner loptopjáról írok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Miután 5 db tökéletesen egyforma hozzászólást találtam a muzsikás topikban, 4-et kitöröltem. 4 hagáé, 1 Turneré volt, de tartalmilag mind ugyanaz. Szerintem valami F5 féle gombot tessék nyomni. Nekem az mindig segít, bár fogalmam sincs valójában mikor kell használni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Most a Turner loptopjáról írok...... Ezt is látom. Szerintem letiltottad saját magad. Nézd meg a Beállítások->opciók->tiltólista kezelését, lehet hogy szerepelsz a saját listádon. Egyébként meg sem jelenik hogy írtál oda, vagy egy üres hozzászóllást látsz (esetleg angol szöveggel), vagy mi a rák van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Én mondom, hogy 5-ből egyet hagytam a Milyen zenéz hallgatsz most topikból. Mert ua ott volt 5-ször. Ja, és Haga háttere sötétebb mint másé. Rájöttem! Ott van az, csak láthatatlan hsz. Lehet h csak én látom???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Megnéztem magam nem vagyok tiltólistán! :blink: ;) ...ez becarás! :rolleyes: Amúgy a privátom asszem műxik, mert délután kaptam, és utánna küldtem is privátot Agressor26 -nak. De akkor nem írtam a topikokba. Egyébként minden más megy rendesen, csak a nem látom a hozzászólásaimat, ha saját nevemen lépek be, de most megnézem a Turner neve alatt is minnyá, mert lehet hogy úgy sem látom a Hagalex hsz. -eket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Hát igen... Turner néven sem lehet látni a Hagalex hozzászólásokat.... Akkor valami mégis nálunk lehet... de mi a tököm! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Mint rávilágítottam: Ott van az, csak láthatatlan hsz. Lehet h csak én látom???? :blink: Biztos a 10%-oddal van összefüggésben. kellett neked ennyit offolni. csak tudnám hogy lehet láthatóvá tenni a hsz-aidat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 ..és ez most látszik??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 ..és ez most látszik??? :blink: nem. De nem baj, legalább nyugtunk van!!! ;) Jó sokat kell majd törölni ebből a topikból ha megoldódik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lépjél ki, majd lépjél vissza, és írjál. Visszavontam a figyelmeztetést. Lehet hogy ez megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 nem. De nem baj, legalább nyugtunk van!!! :blink: Jó sokat kell majd törölni ebből a topikból ha megoldódik. :rolleyes: Csak azért nem mondom, hogy kabbe mer' mindenki lássa!! ;) Megyek csinálunk egy teljes restartot sztán hátha... az a röhej, hogy ezen az IP -n nem látszik az asszony neve alól sem az én hozzászólásom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lépjél ki, majd lépjél vissza, és írjál. Visszavontam a figyelmeztetést. Lehet hogy ez megoldja. Az vicces lenne!!! :blink: ;) :rolleyes: ..restart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Lássuk! Most se nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts