mackosajt Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Azé az első mondatodat vitatnám! :rolleyes: De az itt OFF Viszont a 2. mondat vége tetszik... mármint, hogy beírod! :blink: OFF vége
bazs Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 beírtam, de csak a mai napot nézni, viszont valóban a következő 5 nap szerepel a kiírásban ezt már csak egy admin tudja javítani :rolleyes:
hemi Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Azé az első mondatodat vitatnám! :rolleyes: De az itt OFF Viszont a 2. mondat vége tetszik... mármint, hogy beírod! :blink: OFF vége Nekem meg azt tetszene, ha nem poénkodnánk ebben a topikban. Következő "hasonló" poénkodás figyelmeztetést von maga után.
bazs Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 beírtam, de csak a mai napot nézni, viszont valóban a következő 5 nap szerepel a kiírásban ezt már csak egy admin tudja javítani :rolleyes: közben rájöttem, hogy nem tettem láthatóvá a bejegyzést, most már jó
Gepard Elküldve Február21, 2006 Elküldve Február21, 2006 Lehetne-e arról szó, hogy a Pü-nél az olvasatlan üzeneteket más színnel jelölje a rendszer mint a jelenlegi? Az újak most sötétebb kéket, mint az olvasottak.( de ezt csak tüzetesebb vizsgálódáskor lehet észrevenni, csak úgy rápillantva nem) Pont ma jártam úgy, hogy törölgettem a régieket és észervettem, hogy van egynéhány olvasatlan is. Jó lenne ha valami élénkebb szín jelezné az újakat. Most látom ezt rossz topicba írtam, inkább az észrevételekbe kellett volna. :rolleyes:
hemi Elküldve Február22, 2006 Elküldve Február22, 2006 Lehetne-e arról szó, hogy a Pü-nél az olvasatlan üzeneteket más színnel jelölje a rendszer mint a jelenlegi? Az újak most sötétebb kéket, mint az olvasottak.( de ezt csak tüzetesebb vizsgálódáskor lehet észrevenni, csak úgy rápillantva nem) Pont ma jártam úgy, hogy törölgettem a régieket és észervettem, hogy van egynéhány olvasatlan is. Jó lenne ha valami élénkebb szín jelezné az újakat. Most látom ezt rossz topicba írtam, inkább az észrevételekbe kellett volna. :rolleyes: Mindent meg lehet oldani:) Bazs és Zorro a "grafikus" majd megtanakodjuk mi legyen.
Colin Elküldve Február24, 2006 Elküldve Február24, 2006 Ez inkább helyesírási hiba, Miután bejelentkezel, és rákattintasz a nevedre, Profilban a "statisztika" résznél azt írja, "Állapot On-gomb" utána, hogy Bologok megtekintése Végülis nem zavaró, csak szolok.
FPepe Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Felfedeztem egy apró hibát, ami ugyan nem olyan súlyos dolog, de lehet, hogy elég sokan olvassák... Szóval a "Szabályzatok, információk -> Klubinformációk -> Kiemelt: Klub jelentkezéshez szükséges információk" topicban mindjárt az első sorban az olvasható, hogy "Tisztelt Szimatizánsok...". Azt a p-t tegyétek már bele lécci, mert ha ez pl. egy kutyakiképző lenne, még poénosnak is hatna :rolleyes: , de így nem annyira... Köszi! :blink:
Blitz Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Felfedeztem egy apró hibát, ami ugyan nem olyan súlyos dolog, de lehet, hogy elég sokan olvassák... Szóval a "Szabályzatok, információk -> Klubinformációk -> Kiemelt: Klub jelentkezéshez szükséges információk" topicban mindjárt az első sorban az olvasható, hogy "Tisztelt Szimatizánsok...". Azt a p-t tegyétek már bele lécci, mert ha ez pl. egy kutyakiképző lenne, még poénosnak is hatna :blink: , de így nem annyira... Köszi! ;) kösz. :rolleyes: megoldva
Turner Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 SEeeeeeeeeeeegítség!! A Haga nem tud hozzászólást írni!!Belépni megengedi a rendszer,de a hozzászólásait nem jelenteti meg!! :rolleyes: Előnézet van,de utána semmi!!Így hogyan fogja a "mesterségét gyakorolni?? :blink: Mi a "bibi???
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Nem lehet, hogy az ő készülékében van a bibi? Én látok két hozzászóllást is a "Magyaroszágban élünk"-ben tőle, 19:07 időpontal... A figyelmeztetés semmiben nem korlátoz egyébként.
Turner Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Nem lehet, hogy az ő készülékében van a bibi? Én látok két hozzászóllást is a "Magyaroszágban élünk"-ben tőle, 19:07 időpontal... A figyelmeztetés semmiben nem korlátoz egyébként. Oda valóban írtunk is, de nem jelenik meg a hozzászólás elküldés után. Ma még a fórumba nem írtam. Most este pedig több topikba is próbáltam, de nem megy sehol. Bementem a Magyarországon élünkbe most sem látszik a hozzászólásom amit a buszsofőrrel kapcsolatban írtam! Te látod?? Próbáltunk már kilépni és újra be... gépet váltani, és úgy sem megy! Az asszony nevével meg műxik! :rolleyes: :blink:
greg Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Miután 5 db tökéletesen egyforma hozzászólást találtam a muzsikás topikban, 4-et kitöröltem. 4 hagáé, 1 Turneré volt, de tartalmilag mind ugyanaz. Szerintem valami F5 féle gombot tessék nyomni. Nekem az mindig segít, bár fogalmam sincs valójában mikor kell használni. :rolleyes:
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Most a Turner loptopjáról írok...... Ezt is látom. Szerintem letiltottad saját magad. Nézd meg a Beállítások->opciók->tiltólista kezelését, lehet hogy szerepelsz a saját listádon. Egyébként meg sem jelenik hogy írtál oda, vagy egy üres hozzászóllást látsz (esetleg angol szöveggel), vagy mi a rák van?
greg Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Én mondom, hogy 5-ből egyet hagytam a Milyen zenéz hallgatsz most topikból. Mert ua ott volt 5-ször. Ja, és Haga háttere sötétebb mint másé. Rájöttem! Ott van az, csak láthatatlan hsz. Lehet h csak én látom???? :rolleyes:
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Megnéztem magam nem vagyok tiltólistán! :blink: ;) ...ez becarás! :rolleyes: Amúgy a privátom asszem műxik, mert délután kaptam, és utánna küldtem is privátot Agressor26 -nak. De akkor nem írtam a topikokba. Egyébként minden más megy rendesen, csak a nem látom a hozzászólásaimat, ha saját nevemen lépek be, de most megnézem a Turner neve alatt is minnyá, mert lehet hogy úgy sem látom a Hagalex hsz. -eket.
Turner Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Hát igen... Turner néven sem lehet látni a Hagalex hozzászólásokat.... Akkor valami mégis nálunk lehet... de mi a tököm! :rolleyes:
greg Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Mint rávilágítottam: Ott van az, csak láthatatlan hsz. Lehet h csak én látom???? :blink: Biztos a 10%-oddal van összefüggésben. kellett neked ennyit offolni. csak tudnám hogy lehet láthatóvá tenni a hsz-aidat! :rolleyes:
greg Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 ..és ez most látszik??? :blink: nem. De nem baj, legalább nyugtunk van!!! ;) Jó sokat kell majd törölni ebből a topikból ha megoldódik. :rolleyes:
Dark Angel Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Lépjél ki, majd lépjél vissza, és írjál. Visszavontam a figyelmeztetést. Lehet hogy ez megoldja.
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 nem. De nem baj, legalább nyugtunk van!!! :blink: Jó sokat kell majd törölni ebből a topikból ha megoldódik. :rolleyes: Csak azért nem mondom, hogy kabbe mer' mindenki lássa!! ;) Megyek csinálunk egy teljes restartot sztán hátha... az a röhej, hogy ezen az IP -n nem látszik az asszony neve alól sem az én hozzászólásom!
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Lépjél ki, majd lépjél vissza, és írjál. Visszavontam a figyelmeztetést. Lehet hogy ez megoldja. Az vicces lenne!!! :blink: ;) :rolleyes: ..restart...
Recommended Posts