Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve (edited)

Hi!

Nem tudok bejelentkezni, csak ha minden alkalommal új jelszót kérek!

ez a hiba .The Felhasználónév you entered does not belong to any account. Make sure that it is typed correctly.

felhasználó név :labai01  nick név : astra 1 a labai01-hez kellene párosítani a jelszót.

Módosítva : astra 1
Elküldve

Sziasztok!

Sajnos az új rendszer megszüntette az u.n Display illetve User név különbséget. Választanom kellett frissítéskor így Display maradt.

Így  a bejelentkezéskor a te eseteben  "astra 1" nevet és jelszót kell használnod. Vagy az email címed+ jelszavad párossal is betudsz lépni.

Remélem tudtam segíteni.

üdv, forumadmin

Elküldve (edited)

Ha esetleg még nem lenne ismert:

- Ebben a nézetben nem tördeli a hosszú sorokat:

http://www.opelforum.hu/blogs/blog/38-a-kék/

- Ebben a posztban az összes formázás/kép/link megszűnt létezni, a többi viszont jó:

(Nem tudom csak linkkel beszúrni. :( )

- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem.

- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára?

- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni.

Amúgy a dizájn jó lett. Bár az előző is jó volt.

Több helyen lejavítottam a régi tartalmakat. A blogodat is átnéztem, szerintem ok. Javaslom a Firefox böngészőben az írást a jövőben. Megírod valamilyen szövegszerkesztőben a tartalmat majd itt az editorban a betűtípus előtti gombbal Firefox böngészőben, beilleszted. Chromeban nem az igazi, Edgeben nem is próbáltam még...

- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem. --> Jelenleg igen, de ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk

- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára? --> Még erre nem tudok érdemben nyilatkozni. Ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk...

- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni. -->Ez most a trendi :) Próbálkozz. 

Blogod

Módosítva : forumadmin
Elküldve

Több helyen lejavítottam a régi tartalmakat. A blogodat is átnéztem, szerintem ok. Javaslom a Firefox böngészőben az írást a jövőben. Megírod valamilyen szövegszerkesztőben a tartalmat majd itt az editorban a betűtípus előtti gombbal Firefox böngészőben, beilleszted. Chromeban nem az igazi, Edgeben nem is próbáltam még...

- A teljes hozzászólás szerkesztő megszűnt? És a hozzászólás előnézet? Ugye nem. --> Jelenleg igen, de ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk

- A dupla sorközt át lehet állítani valahogy szimplára? --> Még erre nem tudok érdemben nyilatkozni. Ha minden igaz a következő frissítésben visszatér.Meglátjuk...

- A kerek avatarhoz nehéz lesz jó képet találni. -->Ez most a trendi :) Próbálkozz. 

Elrejtett tartalom

Köszi. FF-et használtam mindig is. A posztokban már én sem látok hibát, de az összesítő nézetnél továbbra is kicsúszik a képernyőből.

Mikor várható a következő frissítés? :D

• 1 month later...
Elküldve

Szimpla sorközzel is lehet írni :w00t:, ha Shift+Enterrel ugrunk sort.
Így.
Nem lehet, hogy ez csak egy egyszerű konfig paraméter? Ha már tudja a rendszer...

Gondolom nem modok újat, de a régi hozzászólásoknál nem jöttek vissza a smiley-k. Tervben van ezeknek a visszaállítása, vagy ezt már így kell megszokni?

Elküldve

Az igazság az, hogy picit benéztem :) Több munka van ezzel az új fórum motorral, mint gondoltam, vagy mint amennyi szabadidőm mostanság. Volt frissítés lesz is még, leírni nincs még időm. Szépen sorjában haladok, nagyon szépen köszi a türelmet. 

• Like 1
Elküldve
On Tue Jul 05 2005 10:50:42 GMT+0200, hemi írta:

privi írásnál ezt írja ki:

Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied

DEBUG MODE

Line : 152

File : smtp.php

Hello mindenkinek nemrég vettem egy opel g astrát 98évjárat az lenne a prólémám hogy fűtés kapcsoló 3.4.fokozatban van búg mi lehet a baja ha valaki tud segíteni előre is köszönöm

Elküldve

1. Nem jó helyre írtad a kérdésedet, ha gondolod tedd fel újra itt: Kezdőlap-->Technika-->Astra-->Astra G-->Általános műszaki problémák!

2. Ha idézést használsz legyen értelme! Jól láthatod az idézett szövegnek semmi köze az Astra G fűtéskapcsoló hibás működéséhez,olvasd ezt el kérlek: Hogyan kérdezzünk okosan?

3. Több mint valószínű csapágyas a ventilátor, érdemes az oldal keresőjét is használni.

Balesetmentes közlekedést és jó fórumozást kívánok.

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok!

Az a gondom,hogy az aksimat folyamatosan leszívja valami reggelre.Gyanítom,hogy a riasztó,de nem tudom hogy lehetne kikötni.A generátor tölt rendesen...azt kimértük.S:o:S. lenne a válasz!!! Köszi előre is!

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok! Nem tudok fórum témát létrehozni. Amikor kiakarom választani a kivánt témát klikkelek de nem reagál egyáltalán. Pedig sürgős lenne most egy jó tanács! Valaki tud ebben segiteni?

Elküldve

Új regisztrációval illetve, Fórumlakó ranggal nem lehet témát nem létrehozni, viszont javasolni lehet. 

Milyen témát szeretnél létrehozni? Melyik fórumrészben? 

Elküldve

Üdv...többször előfordult a napokban duplázás, triplázás, és olyan is hogy egy az oldalsávban megjelent hozzászólás az adott topicban már nem jelenik meg...pölö:

2173886-20160320-4s2rMF.png

Itt egy hozzászólás amit megírtak, de sem a topicban sem a fórumozó profiljában nem jelent meg:

2173889-20160320-nUqSNX.png

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok!

Pár napja regisztrálta hozzátok és szeretném megtudni, hogy miként kell beilleszteni az aláírásomba a spritmonitor.de mileage icon-ját, hogy a fórum elfogadja?

BBcode szükséges? Próbáltam pusztán ctrl+c ctrl+v módjára, de hibára futott (túl sok hivatkozást és túl képet jelez, pedig 1-1 van mindössze)...

Előre is köszönöm, ha segítetek. :)

• 7 months later...
Elküldve

Üdv,

Ez valami új beállítás eredménye? -> "Kérlek, várj 154 seconds másodpercet, mielőtt újabb keresést inditasz"

Még nem is kerestem, csak beírtam a szót és kiválasztottam melyik topicban keresnék. Majd fenti lett a keresés "eredménye".

Eddig sem volt az igazi a keresés, de ennyit azért nem kellett várni. (be voltam jelentkezve, ha ez jelent valamit)

• 3 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.