Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kérések adminokhoz

forumadmin

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Tisztelt urak!

Nagy kérdésem lenne önökhöz!

Be szeretnék lépni az Opel klubb táborába,de mindig elakadok!

Ugyanis én itt az opel forumban már regisztráltam,és igy mikor az opel klubnál szeretnék mivel csak ugy lehet tagságot kérni,nem engedi mivel már itt tag vagyok.

Innét az opel forumbol hogy tudnék beregisztrálni az opel klubb táborába?

Ugyanis ugyanezzel a névvel szeretném mint amin itt vagyok...

És hogy a tagdijat mikor kell befizetnem regisztrálás után közvetlen?

Válaszaitokat és segitségeteket elöre is köszönöm

Megosztás:

• 4 weeks later...

T. Admin.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan lehet letiltani, az e-mail fiókomat "elárasztó" leveleket. Azt hiszem a vez. pultban nincs engedélyezve, hogy a fórum hozzászólásokról kapjak értesítést.

Előre is köszönöm a segítséget.

Hening Károly

Megosztás:

Vezérlőpult --> baloldali sávban: Opciók --> e-mail beállítások:

Vedd ki a jelölőt ez elől: "'E-mail értesítés' engedélyezése alapértelmezésben?

Ha igen, válassz értesítési módot:"

és mentsd el a beállításokat.

Működnie kéne. :lol:

Nincs benne pipa, mégis kapom az értesítéseket. :lol:

Megosztás:

• 2 months later...

T. Admin cartársak!

Azzal a kérésse/kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehetne-e létrehozni egy Észak-Dunántúli szekciót, amennyiben van rá igény. A terület esetleg magába foglalhatná Fejér, Komárom-Esztergom, Veszrém és Győr-Moson-Sopron megyéket. Tudom, hogy a klubtagságom hiánya esetleg gátja lehet a szekció megalakításának, de igérem januártól igyekszem taggá válni. :huh:

Tisztelettel.

Hening Károly.

Megosztás:

T. Admin cartársak!

Azzal a kérésse/kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehetne-e létrehozni egy Észak-Dunántúli szekciót, amennyiben van rá igény. A terület esetleg magába foglalhatná Fejér, Komárom-Esztergom, Veszrém és Győr-Moson-Sopron megyéket. Tudom, hogy a klubtagságom hiánya esetleg gátja lehet a szekció megalakításának, de igérem januártól igyekszem taggá válni. :huh:

Tisztelettel.

Hening Károly.

Továbbra sem tartom szerencsésnek ekkora szekció meglétét, mert pont az nem fog megvalósulni, ami a szekciók célja : lokális baráti társaságok kialakítása, akik rendszeresen találkoznak egymással, esetleg szabadidejük egy részét együtt töltik el, segítik egymást ha tehtik stb, stb.

Ettől függetlenül a "Nyugat"-ot előástam az archívból.

Ugyanit található még 1

"Észak-Magyarország" (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye)

"Közép-Dunántúl" (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye)

is.

Megosztás:

Továbbra sem tartom szerencsésnek ekkora szekció meglétét, mert pont az nem fog megvalósulni, ami a szekciók célja : lokális baráti társaságok kialakítása, akik rendszeresen találkoznak egymással, esetleg szabadidejük egy részét együtt töltik el, segítik egymást ha tehtik stb, stb.

Ettől függetlenül a "Nyugat"-ot előástam az archívból.

Ugyanit található még 1

"Észak-Magyarország" (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye)

"Közép-Dunántúl" (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye)

is.

Köszi Pista! Ettől jobb már csak az lenne, ha bele is tudnék írni. :huh:

Megosztás:

A lehetőséget ne vedd el tőlük,próbálják meg. :huh:

Megosztás:

A lehetőséget ne vedd el tőlük,próbálják meg. :huh:

Lehetőség nincs elvéve.

Egyrészt amennyiben egy klubtag a lakhelyétől független szekcióhoz szeretne csatlakozni, ezt megteheti.

Másrészt jeleztem, hogy milyen még meg nem alakult szekciók várnak reaktíválásra.

Amennyibe erre igény mutatkozik, akkor ezek is szerepelhetnek az aktív részben.

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.