Kacsero Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Tisztelt Admin Urak! :unsure: Szeretném kérni a jelenlegi nickem megváltoztatását, ha lehetséges. :wacko: Az új nickem : GSiCsabi Előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Tisztelt Admin Urak! :unsure: Szeretném kérni a jelenlegi nickem megváltoztatását, ha lehetséges. :wacko: Az új nickem : GSiCsabi Előre is köszönöm szépen! Meglenne. Viszont belépésnél nem változott semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Meglenne. Viszont belépésnél nem változott semmi. Köszönöm szépen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Tisztelt urak! Nagy kérdésem lenne önökhöz! Be szeretnék lépni az Opel klubb táborába,de mindig elakadok! Ugyanis én itt az opel forumban már regisztráltam,és igy mikor az opel klubnál szeretnék mivel csak ugy lehet tagságot kérni,nem engedi mivel már itt tag vagyok. Innét az opel forumbol hogy tudnék beregisztrálni az opel klubb táborába? Ugyanis ugyanezzel a névvel szeretném mint amin itt vagyok... És hogy a tagdijat mikor kell befizetnem regisztrálás után közvetlen? Válaszaitokat és segitségeteket elöre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Szia! Igazából nem látom, hogy miért probléma, hogy itt már regelve vagy. Elvileg ez nem oszt nem szoroz! Az alábbiakat kell csupán megtenned, hogy klubtaggá válj, ebből a forum regisztráción már túl vagy! Klikk ide! Csatlakozz Te is! Sok sikert! Ha elakadnál jelezd! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 T. Admin. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan lehet letiltani, az e-mail fiókomat "elárasztó" leveleket. Azt hiszem a vez. pultban nincs engedélyezve, hogy a fórum hozzászólásokról kapjak értesítést. Előre is köszönöm a segítséget. Hening Károly Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Vezérlőpult --> baloldali sávban: Opciók --> e-mail beállítások: Vedd ki a jelölőt ez elől: "'E-mail értesítés' engedélyezése alapértelmezésben? Ha igen, válassz értesítési módot:" és mentsd el a beállításokat. Működnie kéne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Vezérlőpult --> baloldali sávban: Opciók --> e-mail beállítások: Vedd ki a jelölőt ez elől: "'E-mail értesítés' engedélyezése alapértelmezésben? Ha igen, válassz értesítési módot:" és mentsd el a beállításokat. Működnie kéne. :lol: Nincs benne pipa, mégis kapom az értesítéseket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nincs benne pipa, mégis kapom az értesítéseket. :lol: Érdekes. :lol: akkor nem tom mit lehet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nincs benne pipa, mégis kapom az értesítéseket. :lol: Téma- és fórumkövetések > Jelenlegi témakövetések > itt mi a helyzet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Téma- és fórumkövetések > Jelenlegi témakövetések > itt mi a helyzet ? Sem a téma-, sem a fórumkövetés nincs pipálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Sem a téma-, sem a fórumkövetés nincs pipálva. De vannak ott témák hozzáadva ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 De vannak ott témák hozzáadva ? Igen. De nincs egyik mögött se pipa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Igen. De nincs egyik mögött se pipa. Okéé. Próbáld ki azt, hogy kipipálod valamenyit és legördülő ablaknál a "változtat: nincs értesítés" lehetőséget választod és katt a melette lévő gombra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Igen. De nincs egyik mögött se pipa. Közben rájöttem. Leiratkoztam az összesről. Kösz a rávilágítást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 T. Admin cartársak! Azzal a kérésse/kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehetne-e létrehozni egy Észak-Dunántúli szekciót, amennyiben van rá igény. A terület esetleg magába foglalhatná Fejér, Komárom-Esztergom, Veszrém és Győr-Moson-Sopron megyéket. Tudom, hogy a klubtagságom hiánya esetleg gátja lehet a szekció megalakításának, de igérem januártól igyekszem taggá válni. :huh: Tisztelettel. Hening Károly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 T. Admin cartársak! Azzal a kérésse/kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lehetne-e létrehozni egy Észak-Dunántúli szekciót, amennyiben van rá igény. A terület esetleg magába foglalhatná Fejér, Komárom-Esztergom, Veszrém és Győr-Moson-Sopron megyéket. Tudom, hogy a klubtagságom hiánya esetleg gátja lehet a szekció megalakításának, de igérem januártól igyekszem taggá válni. :huh: Tisztelettel. Hening Károly. Továbbra sem tartom szerencsésnek ekkora szekció meglétét, mert pont az nem fog megvalósulni, ami a szekciók célja : lokális baráti társaságok kialakítása, akik rendszeresen találkoznak egymással, esetleg szabadidejük egy részét együtt töltik el, segítik egymást ha tehtik stb, stb. Ettől függetlenül a "Nyugat"-ot előástam az archívból. Ugyanit található még 1 "Észak-Magyarország" (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye) "Közép-Dunántúl" (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye) is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Továbbra sem tartom szerencsésnek ekkora szekció meglétét, mert pont az nem fog megvalósulni, ami a szekciók célja : lokális baráti társaságok kialakítása, akik rendszeresen találkoznak egymással, esetleg szabadidejük egy részét együtt töltik el, segítik egymást ha tehtik stb, stb. Ettől függetlenül a "Nyugat"-ot előástam az archívból. Ugyanit található még 1 "Észak-Magyarország" (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye) "Közép-Dunántúl" (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye) is. Köszi Pista! Ettől jobb már csak az lenne, ha bele is tudnék írni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Továbbra sem tartom szerencsésnek ekkora szekció meglétét, mert pont az nem fog megvalósulni, ami a szekciók célja : lokális baráti társaságok kialakítása, akik rendszeresen találkoznak egymással, esetleg szabadidejük egy részét együtt töltik el, segítik egymást ha tehtik stb, stb. A lehetőséget ne vedd el tőlük,próbálják meg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A lehetőséget ne vedd el tőlük,próbálják meg. :lol: THX :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A lehetőséget ne vedd el tőlük,próbálják meg. :huh: Lehetőség nincs elvéve. Egyrészt amennyiben egy klubtag a lakhelyétől független szekcióhoz szeretne csatlakozni, ezt megteheti. Másrészt jeleztem, hogy milyen még meg nem alakult szekciók várnak reaktíválásra. Amennyibe erre igény mutatkozik, akkor ezek is szerepelhetnek az aktív részben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Köszi Pista! Ettől jobb már csak az lenne, ha bele is tudnék írni. :huh: Valóban, módosítottam beállításokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Valóban, módosítottam beállításokat. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 T. Admin! Láttam a budapesti, debreceni, kecskeméti címereket a klubjaik neve alatt, teccik. Nem lehetne ezt beilleszteni a miénkhez???? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 T. Admin! Láttam a budapesti, debreceni, kecskeméti címereket a klubjaik neve alatt, teccik. Nem lehetne ezt beilleszteni a miénkhez???? :huh: Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts