hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Átraktam, most már MOTE klubtag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ollózva a moderálások topicból: ktmboy nem megfelelő helyre berakott hirdetését töröltem, és püben megkértem, hogy a megfelelő helyen ismételje meg Ajánlanám ezt a fajta helyreigazítást a többi modinak is, és akkor nem az offok lenének még inkább szaporítva, hanem jobban elérnék a céljukat. És nyilvánosan is talán kevesebben sértődnének meg. Gratula Blitz nagyon jól csinálod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Sokszor egy oda nem illő hozzászólást rengeteg off hozzászólás követ, melyben olykor a kedves modik is rendesen kiveszik részüket.... (Tisztelet a kivételnek!) Nem lehetne tényleg áttérni a PÜ-ben történő figyelmeztetésre, és akkor a sok esetleges személyeskedés se kerülne közszemlére!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 A nem helyére való, áthelyezendő, törlendő hozzászólásokról mindig küldünk püt is, jelezzük a hozzászólásnál is, és a moderálás topicban is... Egyébként meg figyelni kéne csak! Amikor valaki regisztrál a fórumra akkor elfogadja a fórum szabályzatát is!!! Ezért sértődésnek helye szerintem nincs... :D Aki ezt nem tudja figyelembe venni, az azt sem fogja... ;) sajnos... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 A nem helyére való, áthelyezendő, törlendő hozzászólásokról mindig küldünk püt is, jelezzük a hozzászólásnál is, és a moderálás topicban is... Egyébként meg figyelni kéne csak! Amikor valaki regisztrál a fórumra akkor elfogadja a fórum szabályzatát is!!! Ezért sértődésnek helye szerintem nincs... :D Aki ezt nem tudja figyelembe venni, az azt sem fogja... ;) sajnos... :) Mi csak javasoltunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Én meg csak válaszoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balazs70 Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 "BalazsC" volt a másik nick. Üzenet kapcsán itt lelhetsz infót: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=946&st=240 Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 ....... jelezzük a hozzászólásnál is...... Pont erről van szó, hogy ott is van jelezve és sokszor ez szüli a többi Offolást. Én csak arra gondoltam, hogy ha simán törölve lenne , és az adott topicban nem lenne megjegyzés, akkor a topic is mehetne tovább mintha mi sem történt volna. Az világos, hogy jelezni kell, de erre van ugye ez a hely is, meg a pü is, ha ez nem elég akkor tényleg sajnálatos. Amúgy minden másban egyetértek veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Pont erről van szó, hogy ott is van jelezve és sokszor ez szüli a többi Offolást. Én csak arra gondoltam, hogy ha simán törölve lenne , és az adott topicban nem lenne megjegyzés, akkor a topic is mehetne tovább mintha mi sem történt volna. Az világos, hogy jelezni kell, de erre van ugye ez a hely is, meg a pü is, ha ez nem elég akkor tényleg sajnálatos. Amúgy minden másban egyetértek veled. Meg a fórumszabályzattal is egyetértettél amikor regisztráltál anno. :D Ha nem írnánk a hozzászólások után akkor a többiek sem vennék észre magukat. Mert sajnos nem mindenki olvassa a "moderálás" toipicot. Nekem ez a véleményem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Jóvanna, akkó' befogom a pofám. :) Csak mivel ez a kérések kérdések topic, gondoltam felvetem, de ha nem, hát nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Jóvanna, akkó' befogom a pofám. :rolleyes: Csak mivel ez a kérések kérdések topic, gondoltam felvetem, de ha nem, hát nem. Így iagza, kérések és kérdések. De az nem jelenti azt, hogy meg is valósulnak:) Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Az lenne a kérdésem, hogy tegnap délelött Dark Angel (főnök) be linkelt egy videót amit én is az elött kb 3-4 oldallal és ezt jeleztem is utána ma reggelre pedig eltünt mind két hozzászólás! Hogy is van ez? A főnök nem szereti ha ráébresztik a figyelmetlenségre? :rolleyes: Lehet én vagyok figyelmetlen de külön megnéztem a profilokban ki mit szólt hozzá de nem találtam. Szóval akkor most mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Szerintem az volt, hogy egy kétszavas hozzászólást kritizálni egy hosszabb hozzászólással sokkal inkább OFF, mint maga a véletlenül ismételt kétszavas link. Akkor most ki is offolt jobban? Ezért a legegyszerűbb mindkettőt kitörölni. Célszerű gondolkozni mindenkinek, hogy mi értelme van olyan offolást megszólni, ami amúgy sem folytatódna, és nem is 30 sorból, vagy nagy képből áll. Egy off hsz-ra írt kritika 100%-kal növeli az adott offolást. Jelezzétek pü-ben, vagy a "JELEZ" gombbal, nem pedig az offolások további növelésével. A rosszindulatúságnak pedig nincs helye a fórumon. Szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Legközelebb kéretik jelezni, hogy ki lett moderálva ezé vagy azé! Köszi és no rosszindulat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Legközelebb kéretik jelezni, hogy ki lett moderálva ezé vagy azé! Köszi és no rosszindulat! Már így is túl sokat beszélsz az ügyről. Ebben a témaban nem kell már többet jelezned, köszönjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 A fentiek miatt gsi.tamás felhasználó kapott 10%-os figyelmeztetést. Következő alkalommal 2 hétre letiltom a nickjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 gsi.tamás megkérdőjelezte a munkám, és továbbra sem akarja megérteni, hogy miről beszélek. Kapott utolsó figyelmeztetésként újabb 10%-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 "othomas" fórumozónk megkért PÜ-ben, változtassam meg a login és látható nick nevét, Corsatomra. A változtatás megtörtént. Emailban értesítve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommyka Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hello! Azt az információt kaptam, hogy amennyiben szeretném mind a hozzászólásaimat, mind a profilom töröltetni a fórumból egy admin joggal rendelkező embert kell keresnem! Most ezt a törlést szeretném kérni önöktől! Semmi bajom a fórummal, nagyon jó és minden rendben vele! További munkájukhoz sok sikert kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hello! Azt az információt kaptam, hogy amennyiben szeretném mind a hozzászólásaimat, mind a profilom töröltetni a fórumból egy admin joggal rendelkező embert kell keresnem! Most ezt a törlést szeretném kérni önöktől! Semmi bajom a fórummal, nagyon jó és minden rendben vele! További munkájukhoz sok sikert kívánok! Mivel elég sok a hozzászólásod, ezért törölni nem szívesen törölnénk. A nickneved megváltoztatása nem jó? PÜ-ben kérlek indokold meg a törlés okát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Mivel elég sok a hozzászólásod, ezért törölni nem szívesen törölnénk. A nickneved megváltoztatása nem jó? PÜ-ben kérlek indokold meg a törlés okát. A PÜ alapján, nem látom értelmét a fórum egységének felborítását. Nem törlöm a nicket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Kérdésem a következő lenne: Nemíromkianevét fórumozó nick neve szerintem nem a legideálisabb választás volt. Nem kellene változtatni rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Kérdésem a következő lenne: Nemíromkianevét fórumozó nick neve szerintem nem a legideálisabb választás volt. Nem kellene változtatni rajta? A holnapi naptól sok változás lesz. Kérlek várj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Kérdezném, hogy a párom, aki Hpety néven regelt, kaphatna-e MOTE oldalborda-jogosultságot és ezzel fórumelérhetőséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 persze.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts