uhuhu Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Adminok! ha lehetséges ezt a topikot http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=109 Astra G diesel 2.0 16V ről Astra G diesel re átneveni sziveskedjetek! sajnos én még nem tudom, hogy hogy kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Adminok! ha lehetséges ezt a topikot http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=109 Astra G diesel 2.0 16V ről Astra G diesel re átneveni sziveskedjetek! sajnos én még nem tudom, hogy hogy kell..... átírtam dízelre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hali, Beléptem az új Fórumba, s ez az üzi fogadott: "E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent? Üdv.: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hali, Beléptem az új Fórumba, s ez az üzi fogadott: "E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Meg tudnátok mondani, hogy mit jelent? Üdv.: Artid Több mint valószinű, hogy már regeltél más névvel , de u.a az emailcímmel. A régi fórumban ez nem volt gond most viszont igen. Ha megtudnád adni milyen nevekkel regeltél ugyan erről az emailről segíthetnél nekünk gyomlálni:) Egyébként te magad is megváltoztathatos az emailcímed a "Beállítások" menüpontban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hello, Köszke az infót. Az az igazság, hogy kb 2 hete tudok a fórumról, s tudtommal csak egy néven regisztráltam. Max az lehetséges, hogy valaki beregisztrálta az emílemet. Én nem szeretném megváltoztatni. Egyéb ötlet? Üdv.: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Hello, Köszke az infót. Az az igazság, hogy kb 2 hete tudok a fórumról, s tudtommal csak egy néven regisztráltam. Max az lehetséges, hogy valaki beregisztrálta az emílemet. Én nem szeretném megváltoztatni. Egyéb ötlet? Üdv.: Artid Oké! Nem kell most már foglalkoznod vele. Maradt a gmail.com emailcímed. Használd a fórumot nyugodtan. Ha valami nem OK mégsem, jelezd majd kérlek. Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Nekem is ezt írja ki minden belépéskor, mint Artidnak. Szerintem én is csak 1x regeltem anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Nekem is ezt írja ki minden belépéskor, mint Artidnak. Szerintem én is csak 1x regeltem anno. Elképzeéhető, hogy nem volt tökéletes az át importálás az előző fórummotorból. Próbáljuk meg a következőket: 1. Beállítások menüpont 2. Majd válaszd az Opciók részben az Emailcím cseréjét 3. Add meg ugyanazt az emailcímet amit eddig is használtál. 4. Jelenkez ki majd újra be a fórumba. Ha fenn áll a próbléma továbbra is utána fogok nézni mi a csacskaság ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Elképzeéhető, hogy nem volt tökéletes az át importálás az előző fórummotorból. Próbáljuk meg a következőket: 1. Beállítások menüpont 2. Majd válaszd az Opciók részben az Emailcím cseréjét 3. Add meg ugyanazt az emailcímet amit eddig is használtál. 4. Jelenkez ki majd újra be a fórumba. Ha fenn áll a próbléma továbbra is utána fogok nézni mi a csacskaság ez. Hali, Sajna maradt a probléma. Megpróbáltam a fenti lépéseket is, de az sem segített. Nem nagyon zavar, de rosszul mutat a kezdő képernyőn. Üdv.: Artid Hali, Más kérdés: Nemrég vettem át a Corsám, s azt mondták, hogy jár hozzá 1 év Opel Klub tagság is. Ezt honnan tudom kideríteni, hogy tényleg tag vagyok-e, s hogy az mire jó? Üdv.: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 :lol: :lol: :lol: nem inkább 1 év opel assistance jár ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 :lol: :lol: :lol: nem inkább 1 év opel assistance jár ??? Hello, Az jár, azt tudom, de mintha azt is mondták volna, hogy jár hozzá tagsági is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Hali, Sajna maradt a probléma. Megpróbáltam a fenti lépéseket is, de az sem segített. Nem nagyon zavar, de rosszul mutat a kezdő képernyőn. Üdv.: Artid Hali, Más kérdés: Nemrég vettem át a Corsám, s azt mondták, hogy jár hozzá 1 év Opel Klub tagság is. Ezt honnan tudom kideríteni, hogy tényleg tag vagyok-e, s hogy az mire jó? Üdv.: Artid 1. Az email dolgonak utána nézek, ha másnak is jelentkezik ez a hiba szóljon kérem! 2. Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (sajnos) még nem szerződött le egyetlen Opel kereskedővel sem tagságiügyben. Sem az Opel Southeast Europe -al. Kérdezz rá ott ahol vásároltad az autód miylen Opel Klubra gondoltak:)? Mert vannak a cégeknek ilyen saját klubrendszerük is pl Trade Club , talán a Gombosnál is van valami klub féle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 Hello, Az jár, azt tudom, de mintha azt is mondták volna, hogy jár hozzá tagsági is. Az OPEL Magyarország az egy teljesen külön cég a Klubtól. Sajnos téged félretájékoztattak. :lol: Egy év klubtagság csak a tagságidíj ellenében jár. Nézz körül olvasgasd a fórumot és meglátod jó lesz neked itt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December13, 2005 Megoszt Elküldve December13, 2005 1. Az email dolgonak utána nézek, ha másnak is jelentkezik ez a hiba szóljon kérem! Nekem is van ilyen hiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December14, 2005 Megoszt Elküldve December14, 2005 Nekem is van ilyen hiba :lol: Nekem is van/volt Mert most már automatikusan lép be mindig magától itt melóhelyen is és otthon is, és igy semmi probléma vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 sziasztok a Debrecen régió, Élménybezámolók topicjába beillesztettem egy képet, kicsit nagyra sikeredett, megtennétek, hogy lekicsinyítitek, úgy hogy kép maradjon. Köszi Azt hiszem megoldottam, de ha nagy, akkor moderáljatok, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 sziasztok a Debrecen régió, Élménybezámolók topicjába beillesztettem egy képet, kicsit nagyra sikeredett, megtennétek, hogy lekicsinyítitek, úgy hogy kép maradjon. Köszi Azt hiszem megoldottam, de ha nagy, akkor moderáljatok, köszi! Csökkentettem a méretét így maradhatott a kép. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balazs70 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 "E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Mindkettő én vagyok, legyetek szívesek törölni a másik regisztrációt, mert elfelejtettem közben milyen néven regisztráltam először. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 "E-mail Figyelmeztetés Az E-mail címed megváltozott mivel egy másik felhasználó már használja. Ez az jelenti hogy a levelek nem a megfelelő helyre fognak érkezni - beleértve a jelszó emlékeztetőket is, stb. Kérjük azonnal változtasd meg az E-mail címedet." Mindkettő én vagyok, legyetek szívesek törölni a másik regisztrációt, mert elfelejtettem közben milyen néven regisztráltam először. Köszi! "BalazsC" volt a másik nick. Üzenet kapcsán itt lelhetsz infót: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=946&st=240 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Hali mesterek! Kellene egy topic az országos rendezvények közé az évnyitóról, lista íráshoz, meg stb. Valami találó címmel, pl MOTE-MVOK 2006 évnyitó Kecskemét Nekem nincs jogosultságom ilyet nyitni. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Kedves Adminok, Vezetőség, Moderátorok, és Mindenki, akit kifelejtettem! :blink: Böngészve a német opelfórumokat egy nagyon-nagyon klassz / ötletes / jópofa dolgot találtam!!! Van egy olyan TOPIC, hogy "EURE AUTO's" vagy hasonló. Azon belül minden regisztrált fórumlakó nyithat egy-egy "Témá"-t v. "altopicot" a saját autójának. Ebben az altopic-ban a legelső hozzászólásban a tulaj leír mindent, amit tudni kell az autóról. Évjárat, motor, tuning, stb. és felrak mellé képeket. Ha történik valami frissítés, módosítás, ide beírja, frissíti a képeket stb. Aztán a többiek pedig lekommentelik, hogy "ez király", vagy "ez szar" stb. Ők az aláírásukba beraknak egy linket erre a topic-ra, ahol bármikor bárki megnézheti az autójukat. Nálunk ez annyiszor hiányzik. Olyan sokszor lennék én is kíváncsi valaki autójára és max 1 v. 2 képet találok (többnyire annyit sem, mert jelenleg nincs erre hely, lehetőség). Másrészről pedig ezt a TOPIC-ot használják arra is 1-1 altopic-ot v. témát nyitva, hogy mindenki bemutatkozzon és megmutassa az autóját (új emberek esetében is). (A struktúra megnevezését nem ismerve írtam így: Legfelül TOPIC, alatta (azon belül) altopic, vagy téma, nem tudom melyik a helyes megnevezés). Nem lehetne, hogy mi is csináljunk egy ilyen TOPIC-ot? És Mindenki - aki szeretne - csinálhatna 1-1 témát saját magának ill. az autójának! Ez szerintem egy praktikusabb dolog, mint amilyen a Galéria volt régen, ráadásul itt a többiek véleménye is látható. ÉS! és legfőképp - ami talán Nektek fontos - ezáltal nem lesznek oda nem való képekkel "szét OFF-olva" más Topic-ok! Hm? Mit gondoltok??? Köszi, hogy elolvastátok! :) U.I.: Ha akarjátok, adok szivesen linket is, hogy megnézzétek, hogy ez hogyan is működik a németeknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Az ötlet nem rossz, nálunk már évek óta működik/működne, ha a tagok vennék a fáradtságot, és írnának az autójukról... pl: http://www.opelclub.hu/index.php?option=co...iew&staffid=107 A fórum strukturájának módosítására jelenleg nincs kapacitásunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Nem tudom jó topicba irom-e,de Morgo nevű új fórumtagunk a kecskeméti szexció tagja,Mote klubtag(Molnár Csaba),csak eddig nem sikerült neki fórumközelbe jutnia,ma este segítettem a problémán és végre jelen van a fórumon is,msn-en is! Kérem a modikat,hogy a státuszát helyezzék át mote tagá,had élvezee a teljeskörü tagságot! :D Ha off lett volna ez az irásom itt sorry érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 Nem tudom jó topicba irom-e,de Morgo nevű új fórumtagunk a kecskeméti szexció tagja,Mote klubtag(Molnár Csaba),csak eddig nem sikerült neki fórumközelbe jutnia,ma este segítettem a problémán és végre jelen van a fórumon is,msn-en is! Kérem a modikat,hogy a státuszát helyezzék át mote tagá,had élvezee a teljeskörü tagságot! :D Ha off lett volna ez az irásom itt sorry érte! :) OK!! jön minnyá a Pííísta, és átteszi a klubtagok közé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 OK!! jön minnyá a Pííísta, és átteszi a klubtagok közé.... Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts