mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Fog valakinek hiányozni? :( Már megint velem van a legtöbb gond :? Ugyanmárrrrrrrrrr semmi gond :D Mindjár vések neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Gepard menne nagybetűvel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Gepard menne nagybetűvel? Simánszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 De jó hogy idecsöppentem!!! Lehet olyat is kérni hogy ékezet legyen a nevemben azaz valahogy így: Újratöltve ja meg nagybetüvel mert anno amikor regisztraltam gondoltam ez is olyan hogy nem szabad nagybetűt meg ékezetet hasznalni!!! Ha megy a kkor előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 http://www.opelforum.hu/car.php?mode=viewp...wprofile&u=1877 Kérném ezt a nicket zárolni, mert könnyen összetéveszthető az alelnökünk nickjével, és félreértésre adhat okot! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 bázzzz. azt én regisztráltam be, azért, hogy ne az alelnöki nickkemmel beszéljek csúnyákat, mondjak beszólásokat, hanem ilyenkor mint egy friss fórumozó mondhassam el a véleményemet egyes dolgokról. és a véleményt ne hozzák összefüggésbe a motéval. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 bázzzz. azt én regisztráltam be, azért, hogy ne az alelnöki nickkemmel beszéljek csúnyákat, mondjak beszólásokat, hanem ilyenkor mint egy friss fórumozó mondhassam el a véleményemet egyes dolgokról. és a véleményt ne hozzák összefüggésbe a motéval. :D :D :P Tudom teee.Csak kérdés, hogy megéri-e foglalkozni az ilyen 1X idelátogató, bután beszóló, majd esetleg megsértődő emberekkel, vagy szépen át kell lépni a hozzászólásaikat, és nem foglalkozni velük, ezzel is megőrizni, és növelni a fórum színvonalát.Mert sztem csak ez az út vezet előre, de ezt te is jól tudod. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Philip Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! avatar képet szerettem volna beállítani a profilomba, szerkesztettem is egy 120*120-as képet, ami jpg, és a mérete 8,22kbyte Ha elküldöm, azt írja ki, hogy az avatar nem lehet nagyobb mint 10kbyte.. elszúrtam valamit? Kérlek segítsetek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! avatar képet szerettem volna beállítani a profilomba, szerkesztettem is egy 120*120-as képet, ami jpg, és a mérete 8,22kbyte Ha elküldöm, azt írja ki, hogy az avatar nem lehet nagyobb mint 10kbyte.. elszúrtam valamit? Kérlek segítsetek :P Nekem sem megy fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jelen pillanatban nem működik az avatar kép feltöltésének lehetősége a fórumon. Hiba elhárítása folyamatban van, amint ismét működni fog egyből jelezni fogjuk ezt irányotokba. Addig senki ne cserélje le a már meglévő avatar képét, mert nem fog tudni másikat feltölteni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Jelen pillanatban nem működik az avatar kép feltöltésének lehetősége a fórumon. Hiba elhárítása folyamatban van, amint ismét működni fog egyből jelezni fogjuk ezt irányotokba. Addig senki ne cserélje le a már meglévő avatar képét, mert nem fog tudni másikat feltölteni !Megszeretném kérdezni hogy müködike avatar,nem tudok képet felrakni,hiába próbálom csak egy x jelenik meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Megszeretném kérdezni hogy müködike avatar,nem tudok képet felrakni,hiába próbálom csak egy x jelenik meg Én fel tudtam neked rakni avatar képet :P Küldd el a képet a kep@opelforum.hu címre és én majd feltöltöm neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Kedves Adminok ! Kérem Mélykék76 cartárs áthelyezését a "MOTE és MVOK klubtag" kategóriába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 höhö :P átraktam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Köszönöm szépen :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Kérnék PRIVÁT ENGEDÉLYT, hogy irhassak a MOTE; MVOK - klubtagoknak c. részbe, mert mióta fórumlakó vagyok nem megy a dolog. :P Amennyiben lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 ez az oka, hogy vissza lettél minősitve: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=135754#135754 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 ez az oka, hogy vissza lettél minősitve:http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=135754#135754 Igen olvastam. Ezek szerint akkor NEM. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Igen olvastam. Ezek szerint akkor NEM. :P Azért ez nem teljesen NEM, hiszen sokan jó haverságban állnak veled mind az MVOK vagy a MOTE tagjai közül. Megoldás lehet számodra, ha belépsz valamelyik mésik Opel kluba is. Min pl Opel16v aki MOMC és MOTE klubtag egyben. De sokan közülünk még MVOK és MOTE tagok is egyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November12, 2005 Megoszt Elküldve November12, 2005 Ugyanúgy, ahogy mi sem írhatunk a MOMC fórumára. :sad: Hajrá Ricsi, Berlina! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Köszi a kép hogy megcsináltátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Köszi a kép hogy megcsináltátok Amit még kérdeztél. Személyes galériába úgy tudsz feltölteni képet, hogy az egyik saját hozzászólásodnál a "gallery" gombra klikkelsz, ott a bal felső sarokban van a "upload pic" gomb, klikk reá. Kiválasztod a képet, nevet adsz neki, majd ismételt klikk most az "elküld" gombra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kedves adminok! Az lenne a kérdésem, hogy láttam viperes nevű fórumozót regisztrálva! Engem ugyan nem zavar, de nem téveszthető esetleg az én nickemmel össze?? Üdv: Viper Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Kérésem a következő topicra vonatkozik: MOTE Régiók » Opel Club, Kecskemét - http://kecskemet.opelclub.hu » Kecskeméti régió A topicot kellene újra megnyitni "Kecskeméti rendezvények" címmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts