forumadmin Elküldve December6, 2013 Szerző Megoszt Elküldve December6, 2013 Szia! Kérlek írj PÜ-t. Ott megtudjuk beszélni a részleteket. Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
samul Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 szakmai tanácsot szeretnék kérni. ezt hogyan tehetem meg, Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március4, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2014 Kifejtenéd bővebben, mert így nem tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis28 Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Üdvözlet Szeretném megkérdezni az adminoktól ,hogy miért van figyelmeztetés státusz a nevem alatt? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 szia, http://www.opelforum.hu/topic/943-hibabejelento-opel-forum/page-38#entry899829 üdv, Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsola11 Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 üdv. anyám corsa B jéhez kerestem volna pár dolgot. de semmit nem találtam. a fórumok üresek. átláétható ez a fórum, de hozzászólni sehol nem tudtam,ahol ebben a témában érdekelnének a válaszok is. van olyan régi opel fórum, ahol le vannak írva a dolgok rendesen? technikai érdekel. igazából konkrétan vezérlést cserélnék, aztán valami kopogó alkatrészt a futóműben. de egy javítási könyv is jól jönne. olvastam,hogy egyesül pár fórum. hol lelek ilyen dolgokra? mert már több helyre is regisztráltam, de nem sok infót tudtam összeollózni. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2014 Szia! Corsa B fórumok helye: OPEL FÓRUM → Technika → Corsa - Tigra - Adam - Agila → Corsa A - B és Tigra A Javasolt fórum: Corsa B - Általános - Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április6, 2014 Megoszt Elküldve Április6, 2014 Újra elindult az 1%. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2014 Ezt PÜ-ben kifejtenéd nekem? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2014 Újra elindult az 1%. :) Ok. IDE is beírhatod:) A fórum alján található Banner is oda visz. üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 Hello! Valaki említette hogy lett galéria opció, ahová képeket lehet feltölteni, ezt nekem nem sikerült megtalálni, számtech. analfabéta vagyok de ez már az én bajom :D Választ előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április20, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2014 KÉPTÁR itt található. A Súgóban pedig benne a leírás, hogy kell használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április20, 2014 Megoszt Elküldve Április20, 2014 KÉPTÁR itt található. A Súgóban pedig benne a leírás, hogy kell használni. köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április22, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2014 Nincs mit ! A súgó képeit majd fogom frissíteni mivel a régi menürendszerhez készült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stefike Elküldve Május6, 2014 Megoszt Elküldve Május6, 2014 Segítsetek... hogyan és hol tudom beállítani a hozzászólásokat hogy az utólsó jelenjem meg az 1 oldalon? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2014 Szia! Minden fórumrész felső traktusában van egy + menüsor. Ebben a részben található az u.n "Egyedi" nevű. Itt tudod beállítani a rendezést, illetve azt, hogy ezt hol alkalmazza és, hogy emlékezzen rá. Remélem tudtam segíteni. Kellemes fórumozást és balesetmentes közlekedést kívánok! Íme a példa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stefike Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Üdv Adminok... Kérdésem a következő a nevem és a hozzászólások száma alatt miért van ez? "Figyelmeztetés státusz" Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Üdv Adminok... Kérdésem a következő a nevem és a hozzászólások száma alatt miért van ez? "Figyelmeztetés státusz" Kösz. Mindenkinek van, ha megnézed. Rákattintva látható, ha van esetleg fegyelmezve a user. Nálad: "There are no warnings to display." Link to comment Megosztás: More sharing options...
stefike Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Szia! Minden fórumrész felső traktusában van egy + menüsor. Ebben a részben található az u.n "Egyedi" nevű. Itt tudod beállítani a rendezést, illetve azt, hogy ezt hol alkalmazza és, hogy emlékezzen rá. Remélem tudtam segíteni. Kellemes fórumozást és balesetmentes közlekedést kívánok! Íme a példa: Bocs hogy ennyire értetlen vagyok de azt szeretném ha megnyitom pl. "Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések " témát akkor ott az utólsó hozzászólast lássam ne a nyitót ami 2006 ban volt. Ez valahogy nem jön össze nekem. Nem kellene minden témánál a ">>" nyillal menni az utólsó hozzászóláshoz. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Bocs hogy ennyire értetlen vagyok de azt szeretném ha megnyitom pl. "Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések " témát akkor ott az utólsó hozzászólast lássam ne a nyitót ami 2006 ban volt. Ez valahogy nem jön össze nekem. Nem kellene minden témánál a ">>" nyillal menni az utólsó hozzászóláshoz. Minden topik esetében ne a topik nevére kattints, hanem a jobb oldalon a legutolsó hozzászóló neve alatt az időpontra. Egyből a legutolsó hozzászólásnál leszel. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Vagy a topic elején levő csillagra, vagy pontra kattintva az első olvasatlan hsz-hoz ugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
apamaci51 Elküldve Június14, 2014 Megoszt Elküldve Június14, 2014 Üdv! Astra Caravan F2 (2000) évjáratú autóm van. Kézi 5 sebességes váltóval. Kérdésem: a gyújtáskapcsoló néha beragad és alig bírom beledugni az indító kulcsot. próbáltam a kulccsal kihúzni, de félek, hogy csak rosszabb lesz! Szilikon spray megoldás? Köszi a választ előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június16, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2014 Üdv! Astra Caravan F2 (2000) évjáratú autóm van. Kézi 5 sebességes váltóval. Kérdésem: a gyújtáskapcsoló néha beragad és alig bírom beledugni az indító kulcsot. próbáltam a kulccsal kihúzni, de félek, hogy csak rosszabb lesz! Szilikon spray megoldás? Köszi a választ előre is! Hello! A kérdésed "TECHNIKA - Astra F" részben kellene feltenned. Kérlek választ fórumot és ott tedd fel ismét a kérdésedet. Üdvözlettel, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
pgabor28 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Üdv! Miért van a nevem alatt a figyelmeztetés státusz felirat? Ha rányomok nem ír ki semmit. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Nem te vagy az első aki megkérdezi. :icon1: Az csak egy státusz info, ha lenne figyelmeztetésed, ott tudnád megnézni hogy miért kaptad és hogy meddig hatályos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts