Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Az lenne a tiszteletteljes kérésem hozzátok,hogy :a G Astrásoknál a hasznos infóknak az elején van jó pár

nem a témához kapcsolódó beírás,hozzászólás,kép stb...,amiket a jobb átláthatóság érdekében szeretném,ha

kitörölnétek!

Köszi!

Elküldve

A képek egy G astrat ábrázolnak ugye?

Szöveget nem találtam az elején nem odavalót.

Esetleg mivel mkpityu érintett ott erősen, szólok neki. Vagy ha nagyon zavar, használd a "jelez" gombot a hozzaszolasoknal. :D

Elküldve
A képek egy G astrat ábrázolnak ugye?

Szöveget nem találtam az elején nem odavalót.

Esetleg mivel mkpityu érintett ott erősen, szólok neki. Vagy ha nagyon zavar, használd a "jelez" gombot a hozzaszolasoknal. :D

Igen,köszi,hogy ránéztél.Tényleg sok kép is van ott,amit gondolom a nem odavaló hsz. miatt

rakott be Pista!

• 3 weeks later...
Elküldve

Sajnos nem férek hozzá a saját albumaimhoz. Törölni szeretném őket, de még az email címemet sem engedi változtatni a rendszer, legyetek kedvesek ezen változtatni. Nem feltölteni szeretnék, hanem törölni.

Köszi.

Elküldve
Sajnos nem férek hozzá a saját albumaimhoz. Törölni szeretném őket, de még az email címemet sem engedi változtatni a rendszer, legyetek kedvesek ezen változtatni. Nem feltölteni szeretnék, hanem törölni.

Köszi.

megvan :)

• 2 months later...
Elküldve
Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm.

Szabó Zoltán.

ezt gondold át újra, és mégegyszer írd le. ha leírod, törlöm....

ha nem kitölöm az elöző hozzászólásodat ;)

Elküldve
Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm.

Szabó Zoltán.

Ez biztos Te voltál Zotya? ;) ;) Gondold meg, lécci lécci! :lol:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Elküldve

Tisztelt Admin,

légyszi tüntesd el a hozzászólásomat az Omega B - LPG-ből! Témaindítónak szántam mivel két kolléga korábban az egyéb csevegésben váltott pár szót LPG-ről gondoltam nyitok egy témát nekik, azonban a szerkesztés során időrendben kerültek át a hozzászólások az Omega b LPG topicba az enyém lett a harmadik és így teljesen irrelevánssá vált. Vagy pedig tedd be legelsőnek, nekem mindegy! Kösz Fapad

Elküldve

Tisztelt Admin,

légyszi tüntesd el a hozzászólásomat az Omega B - LPG-ből! Témaindítónak szántam mivel két kolléga korábban az egyéb csevegésben váltott pár szót LPG-ről gondoltam nyitok egy témát nekik, azonban a szerkesztés során időrendben kerültek át a hozzászólások az Omega b LPG topicba az enyém lett a harmadik és így teljesen irrelevánssá vált. Vagy pedig tedd be legelsőnek, nekem mindegy! Kösz Fapad

Kitöröltem.Kérlek legközelebb ha hasonló kérésed van,akkor a moderátor topicba írd.Ezt a topicot hagyjuk meg a fórummal kapcsolatos problémáknak.Köszönöm.

Elküldve

Kitöröltem.Kérlek legközelebb ha hasonló kérésed van,akkor a moderátor topicba írd.Ezt a topicot hagyjuk meg a fórummal kapcsolatos problémáknak.Köszönöm.

Rendben, úgy lesz! Köszönöm én is ! :icon13:

Elküldve

illetve van egy Jelent gomb a hozzászólás alján azt ha megnyomod akkor a modik kapnak egy levelet a kifogásolt hozzászólásról....

nyomd meg nyugodtan ( nem harap ) és kkéésszz :D

Elküldve

Valaki rálesne Warwolf cartárs accára, ha szépen kérem?

Nem tud belépni, egy új jelszót adván neki segítsünk néki! ;)

Thx! ;)

Nem működő e-mail volt neki beállítva, valószínüleg ezért nem engedte be a fórum.

E-mail kicserélve, új jelszó belőve, működik.

Ha bárkinek ilyesmi jellegű gondja van, keressen meg nyugodtan akár engem is vagy még itt priviben, vagy e-mailben az alelnok"kukac"opelklub"pont"hu címen.

Elküldve

Kérem regisztrációm törlését. Köszönöm.

gorbi

Elküldve

üdv valós az email címem mégsem tudok meg nézni semmilyen blokkot,és nem tudom hol találom az új rendszert

Nem teljesen értem milyen blokkot nem tudsz nézni, olvasni. Kicsit részletesebben letudnád írni? forum@opelklub.hu

Elküldve

csak felmerült bennem:a régi hirdetési séma miért nem volt jó?

a típusok szerinti szelektálásra gondolok......akkor nem kellett végignyálaznia az embernek minden hirdetést csak ami érdekelte,persze feltéve ha a feladó jó helyre írta persze.

j

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.