uhuhu Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 mit szeretnél módositani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Nem tudok leiratkozni a témakövetés funkcióról! ;) Én vagyok a béna, vagy ez megint ilyen moderátori kiváltság? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok! <_< Lenne pár kérdésem, ha lennétek olyan kedvesek és segítenétek naon megköszönném!!! 1. Hogyan tudom megcsinálni, hogy nekem is mutasson képet ( feltöltöttem, de a fórumban nem mutatja) 2. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a hozzászólásaimnál (ott alul mutassa hogy milyen is az autóm típusa) 3. Hogyan tudok oda linkeket beszúrni? Lehet én vagyok csak ilyen értetlen, de LÉCCI nézzétek ezt el nekem, csak nemrég csatlakoztam a csapatotokhoz!!! Előre is köszi a segítségeteket!!! Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Sziasztok! <_< Lenne pár kérdésem, ha lennétek olyan kedvesek és segítenétek naon megköszönném!!! 1. Hogyan tudom megcsinálni, hogy nekem is mutasson képet ( feltöltöttem, de a fórumban nem mutatja) 2. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a hozzászólásaimnál (ott alul mutassa hogy milyen is az autóm típusa) 3. Hogyan tudok oda linkeket beszúrni? Lehet én vagyok csak ilyen értetlen, de LÉCCI nézzétek ezt el nekem, csak nemrég csatlakoztam a csapatotokhoz!!! Előre is köszi a segítségeteket!!! Üdv mindenkinek! Szia, 1: Mármint a hozzászolásod mellett ami látható ? Azt így > Fent a menüsorban : Vezérlőpult > bal oldalon : Személyes adatok > Avatar beállítások > Tölts fel egy képet a számítógépedről > kiválasztás, feltöltés > Avatar frissítése 2: Vezérlőpult > bal oldalon : Személyes adatok > Aláírás szerkesztése > Aláírás frissítése 3: Ezen gomb használatával > Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Szia, 1: Mármint a hozzászolásod mellett ami látható ? Azt így > Fent a menüsorban : Vezérlőpult > bal oldalon : Személyes adatok > Avatar beállítások > Tölts fel egy képet a számítógépedről > kiválasztás, feltöltés > Avatar frissítése 2: Vezérlőpult > bal oldalon : Személyes adatok > Aláírás szerkesztése > Aláírás frissítése 3: Ezen gomb használatával > Köszönöm a segítséged! Mostmár minden OK! <_< még 1x köszike! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Jó estét! Sziasztok! Az adatlapommal lenne problémám. Úgy tűnik, hogy bárki aki megnézi, láthatja a regisztrációban (kötelezően) megadott személyes adataimat (nevem, címem, telefonszámom). Hol tudok változtatni ezen? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Jó estét! Sziasztok! Az adatlapommal lenne problémám. Úgy tűnik, hogy bárki aki megnézi, láthatja a regisztrációban (kötelezően) megadott személyes adataimat (nevem, címem, telefonszámom). Hol tudok változtatni ezen? Köszönöm! Szerintem ezt csak te látod, mert én (sajna :D ) nem. A saját adatlapomon én is látom a telefonszámom, de más nem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Szerintem ezt csak te látod, mert én (sajna :D ) nem. A saját adatlapomon én is látom a telefonszámom, de más nem . Igen, az előbb kijelenkeztem, és így már nem látható. Előbb is az eszembe juthatott volna! :D "Sajna"? Aranyos. :) Köszönöm a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Jó estét! Sziasztok! Az adatlapommal lenne problémám. Úgy tűnik, hogy bárki aki megnézi, láthatja a regisztrációban (kötelezően) megadott személyes adataimat (nevem, címem, telefonszámom). Hol tudok változtatni ezen? Köszönöm! Jobbra fent "Vezérlőpult", majd bal oldalon " Adatok szerkesztése" Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Jobbra fent "Vezérlőpult", majd bal oldalon " Adatok szerkesztése" Az adatok jók, csak azt hittem ezeket mindenki láthatja. De azóta kiderült, hogy mégsem. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Katalina nick adathalász pü-t küldött, utána kéne nézni és törölni. Gondolom nem csak én kaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Katalina nick adathalász pü-t küldött, utána kéne nézni és törölni. Gondolom nem csak én kaptam. Jól gondolod, és ne vedd sértésnek, de legközelebb tájékozódj, valamint elég lesz 1 helyre beírni. Másikat töröltem. :D Mondjuk ide, de mint láthatod, már páran jelezték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Üdvözlöm a kérdésem a következő: nem sikerül képet fel tennem (senator-monza-rekord részleg) a képet feltöltöttem a képfeltöltés oldalra és onnan másoltam volna itt az írás feletti ikonok (a kép beszurása ikon) segítségével, de nem engedi csak egy X lessz a kép helyén segítségüket kérem ,hogy tudok felrakni képet. Tisztelettel Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Üdvözlöm a kérdésem a következő: nem sikerül képet fel tennem (senator-monza-rekord részleg) a képet feltöltöttem a képfeltöltés oldalra és onnan másoltam volna itt az írás feletti ikonok (a kép beszurása ikon) segítségével, de nem engedi csak egy X lessz a kép helyén segítségüket kérem ,hogy tudok felrakni képet. Tisztelettel Vacla. Pedig ez a menete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Pedig mennie kell. Másik képtár? Esetleg? Illetve maradjon úgy a hozzászólás, mi átnézzük, és megpróbáljuk mi kijavítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Pedig mennie kell. Másik képtár? Esetleg? Illetve maradjon úgy a hozzászólás, mi átnézzük, és megpróbáljuk mi kijavítani. :lol: Jól volt megadva, de vmiért nem működött. Levettem linkre. Legalább megnyitni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Jól volt megadva, de vmiért nem működött. Levettem linkre. Legalább megnyitni lehet. Rosszul volt kimásolva a kép linkje...megcsináltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Rosszul volt kimásolva a kép linkje...megcsináltam :) Akkor ok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vacla Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Akkor ok. :lol: Köszönöm a segítséget Úraim Üdv Vacla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
edocsa Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A felhasználói nevemhez (edocsa) tartozó e-mail címet szeretném megváltoztatni. Hogyan tehetem meg? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A felhasználói nevemhez (edocsa) tartozó e-mail címet szeretném megváltoztatni. Hogyan tehetem meg? Előre is köszönöm. Jobb fenn vezérlőpult, bal lenn opciók>e-mail cím cseréje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Elárulná valaki miért kellett lezárni az Astra G Diesel topicot ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Elárulná valaki miért kellett lezárni az Astra G Diesel topicot ??? Megnéztem,de semmi gond vele! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Megnéztem,de semmi gond vele! :devlish: Megjegyzem, megnéztem én is és nekem is lezártat írt. :lol: Most már tényleg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hali. Hogyan tudnám törölni magam az oldalról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts