coupe Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Tud valaki esetleg segíteni? Vagy csak szimplán béna vagyok B) Én sem tudom törölni a saját galériámat,viszont moderátorként tudom mindenkiét......A pipát csak moderátorok látják ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Én sem tudom törölni a saját galériámat,viszont moderátorként tudom mindenkiét......A pipát csak moderátorok látják B) Értem! Ha megkérlek törölnél nekem egy képem? A műszerfalos képből véletlenűl kettőt töltöttem fel...az egyiket törölhetnéd! Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Értem! Ha megkérlek törölnél nekem egy képem? A műszerfalos képből véletlenűl kettőt töltöttem fel...az egyiket törölhetnéd! Köszi szépen! Kitöröltem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Kitöröltem B) miért nem vagyok jogosult beirni egy témában pl.elektromos, a hozzászol ablakban.????????????. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 miért nem vagyok jogosult beirni egy témában pl.elektromos, a hozzászol ablakban.????????????. Nem telejesen értem mit írsz. Nem tudsz valamelyik témához hozzászólni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Kitöröltem B) Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Esetleg lehetne, hogy a technika/astra f-en belül történjen néha egy kis moderáció? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Esetleg lehetne, hogy a technika/astra f-en belül történjen néha egy kis moderáció? :D Csatlakozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Csatlakozom. :lol: Szerény véleményem szerint akkora off nem volt az astra F topicba :D 1-2hozzászólás még bele kell hogy férjen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szerény véleményem szerint akkora off nem volt az astra F topicba :D 1-2hozzászólás még bele kell hogy férjen....... A jelez gomb meg pont erre a célra lett kitalálva...Ha úgy érzitek hogy nem oda illő hozzászólások vannak akkor szólni kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Szerény véleményem szerint akkora off nem volt az astra F topicba :D 1-2hozzászólás még bele kell hogy férjen....... Hidd el nem szóltam volna, ha csak ennyi lenne. Az utóbbi időben nem ritka, hogy 1-2 oldalon keresztül nincs a témába illő komment. A jelez gomb meg pont erre a célra lett kitalálva...Ha úgy érzitek hogy nem oda illő hozzászólások vannak akkor szólni kell :lol: Ezután ezt fogom használni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hidd el nem szóltam volna, ha csak ennyi lenne. Az utóbbi időben nem ritka, hogy 1-2 oldalon keresztül nincs a témába illő komment. Ezután ezt fogom használni. :D Elolvastam,az összes topicot délután és nem találtam olyat amit érdemes lenne áthelyezni,vagy törölni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Elolvastam,az összes topicot délután és nem találtam olyat amit érdemes lenne áthelyezni,vagy törölni...... Ok, köszi, de ez a hajó már elment. Legközelebb a jelez gombbal egyértelmű lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Csináltam egy galériát, kép még nincs benne. Légyszi tegyétek már át az opel tipusok közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Csináltam egy galériát, kép még nincs benne. Légyszi tegyétek már át az opel tipusok közé. Az átrakás nem ment, lehet Pista simán megoldaná, viszont csináltam helyet neki ide! Ide jöhetnek a képeid! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Csabii nevű user valami miatt nem tud sehová belépni, olyan helyekre sem, ahová nem kell klubtagság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Csabii Validating szerintem nem aktiválta a nevét... nem tudom, hogy hogy müködik mostanában a regisztrácio, de nem kapott valami emailt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 szerintem nem aktiválta a nevét... nem tudom, hogy hogy müködik mostanában a regisztrácio, de nem kapott valami emailt??? Igazad van, rossz linkre ment az emailben. :blush: Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Srácok, a profilomból valaki kitörölné a C Rekordot? Világválság van. :blush: Nomeg ha már arra jár az illető, akkor ki lehetne törölni az MSN címet is. Megtenném magam is, de úgy látszik, hogy a modi jogokkal bukom a saját profil módosítását (nem egyedi probléma, mások is jelezték már). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Kérem a nickem módosítását: jØhnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Srácok, a profilomból valaki kitörölné a C Rekordot? Világválság van. :lol: Nomeg ha már arra jár az illető, akkor ki lehetne törölni az MSN címet is. Megtenném magam is, de úgy látszik, hogy a modi jogokkal bukom a saját profil módosítását (nem egyedi probléma, mások is jelezték már). OK :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Kérem a nickem módosítását: jØhnny Ez nemér, épp mire megtanulnánk leírni a nevedet, addigra újítasz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Egy bill kombinációt nem tudnál leírni? A finn klavomat benn hagytam a cégnél. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=479992 Ebben kérném a segítséget,meglehet-e oldani technikailag? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts