Gepard Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nekem má olyanom is van? :huh: Vártam egész héten a postást de nem jött. :D A profilodból lestem ki. ;) Vagy "zserárd"? :lol: :) Zserárd a pék már foglalt. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Valami ötlet a fentebb említettre vagy jegeljem a témát?! THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Kicsit várj még, az illetékesek sem olvasnak minden nap fórumot. Pár napon belül lesz válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani? Kérlek küld el nekem a hemi@opelklub.hu címre és elhelyezem weboldalainkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Kérlek küld el nekem a hemi@opelklub.hu címre és elhelyezem weboldalainkon. Mail küldve: THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mail küldve: THX! Mi köszönjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Megkaptam:) Felkerült Opel Fórum- Tartalom > Szabályzatok, információk >Trafipax információk Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 T Adminok! Szeretném a roletti nevemet megváltoztatani ROLÓ -ra. Lehetséges ez? Ha igen, légyszi írjátok át, szivességeteket előre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Megoldható?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Megoldható?? Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Én pedig azt szeretném megkérdezni, hogy ki az illetékes a Mediterrán logó lecserélésében? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :P :D :D Köszönöm az Adminoknak a név változtatást! Roló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Én pedig azt szeretném megkérdezni, hogy ki az illetékes a Mediterrán logó lecserélésében? :) Xray fogja az egészet bibelni. Csak adjak mán neki hozzáférést:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Xray fogja az egészet bibelni. Csak adjak mán neki hozzáférést:) Itt is köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal. Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be? Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem) Például itt is. Szerintem nem csak engem zavar. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal. Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be? Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem) Például itt is. Szerintem nem csak engem zavar. Köszi. Ezen téma alcíme : "nick/felhasználónév, csoportagság, belépési jelszó megváltoztása" /node sebaj :)/, mint ahogy megjelölt téma alcíme : "akit érdekel érdekel akit nem nem". Tehát a Zoli témáját nem kötelező olvasni, mint ahogy az általa írt hozzászólásokat sem. Nem kötelezhető senki, arra, hogy csak magyar nyelven írodott oldalakat másoljon a hozzászólásába, jelöljön meg megtekintésre érdemesnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Én kérek elnézést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Frissítés 2008.03.18. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A Taglista-nál megjelenő oldalra a "Klub tagok:" közé be lehet tenni a Mediterrán Opel Club-ot is, hogy a tagokra mutasson a link, ahogy a többinél? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Megtörtént. És én nem vagyok köztük :D :D :D :D Tudom, technikailag nem kivitelezhető, de jeleznem kellett, hogy milyen bánatos vagyok emiatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te modi vagy:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Te modi vagy:) Na jó, ezért még nem mondok fel, egye fene! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A fenti menüsorban: próbáltam bemenni a Saját Albumba és mindig ezt a választ kapom: "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." Mi a probléma tudja valaki? /be vagyok jelentkezve../ Előre ish THX!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts