swi Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 A sor elején levő csillagra, vagy pontra kell kattintani. Sajnos nem látok csillagot vagy pontot. Mikor belépek adott nap, mindig kettesével lehet csak elugrani mondjuk a 30-ik oldalig. Ha a 80-ik oldalnál járok ép, akkor elég gáz végig lapozni kettesével az oldalakat. Mire odaérek a 80-ik oldalhoz elfáradok. Elnézést nem akadékoskodni akarok, csak ez így elég zavaró. Biztos én csinálok valamit rosszul, de nem tudom a megoldást. Válaszát köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Érdeklődnék,miért van még mindig figyelmeztetési státuszom,mikor jó az email címem,és egyébb adataim is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 A főoldalon fent a "gépház" részben van egy kattintható link erről a figyelmeztetés státuszról, olvasd el. Már milliószor el lett mondva hogy az csak egy tájékoztató jelegű felirat arra vonatkozóan ha esetleg figyelmeztetve lennél, csak vissza kéne olvasni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
swi Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Sajnos nem látok csillagot vagy pontot. Mikor belépek adott nap, mindig kettesével lehet csak elugrani mondjuk a 30-ik oldalig. Ha a 80-ik oldalnál járok ép, akkor elég gáz végig lapozni kettesével az oldalakat. Mire odaérek a 80-ik oldalhoz elfáradok. Elnézést nem akadékoskodni akarok, csak ez így elég zavaró. Biztos én csinálok valamit rosszul, de nem tudom a megoldást. Válaszát köszönöm. Még annyi észrevétel, hogy Google Chrome és Internet Explorer böngészővel próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Még annyi észrevétel, hogy Google Chrome és Internet Explorer böngészővel próbáltam. Nem vagyok admin és nem beleszólni, csak segíteni szeretnék ahol az oldalak számát látod van egy "Oldal" feliratú gomb az "Előző" gomb után, ha rá kattintasz be tudok írni, hogy hányadik oldalra szeretnél menni. valahogy így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
swi Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Nem vagyok admin és nem beleszólni, csak segíteni szeretnék ahol az oldalak számát látod van egy "Oldal" feliratú gomb az "Előző" gomb után, ha rá kattintasz be tudok írni, hogy hányadik oldalra szeretnél menni. valahogy így: És működik, nagyon szépen köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2012 @swi Köszönöm a segítséged. Jó fórumozást kívánok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 Üdv! Lenne egy kérdésem: Tettem fel egy hirdetést, ami egy szolgáltatás- namost ez rendben van így, nem probléma? Tesóm foglalkozik trélerezéssel és ezt raktam fel. Ha nem gond, akkor jó, ha igen, leveszem. :) Köszönettel: Zozor B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január8, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2013 Szerintem nem gond, de ilyen esetekben fordulj Gelkohoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Helló! Jpeg-et szeretnék beilleszteni a hozzászólásaimba és vagy hibaüzenet (~ 150kb), vagy ha a mérete kicsi (~50kb) akkor nélküle elküldi a hozzászólásom. Korábban más sikerült pedig beillesztenem képet, de egyszerűen mostanába nem. Köszönöm a segítséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január30, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2013 Szia! Tudnál nekem küldeni Screenshot-t (több is lehet)? Jöhet mailban, forum@opelklub.hu köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Helló! Próbálom küldeni a hibaüzis képet,de az sem megy el screenshot-ból :-( Az üzi amit kapok a következő: You must enter a post. Ha a kép mérete 100kb alatti akkor kép nélkül megy el a szöveg :-( Esetleg nálam valami felhasználói beállítás? Bár én nem álitgattam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Helló! Küldtem a mailt is! Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január31, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2013 Írtam neked választ. Képet "csatolni" nem lehet. Ennek több oka is van. URL-el idézni, beilleszteni igen. A többi levélben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Írtam neked választ. Képet "csatolni" nem lehet. Ennek több oka is van. URL-el idézni, beilleszteni igen. A többi levélben. Köszönöm a segítséged! Az általad javasolt módon már be is linkeltem a két szervizlapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február1, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2013 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Sziasztok, daykiller frissített leírása elég régóta pihen már a GyIK társalgóban. Légyszi cseréljétek ki az itt levőt a frissre. Thx. ;) :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május7, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2013 Köszi! Áthelyeztem oda, a képeket majd lejavítom, felrakom az opelforum.hu alá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 Hali! Mobil változatnál lehetne berakni egy Vissza... és egy Következő olvasatlan téma gombot az utolsó hozzászólás után - alá (Pl.: az 'Előző' és a 'Következő' gombok alá)?- úgy ahogy a teljes változatnál is van. Elég sokat használjuk-haználom mobilról és pl ez megkönnyítené-egyszerűsítené a következő olvasatlan topik elérését, nem kellene "feltekerni" a tetejére és ott a "visszát" :) használni. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május27, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2013 Megnézzem mit tehetek. Türelmet kérek 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 A kérdésem az lenne, hogy miért került törlésre a feladott hirdetésem az Adok-Veszek rovatból? (közben leesett, rossz volt a kategória) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember29, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2013 Azért, mert az egész autókhoz írtad. Annak azonban az alkatrészek között a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Szaisztok! Szeretném megszüntetni a fórumon a nickemet,és töröltetni magam..miután én nem tudom ezt megtenni,várom az Admin segítségét!:) Köszönettel TZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November24, 2013 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2013 Hello! Megoldjuk, bár a teljes törlés nem tanácsos. A részleteket lefogom írni PÜ-ben. Üdv, admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest seven9st Elküldve December6, 2013 Megoszt Elküldve December6, 2013 Sziasztok! Szeretném ezt a felhasználói fiókom megszüntetni, mivel már regisztrálva voltam és a régi felhasználói fiókom szeretném használni az újban regisztrált e-mail cimmel! Ez megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts