tgabika76 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Olyan oldalt kellene belőle fejleszteni, ahol nem műxik a copy-paste dolog... Inkább a hozzáféréseket kéne valahogy korlátozni, mert a képlopás mindenhol működik, még ha macerás is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 A GYIK egyenlőre nem elérhető, valami történt vele a fórummódositás során... ha megmondod hogy mi kéne belőle akkor megpróbálok kiszedegetni belőle, de nem igérek semmit.... ( az igazság az hogy szándékosan lett letiltva az elérhetősége, mert sok kedves idáig itt fórumozó próbálta lenyúlni, és a saját weboldalába integrálni, és ettől népszerüvé tenni a weboldalát, mert egy könnyebb volt, mint csinálni egy saját tartalmat a weboldalhoz, és ezt megelégeltük. Még nincs meg a megoldás, vergődünk rajta. ) őőő erről tudtam, de nálam elérhető a GyIK (csak elég összeszabdalt) ezért azthittem már valami történt, csak ezt a részt nem találtam. Igazából a felszereltségek listája, és tartalma érdekelt volna, de nem lényeg, ezért ne állj neki külön küzdeni a témában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 A GYIK egyenlőre nem elérhető, valami történt vele a fórummódositás során... ha megmondod hogy mi kéne belőle akkor megpróbálok kiszedegetni belőle, de nem igérek semmit.... ( az igazság az hogy szándékosan lett letiltva az elérhetősége, mert sok kedves idáig itt fórumozó próbálta lenyúlni, és a saját weboldalába integrálni, és ettől népszerüvé tenni a weboldalát, mert egy könnyebb volt, mint csinálni egy saját tartalmat a weboldalhoz, és ezt megelégeltük. Még nincs meg a megoldás, vergődünk rajta. ) Érdekes, nálam látszik belőle minden. Belépve és belépés nélkül is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 A GYIK egyenlőre nem elérhető, valami történt vele a fórummódositás során... ha megmondod hogy mi kéne belőle akkor megpróbálok kiszedegetni belőle, de nem igérek semmit.... ( az igazság az hogy szándékosan lett letiltva az elérhetősége, mert sok kedves idáig itt fórumozó próbálta lenyúlni, és a saját weboldalába integrálni, és ettől népszerüvé tenni a weboldalát, mert egy könnyebb volt, mint csinálni egy saját tartalmat a weboldalhoz, és ezt megelégeltük. Még nincs meg a megoldás, vergődünk rajta. ) Én a magam részéről, mint szerzője a GYIK 1 kis darabkájának engedélyt adok az általam készített leírás szabad terjesztésére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 már látható a GYIK..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Sziasztok! Két gondom van: 1. a saját hirdetéseimet nem tudom szerkeszteni, a lejártat visszaállítani, bármit csinálok ez jön: [#10CFDM2003] A szerkesztésre szánt idő Lejárt (pedig azonnal csinálom, nem lehet timeout) 2. mote klubtag vagyok, de a fórumon még sem :D ugyan a kártyám még nem jött meg, de 2 hete befizetve a pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Most próbáld meg. A profilod meg én rontottam el. Elfelejtettem rányomni a változások mentése gombra. Bocsi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Most próbáld meg. A profilod meg én rontottam el. Elfelejtettem rányomni a változások mentése gombra. Bocsi! Köszi, király vagy, a profilom már jó. Már csak a hirdetés nem jó, de majd próbálgatom mit rontok el:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Szia Hemi! Öcsém tegnapelőtt regisztrált a fórumra Dömeee néven, tegnapra, mivel még nem kapta meg a visszaigazoló emailt, kért egy új emailt, de azóta se kapta meg. Valahol elveszhetnek ezek az emailek, vagy mi lehet a gond? Be tudnád kapcsolni a felhasználóját? :) Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Szia Hemi! Öcsém tegnapelőtt regisztrált a fórumra Dömeee néven, tegnapra, mivel még nem kapta meg a visszaigazoló emailt, kért egy új emailt, de azóta se kapta meg. Valahol elveszhetnek ezek az emailek, vagy mi lehet a gond? Be tudnád kapcsolni a felhasználóját? :) Köszi :) http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=14547 aktiváltam, bár nem Hemi vagyok. ;) Próbáljon bejelentkezni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 http://www.opelforum...?showuser=14547 aktiváltam, bár nem Hemi vagyok. ;) Próbáljon bejelentkezni! ;) Köszi szépen Laci! :) Azt hittem, hogy csak Hemi tud ilyesmit csinálni :D Köszi szépen még egyszer, Öcsém nevében is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2012 Akkor már minden ok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 (edited) ... a "Figyelmeztetés státusz" ... végig olvastam a másik topikot Tárgytalan! És akár tötölhetitek is . Módosítva Július6, 2012 : straega Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy van-e mód ebben az új fórum motorban arra, hogy a profil kép feletti "Fórumlakó" feliratot eltűntessem vagy átírjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy van-e mód ebben az új fórum motorban arra, hogy a profil kép feletti "Fórumlakó" feliratot eltűntessem vagy átírjam? A profil szerkesztés-profil információ-felhasználó rangja résznél engedte nekem átírni ezt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 A profil szerkesztés-profil információ-felhasználó rangja résznél engedte nekem átírni ezt :D :D Nekem ott csak 'Magamról oldal szerkesztése' illetve Születés dátum van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Nekem ott csak 'Magamról oldal szerkesztése' illetve Születés dátum van. Akkor nem tudom :huh: :huh: , biztos számít a hsz-ok száma is :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Akkor nem tudom :huh: :huh: , biztos számít a hsz-ok száma is :goofy: Hát az nincs sok, csendes őrült vagyok :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2012 A Beállítások menüpontnál lehet ezt megváltoztatni klubtagoknak, a mezőneve "Felhasználó rangja" Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Na jó, látom én, csak nem látom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Július31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július31, 2012 Kerestem, de nem találom még mi lehet az oka. Dobj egy PÜ-t mit szeretnél oda írni, addig is beírom én. Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Hi! Egyszer március környékén jeleztem, hogy nem tudok galériában albumot létrehozni. Pár hete megint megpróbálkoztam vele és sajnos még mindig vissza a "no Permission ..." üzenettel. Utána tudnátok járni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus2, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Megnézem. Szólok PÜ-ben, ha már jól müködik Link to comment Megosztás: More sharing options...
swi Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Lenne egy kérdésem. Elkezdtem olvasni az Opel Astra F fórumból a fogyasztásra vonatkozó hozzászólásokat. 2005-ben indult. Ha elolvasok 30 oldalt legközelebb a 31 oldaltól szeretném folytatni, de egyszerűen nem sikerül, semmilyen módszerrel, kereséssel elérni, hogy ott folytassam. Próbáltam dátum alapján beállítani, hogy tól- ig de valamit biztos nem csinálok jól. Mi a legegyszerűbb módja ennek? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Lenne egy kérdésem. Elkezdtem olvasni az Opel Astra F fórumból a fogyasztásra vonatkozó hozzászólásokat. 2005-ben indult. Ha elolvasok 30 oldalt legközelebb a 31 oldaltól szeretném folytatni, de egyszerűen nem sikerül, semmilyen módszerrel, kereséssel elérni, hogy ott folytassam. Próbáltam dátum alapján beállítani, hogy tól- ig de valamit biztos nem csinálok jól. Mi a legegyszerűbb módja ennek? Köszönöm. A sor elején levő csillagra, vagy pontra kell kattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts