Dáwid Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 csak felmerült bennem:a régi hirdetési séma miért nem volt jó? a típusok szerinti szelektálásra gondolok......akkor nem kellett végignyálaznia az embernek minden hirdetést csak ami érdekelte,persze feltéve ha a feladó jó helyre írta persze. j Ha beléptél a hirdetések közé, oldalt most is tudsz típus szerint keresni :rolleyes: (jah nem, tényleg csak alkatrészcsoport szerint :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Sziasztok!!!Szeretném ismét idén is felajánlani az adóm 1% a fórumnak,de nem találom sehol sem az adószámot ha eltudnátok küldeni privátban vagy esetleg itt az jó lenne!!!köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ha beléptél a hirdetések közé, oldalt most is tudsz típus szerint keresni :rolleyes: (jah nem, tényleg csak alkatrészcsoport szerint :blush: ) Dehogynem. Kiválaszt ADOK-VESZEK , utána fent a keresőbe begépeljük pl "vectra" erre minden eredménynt megkapunk amiben benne a "vectra szó" szóval nem rossz ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Dehogynem. Kiválaszt ADOK-VESZEK , utána fent a keresőbe begépeljük pl "vectra" erre minden eredménynt megkapunk amiben benne a "vectra szó" szóval nem rossz ez. éééééés tényleg. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Kérem regisztrációm törlését. Köszönöm. gorbi Kérem regisztrációm törlését. Köszönöm. gorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Dehogynem. Kiválaszt ADOK-VESZEK , utána fent a keresőbe begépeljük pl "vectra" erre minden eredménynt megkapunk amiben benne a "vectra szó" szóval nem rossz ez. sorry.....akkor bennem van a hiba........nem vagyok egy pc/internet guru.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2012 Kérem regisztrációm törlését. Köszönöm. gorbi Kérnék egy emailos megerősítést mielőtt törölném a felhasználódat. Fontos lenne a regisztrációnál megadott email címedről küldeni. Ahova várom: forum@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Egy kérdés arről az 5-hsz-es limitről puszta kíváncsiságból: ez a pü-üziváltásokat hogyan érinti? Tehát ha lejár valakinek a napi limitje attől még tud pölö nekem pü-küldeni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Egy kérdés arről az 5-hsz-es limitről puszta kíváncsiságból: ez a pü-üziváltásokat hogyan érinti? Tehát ha lejár valakinek a napi limitje attől még tud pölö nekem pü-küldeni? :rolleyes: Úgy rémlik,hogy a pü is hozzászólásnak számít.....így nem tud azt sem küldeni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Úgy rémlik,hogy a pü is hozzászólásnak számít.....így nem tud azt sem küldeni..... Értem, kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ki kell próbálni, én nem vagyok benne biztos, hogy ez így megy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ki kell próbálni, én nem vagyok benne biztos, hogy ez így megy. ;) Még nem volt lehetőségem de ha meglesz megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ki kell próbálni, én nem vagyok benne biztos, hogy ez így megy. ;) Az elején pont erre panaszkodtam....azóta lehet hemi állított ezen valamit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2012 Egy kérdés arről az 5-hsz-es limitről puszta kíváncsiságból: ez a pü-üziváltásokat hogyan érinti? Tehát ha lejár valakinek a napi limitje attől még tud pölö nekem pü-küldeni? :rolleyes: Nem érinti. Ott nincs korlátozás. PÜ-ben lehet chateleni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Nem érinti. Ott nincs korlátozás. PÜ-ben lehet chateleni:) Értem, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
system Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Szerintem én nem jól kezelem a hirdetésemet. A profilomnál kettő van belőle, de az Adok Veszekben csak egyet találtam, azt is rosszul tettem fel. Kérlek segítsetek, hogy helyesen használjam a hirdetést. Köszönettel: system Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2012 Megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
system Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Köszönöm! Megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 sziasztok. a régi honlapon, kaptam emilt ha jött nekem valami válasz,stb,stb, most miért nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 EZ most is így van. Kérlek csekkold a Követett tartalmaidat. Nézd meg a Súgót: Súgó téma: Értesítés (mail) új hozzászólásokról Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 (edited) Üdv a nevem melletti lefelé nyillal nem a profilomhoz tudok eljutni? Most csak egy :Mi jár a fejedben? és Frissités..ablakocska nyílik le.... Hopsz tárgytalan, kiléptem-beléptem és megjelent az ablak alján a "profil" is... Módosítva Április7, 2012 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2012 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Hali! Astra F GyIK-ban, még a fészliftelés előtt volt egy szép hosszú leírás a típusról, felszereltségi szintekről, fontosabb dátumokról, egyebekről. Valaki csinálja vissza, vagy súgja meg hogy hova lett, mert naggyon eltűnt valahol :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Hali! Astra F GyIK-ban, még a fészliftelés előtt volt egy szép hosszú leírás a típusról, felszereltségi szintekről, fontosabb dátumokról, egyebekről. Valaki csinálja vissza, vagy súgja meg hogy hova lett, mert naggyon eltűnt valahol :rolleyes: A GYIK egyenlőre nem elérhető, valami történt vele a fórummódositás során... ha megmondod hogy mi kéne belőle akkor megpróbálok kiszedegetni belőle, de nem igérek semmit.... ( az igazság az hogy szándékosan lett letiltva az elérhetősége, mert sok kedves idáig itt fórumozó próbálta lenyúlni, és a saját weboldalába integrálni, és ettől népszerüvé tenni a weboldalát, mert egy könnyebb volt, mint csinálni egy saját tartalmat a weboldalhoz, és ezt megelégeltük. Még nincs meg a megoldás, vergődünk rajta. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Olyan oldalt kellene belőle fejleszteni, ahol nem műxik a copy-paste dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts