Korzika Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Sziasztok! Az lenne a tiszteletteljes kérésem hozzátok,hogy :a G Astrásoknál a hasznos infóknak az elején van jó pár nem a témához kapcsolódó beírás,hozzászólás,kép stb...,amiket a jobb átláthatóság érdekében szeretném,ha kitörölnétek! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 A képek egy G astrat ábrázolnak ugye? Szöveget nem találtam az elején nem odavalót. Esetleg mivel mkpityu érintett ott erősen, szólok neki. Vagy ha nagyon zavar, használd a "jelez" gombot a hozzaszolasoknal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 A képek egy G astrat ábrázolnak ugye? Szöveget nem találtam az elején nem odavalót. Esetleg mivel mkpityu érintett ott erősen, szólok neki. Vagy ha nagyon zavar, használd a "jelez" gombot a hozzaszolasoknal. :D Igen,köszi,hogy ránéztél.Tényleg sok kép is van ott,amit gondolom a nem odavaló hsz. miatt rakott be Pista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sajnos nem férek hozzá a saját albumaimhoz. Törölni szeretném őket, de még az email címemet sem engedi változtatni a rendszer, legyetek kedvesek ezen változtatni. Nem feltölteni szeretnék, hanem törölni. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sajnos nem férek hozzá a saját albumaimhoz. Törölni szeretném őket, de még az email címemet sem engedi változtatni a rendszer, legyetek kedvesek ezen változtatni. Nem feltölteni szeretnék, hanem törölni. Köszi. megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm. Szabó Zoltán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm. Szabó Zoltán. ezt gondold át újra, és mégegyszer írd le. ha leírod, törlöm.... ha nem kitölöm az elöző hozzászólásodat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm. Szabó Zoltán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm. Szabó Zoltán. ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Kérem a klubtagságom, regisztrációm, és a profilom törlését, köszönöm. Szabó Zoltán. Ez biztos Te voltál Zotya? ;) ;) Gondold meg, lécci lécci! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atorokattila Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Kérem a regisztrációm, profilom, hozzászólásaim törlését, köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGyor Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Üdv! Hogyan tudom eltűntetni a klubtagsági adataimat a profilomból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Üdv! Hogyan tudom eltűntetni a klubtagsági adataimat a profilomból? miért szeretnéd? Csak adminok látják maximum. Mezei fórumos nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Tisztelt Admin, légyszi tüntesd el a hozzászólásomat az Omega B - LPG-ből! Témaindítónak szántam mivel két kolléga korábban az egyéb csevegésben váltott pár szót LPG-ről gondoltam nyitok egy témát nekik, azonban a szerkesztés során időrendben kerültek át a hozzászólások az Omega b LPG topicba az enyém lett a harmadik és így teljesen irrelevánssá vált. Vagy pedig tedd be legelsőnek, nekem mindegy! Kösz Fapad Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Tisztelt Admin, légyszi tüntesd el a hozzászólásomat az Omega B - LPG-ből! Témaindítónak szántam mivel két kolléga korábban az egyéb csevegésben váltott pár szót LPG-ről gondoltam nyitok egy témát nekik, azonban a szerkesztés során időrendben kerültek át a hozzászólások az Omega b LPG topicba az enyém lett a harmadik és így teljesen irrelevánssá vált. Vagy pedig tedd be legelsőnek, nekem mindegy! Kösz Fapad Kitöröltem.Kérlek legközelebb ha hasonló kérésed van,akkor a moderátor topicba írd.Ezt a topicot hagyjuk meg a fórummal kapcsolatos problémáknak.Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapad Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Kitöröltem.Kérlek legközelebb ha hasonló kérésed van,akkor a moderátor topicba írd.Ezt a topicot hagyjuk meg a fórummal kapcsolatos problémáknak.Köszönöm. Rendben, úgy lesz! Köszönöm én is ! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 illetve van egy Jelent gomb a hozzászólás alján azt ha megnyomod akkor a modik kapnak egy levelet a kifogásolt hozzászólásról.... nyomd meg nyugodtan ( nem harap ) és kkéésszz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Valaki rálesne Warwolf cartárs accára, ha szépen kérem? Nem tud belépni, egy új jelszót adván neki segítsünk néki! ;) Thx! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Valaki rálesne Warwolf cartárs accára, ha szépen kérem? Nem tud belépni, egy új jelszót adván neki segítsünk néki! ;) Thx! ;) Nem működő e-mail volt neki beállítva, valószínüleg ezért nem engedte be a fórum. E-mail kicserélve, új jelszó belőve, működik. Ha bárkinek ilyesmi jellegű gondja van, keressen meg nyugodtan akár engem is vagy még itt priviben, vagy e-mailben az alelnok"kukac"opelklub"pont"hu címen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Kérem regisztrációm törlését. Köszönöm. gorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 üdv valós az email címem mégsem tudok meg nézni semmilyen blokkot,és nem tudom hol találom az új rendszert Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 az adásvételt keresed? pont az opelforum felirat alatt Adás - Vétel fül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2012 üdv valós az email címem mégsem tudok meg nézni semmilyen blokkot,és nem tudom hol találom az új rendszert Nem teljesen értem milyen blokkot nem tudsz nézni, olvasni. Kicsit részletesebben letudnád írni? forum@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 csak felmerült bennem:a régi hirdetési séma miért nem volt jó? a típusok szerinti szelektálásra gondolok......akkor nem kellett végignyálaznia az embernek minden hirdetést csak ami érdekelte,persze feltéve ha a feladó jó helyre írta persze. j Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts