Kacsero Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A fenti menüsorban: próbáltam bemenni a Saját Albumba és mindig ezt a választ kapom: "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." Mi a probléma tudja valaki? /be vagyok jelentkezve../ Előre ish THX!! Akkor nem csak nekem van ilyen problémám... én a képtárba szerettem volna feltölteni képet, és ugyanezt a hiba üzenetet kaptam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 A fenti menüsorban: próbáltam bemenni a Saját Albumba és mindig ezt a választ kapom: "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." Mi a probléma tudja valaki? /be vagyok jelentkezve../ Előre ish THX!! Nyilvános képtárról van szó ? Ha nem, akkor a Vezérlőpult használatával feltölthető kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nyilvános képtárról van szó ? Ha nem, akkor a Vezérlőpult használatával feltölthető kép. Tehát azt mondod, hogy a Saját Albumomhoz , bejelentkezve csak úgy férek hozzá, ha mindenkinek nyilvánossá teszem a használatát? Hol lehet ezt állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Tehát azt mondod, hogy a Saját Albumomhoz , bejelentkezve csak úgy férek hozzá, ha mindenkinek nyilvánossá teszem a használatát? Hol lehet ezt állítani? Nem, azt mondtam, hogy a Vezérlőpulton keresztül érhető el az album szerkesztése ilyenkor. Vezérlőpult > Galéria > Saját albumom > "Válassz műveleltet" legördülő menü. Publikussá tétetel ugyanez + "Szerkesztés" > "Jelöld ki a dobozt, hogy minden felhasználó megtekinthesse az Albumodat." > Album szerkesztése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem, azt mondtam, hogy a Vezérlőpulton keresztül érhető el az album szerkesztése ilyenkor. Vezérlőpult > Galéria > Saját albumom > "Válassz műveleltet" legördülő menü. Publikussá tétetel ugyanez + "Szerkesztés" > "Jelöld ki a dobozt, hogy minden felhasználó megtekinthesse az Albumodat." > Album szerkesztése. Köszönöm szépen! Kipróbálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Először is bocs, hogy ide írok, de nem tudom kihez forduljak ez ügyben. Az a helyzet, hogy ledumáltam egy helyi autósbolttal egy kis kedvezményt. Cserébe egy kis reklámot ajánlottam nekik az oldalon. A kedvezmény mértéke a klubtagok részére 10-15 % lenne, klubkártya felmutatása ellenében. A kérdésem az lenne, hogy kihez forduljak a reklám ügyében, illetve kinek küldjem a megállapodást aláírás céljából? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 A legegyszerűbb, a MOTE székhelyére küldeni. :sowwy: A weblapokra kirakást Hemi tudja intézni, a fórumra beírást mi is. Annyi a lényeg, hogy lehetőleg legyen egy kisebb leírás is, hogy ne csak 3 sorban kerüljenek fel a fórumra. :lol: Ha megvan, elküldheted PÜ-ben akár nekem is a szöveget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 A legegyszerűbb, a MOTE székhelyére küldeni. :sowwy: A weblapokra kirakást Hemi tudja intézni, a fórumra beírást mi is. Annyi a lényeg, hogy lehetőleg legyen egy kisebb leírás is, hogy ne csak 3 sorban kerüljenek fel a fórumra. :lol: Ha megvan, elküldheted PÜ-ben akár nekem is a szöveget. :lol: Ok. Ha lesz fejlemény értesítelek Téged is, meg Hemit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 T. Admin! A mai napon megkaptam az együttműködési megállapodás másodpéldányát, amit már el is juttattam a szolgáltató részére. Az lenne a kérésem, hogy a levélben küldött, a szolgáltató álltal kért szöveget, a technika/MOTE szolgáltatások-kedvezmények topicba sziveskedjetek beilleszteni, mert nekem már nincs meg, mivel újra kellett telepítenem a gépem. Köszönettel. Hening Károly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 Opel és Daewoo Alkatrész Szaküzlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Opel és Daewoo Alkatrész Szaküzlet Köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 A PÜ postafiók méretét nem lehetne valahogyan megnövelni? Ha jól gondolom az ott keringő üzenetek többsége 1-2 kB-os lehet. Egyetlen nagyobb felbontású galériába feltöltött kép akár meg is haladhatja egy teljes fiók méretét. Vagy a tárterületen kívül van valami egyéb oka a korlátozásnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 A PÜ postafiók méretét nem lehetne valahogyan megnövelni? Ha jól gondolom az ott keringő üzenetek többsége 1-2 kB-os lehet. Egyetlen nagyobb felbontású galériába feltöltött kép akár meg is haladhatja egy teljes fiók méretét. Vagy a tárterületen kívül van valami egyéb oka a korlátozásnak? Szóval, igen vagy nem, vagy nem is olvasta senki sem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Nem tervezünk fiók méret emelést. A postafiók nincs összefügésben a képtárral. Egy fórumlakó összes 200 levelet tárolhat, egy klubtag 500-at. Ezen nem kívánok emelni. A képtárnál más a helyzet itt csak tagok tölthetnek fel, és a rendszer méretez is. Itt a tárhely miatt is van korlátozás. Tényleg csak "pár" kép lehet, bemutatkozás miatt. Több kép tárolás céljára léteznek képtár oldalak. Pl tar.hu Ilyen esetekben használjátok azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Nem tervezünk fiók méret emelést. A postafiók nincs összefügésben a képtárral. Egy fórumlakó összes 200 levelet tárolhat, egy klubtag 500-at. Ezen nem kívánok emelni. A képtárnál más a helyzet itt csak tagok tölthetnek fel, és a rendszer méretez is. Itt a tárhely miatt is van korlátozás. Tényleg csak "pár" kép lehet, bemutatkozás miatt. Több kép tárolás céljára léteznek képtár oldalak. Pl tar.hu Ilyen esetekben használjátok azt. Rendben. Képtárolással nincsenek gondjaim, azt megoldom máshol, a pü-t azt pöttyet nehezebb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Felmerült bennem egy olyan lehetőség, hogy nem lehetne-e itt a fórumon belül egy olyan témát létrehozni, amibe mindenki külön Topicban bemutathatná az autóját, illetve az éppen aktuális átalakításokat is figyelemmel lehetne kísérni. Szerintetek lenne erre igény? :lol: Épültek itt már érdekes projektek, amikről így tulajdonképpen alig lehet tudni valamit, illetve csak akkor tudhatunk meg részleteket, ha pár 100, illetve 1000 oldalt visszaolvasunk mondjuk a GSI-topicban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Nekem tetszik az ötlet, de ha megvalósul, akkor sztem a "mindenki"-t le kéne korlátozni a klubtagokra (vagy bizonyos számú hozzászóláshoz kötni), különben áttekinthetetlen lenne az altopikok száma, és a világ összes moderátora se győzné el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Erre van ott a Webnaplo.. :lol: Csak sajnos kevesen használják. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hali. Eddig volt egy olyan újság, hogy "Opel", de sajnos az idei 4. számukat sehol nem találom. (sok ujságost kérdeztem, de mindegyik azt mondta, hogy már többen kérdezték, de még nem kaptak.) Erről, esetleg tudtok valamit?? Vagy esetleg valaki tudna segíteni, hogy kitől tudnék szerezni? Köszi: Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Lehet itt tudnak segíteni: General Motors Southeast Europe Budaörs Szabadság u. 117 H-2040 Központi telefon: +36 23 446100 Ügyfélszolgálat telefon: +36 1 298 18 00 Ügyfélszolgálat email: cac@hu.gm.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 szakmai kérdés:MVOK tag vagyok és ezt ki lehet írni vhogy a "csoport"részhez? elöre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 szakmai kérdés:MVOK tag vagyok és ezt ki lehet írni vhogy a "csoport"részhez? elöre is kösz. Azt megkérdezhetem, hogy mikortől datálódik a MVOK tagságod ? Mert Tomi nem lelt a nyilvántartásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Azt megkérdezhetem, hogy mikortől datálódik a MVOK tagságod ? Mert Tomi nem lelt a nyilvántartásban. a márciusi tali óta. aszem a 86-szám az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 a márciusi tali óta. aszem a 86-szám az enyém. Szia István! Megkérdezhetem,hogy kinek fizettél klubtagságit? Hattayer Petinek vagy Dedeó Gyulának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Szia István! Megkérdezhetem,hogy kinek fizettél klubtagságit? Hattayer Petinek vagy Dedeó Gyulának? szia. dedeó gyulának személyesen.ott nála.adott rendszámtábla keretet,de matrinyát nem tudott mert nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts