Gepard Elküldve Január20, 2008 Elküldve Január20, 2008 Nekem má olyanom is van? :huh: Vártam egész héten a postást de nem jött. :D A profilodból lestem ki. ;) Vagy "zserárd"? :lol: :) Zserárd a pék már foglalt. :) :D
ENDYKA Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani?
ENDYKA Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Valami ötlet a fentebb említettre vagy jegeljem a témát?! THX!
Gepard Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Kicsit várj még, az illetékesek sem olvasnak minden nap fórumot. Pár napon belül lesz válasz.
hemi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani? Kérlek küld el nekem a hemi@opelklub.hu címre és elhelyezem weboldalainkon.
ENDYKA Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Kérlek küld el nekem a hemi@opelklub.hu címre és elhelyezem weboldalainkon. Mail küldve: THX!
hemi Elküldve Január25, 2008 Elküldve Január25, 2008 Megkaptam:) Felkerült Opel Fórum- Tartalom > Szabályzatok, információk >Trafipax információk
ROLÓ Elküldve Február23, 2008 Elküldve Február23, 2008 T Adminok! Szeretném a roletti nevemet megváltoztatani ROLÓ -ra. Lehetséges ez? Ha igen, légyszi írjátok át, szivességeteket előre is köszönöm! :)
coupe Elküldve Február24, 2008 Elküldve Február24, 2008 Megoldható?? Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :D :) :D
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Én pedig azt szeretném megkérdezni, hogy ki az illetékes a Mediterrán logó lecserélésében? :)
ROLÓ Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :P :D :D Köszönöm az Adminoknak a név változtatást! Roló :)
hemi Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Én pedig azt szeretném megkérdezni, hogy ki az illetékes a Mediterrán logó lecserélésében? :) Xray fogja az egészet bibelni. Csak adjak mán neki hozzáférést:)
ivannorbi Elküldve Február25, 2008 Elküldve Február25, 2008 Xray fogja az egészet bibelni. Csak adjak mán neki hozzáférést:) Itt is köszi! :)
rtomi Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal. Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be? Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem) Például itt is. Szerintem nem csak engem zavar. Köszi.
mélykék76 Elküldve Február28, 2008 Elküldve Február28, 2008 Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal. Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be? Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem) Például itt is. Szerintem nem csak engem zavar. Köszi. Ezen téma alcíme : "nick/felhasználónév, csoportagság, belépési jelszó megváltoztása" /node sebaj :)/, mint ahogy megjelölt téma alcíme : "akit érdekel érdekel akit nem nem". Tehát a Zoli témáját nem kötelező olvasni, mint ahogy az általa írt hozzászólásokat sem. Nem kötelezhető senki, arra, hogy csak magyar nyelven írodott oldalakat másoljon a hozzászólásába, jelöljön meg megtekintésre érdemesnek.
Tiu Elküldve Március20, 2008 Elküldve Március20, 2008 A Taglista-nál megjelenő oldalra a "Klub tagok:" közé be lehet tenni a Mediterrán Opel Club-ot is, hogy a tagokra mutasson a link, ahogy a többinél? Előre is köszönöm.
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Megtörtént. És én nem vagyok köztük :D :D :D :D Tudom, technikailag nem kivitelezhető, de jeleznem kellett, hogy milyen bánatos vagyok emiatt. :D
ivannorbi Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Te modi vagy:) Na jó, ezért még nem mondok fel, egye fene! :D :D
ENDYKA Elküldve Március24, 2008 Elküldve Március24, 2008 A fenti menüsorban: próbáltam bemenni a Saját Albumba és mindig ezt a választ kapom: "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." Mi a probléma tudja valaki? /be vagyok jelentkezve../ Előre ish THX!!
Recommended Posts