Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nekem má olyanom is van? :huh: Vártam egész héten a postást de nem jött. :D

A profilodból lestem ki. ;)

Vagy "zserárd"? :lol: :)

Zserárd a pék már foglalt. :) :D

Elküldve

Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani?

Elküldve
Megszereztem az összes telepített (telepítés alatti) trapifaxok helyét országosan. 67 oldal, esetleg feltehetnénk ide a Klubosoknak. Hogy lehetne ezt megoldani?

Kérlek küld el nekem a hemi@opelklub.hu címre és elhelyezem weboldalainkon.

• 5 weeks later...
Elküldve

T Adminok!

Szeretném a roletti nevemet megváltoztatani ROLÓ -ra.

Lehetséges ez?

Ha igen, légyszi írjátok át, szivességeteket előre is köszönöm!

:)

Elküldve
Megoldható??

Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :D :) :D

Elküldve
Kicsit légy türelemmel.....Vasárnap van,mindenki pihen :D .....Ha olvassa egy admin biztos fog tudni neked ebben segíteni :P :D :D

Köszönöm az Adminoknak a név változtatást!

Roló :)

Elküldve
Én pedig azt szeretném megkérdezni, hogy ki az illetékes a Mediterrán logó lecserélésében? :)

Xray fogja az egészet bibelni. Csak adjak mán neki hozzáférést:)

Elküldve

Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal.

Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be?

Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem)

Például itt is.

Szerintem nem csak engem zavar.

Köszi.

Elküldve
Van egy klubtagunk aki állandóan teleszórja a topicockat idegen nyelvű hozzászólásokkal.

Nem lehetne megkérni,hogy ne tegye? Vagy lefordítva írja be?

Kicsit idegesítő,hogy nem lehet elolvasni.(Vagyis el lehet de nem értem)

Például itt is.

Szerintem nem csak engem zavar.

Köszi.

Ezen téma alcíme : "nick/felhasználónév, csoportagság, belépési jelszó megváltoztása" /node sebaj :)/, mint ahogy megjelölt téma alcíme : "akit érdekel érdekel akit nem nem".

Tehát a Zoli témáját nem kötelező olvasni, mint ahogy az általa írt hozzászólásokat sem.

Nem kötelezhető senki, arra, hogy csak magyar nyelven írodott oldalakat másoljon a hozzászólásába, jelöljön meg megtekintésre érdemesnek.

• 3 weeks later...
Elküldve

A Taglista-nál megjelenő oldalra a "Klub tagok:" közé be lehet tenni a Mediterrán Opel Club-ot is, hogy a tagokra mutasson a link, ahogy a többinél?

Előre is köszönöm.

Elküldve

A fenti menüsorban: próbáltam bemenni a Saját Albumba és mindig ezt a választ kapom: "Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el. Ha nem vagy bejelentkezve, akkor alább megteheted." Mi a probléma tudja valaki? /be vagyok jelentkezve../ Előre ish THX!!

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.