Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 T. Admin ! Segítséget szeretnék kérni, Felhasználónév ügyben. 2006-ban már egyszer regisztráltam, de sajnos az akkori Jelszavam már elfelejtettem. Nemrég ismét regisztráltam, a két időpont közt eltelt időszakról nincs ismeretem, hogy történt-e Felhasználónév törlés. Az akkori nevem szerepel a felhasználói listában, próbáltam is életre kelteni, de az első letiltás után abbahagytam, nehogy kellemetlenséget okozzon vkinek, ha volt törlés és már más használja. Ha kideríthető vmilyen adattal, akkor az egyik törölhető lenne. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 T. Admin ! Segítséget szeretnék kérni, Felhasználónév ügyben. 2006-ban már egyszer regisztráltam, de sajnos az akkori Jelszavam már elfelejtettem. Nemrég ismét regisztráltam, a két időpont közt eltelt időszakról nincs ismeretem, hogy történt-e Felhasználónév törlés. Az akkori nevem szerepel a felhasználói listában, próbáltam is életre kelteni, de az első letiltás után abbahagytam, nehogy kellemetlenséget okozzon vkinek, ha volt törlés és már más használja. Ha kideríthető vmilyen adattal, akkor az egyik törölhető lenne. Köszönöm Korábban használt felhasználónevedhez megadott e-mail címedre lekért adatok segítségével fel tudod "éleszteni" a korábbi regisztrációdat. http://www.opelforum.hu/index.php?act=Reg&CODE=10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Korábban használt felhasználónevedhez megadott e-mail címedre lekért adatok segítségével fel tudod "éleszteni" a korábbi regisztrációdat. http://www.opelforum.hu/index.php?act=Reg&CODE=10 T. Admin Az akkori e-mail cím azóta megszűnt, oda adatot lekérni nem tudok. A volt címemet még tudom, nem tudom ez segít-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 T. Admin Az akkori e-mail cím azóta megszűnt, oda adatot lekérni nem tudok. A volt címemet még tudom, nem tudom ez segít-e? Privát üzenetben kérnék egy felhsználónév/jelszó párost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Privát üzenetben kérnék egy felhsználónév/jelszó párost. T. Admin. Pü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 T. Admin. Köszönöm, ezen túl vagyunk. Kinek a nevében kérjem az egyik Felhasználó törlését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 T Admin! Kérem a #96-os hsz-om törlését a keresek/omi b topicból, mert küldtem helyette pü-t. Kösz. Hening Károly Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nézétek meg mit írtok,mert nem lehet állandóan törölgetni :) És legközelebb a hozzászólások moderálása topicba beírni :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nézétek meg mit írtok,mert nem lehet állandóan törölgetni :) És legközelebb a hozzászólások moderálása topicba beírni :) :lol: Ok, és bocsi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ok, és bocsi. :huh: Nem történ semmi :lol: csak úgy álltalánosságban írtam.Most ezt nem törlöm ki,jó ott ahol van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 T. Admin. Köszönöm, ezen túl vagyunk. Kinek a nevében kérjem az egyik Felhasználó törlését? Azt neked tudod, hogy melyiket szeretnéd használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Tisztelt Adminok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a "fórumlakó" státusz(?)t hogyan lehetne megváltoztatni. Erre klubtagság után van csak lehetőség? Hogy ne terheljük a topikot, a válasz magánban is jöhet. A választ előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Tisztelt Adminok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a "fórumlakó" státusz(?)t hogyan lehetne megváltoztatni. Erre klubtagság után van csak lehetőség? Hogy ne terheljük a topikot, a válasz magánban is jöhet. A választ előre is köszönöm! Az avatar alatti "fórumlakóra" vagy a csoporttag "fórumlakóra" gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Az avatar alatti "fórumlakóra" vagy a csoporttag "fórumlakóra" gondolsz ? Avatar alattira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Rájöttem. Bocsi, hogy nem próbálkoztam eleget mielőtt kérdeztem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Avatar alattira. Ezt akartad látni ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ezt akartad látni ? :lol: Igen. Gondoltam, csak őszintén... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Okés. Amennyiben valakinek gondja van a titulus - kép alatti szöveg - megváltoztatásával / módosításával, akkor legyen oly kedves azt itt jelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 T. Admin. A kérdésem az lenne hogy a felhasználónév adatbázist milyen gyakran kerül ürítésre? A fórumon azért lettem Zsoltee87 mert a Zsoltee nick már foglalt volt. Ennek a nicknek utánnanéztem és egy 2006-03-16.án regelt, azóta soha nem látott 0 commentes user foglalja. Megoldható-e hogy az ő acc-ja, mivel nem használja törlésre kerüljön és az én nickemből a két számot eltávolítva a nickem Zsoltee lehessen? Zsoltee user profilja Előre is köszönöm a választ. Zsoltee(87) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 T. Admin. A kérdésem az lenne hogy a felhasználónév adatbázist milyen gyakran kerül ürítésre? A fórumon azért lettem Zsoltee87 mert a Zsoltee nick már foglalt volt. Ennek a nicknek utánnanéztem és egy 2006-03-16.án regelt, azóta soha nem látott 0 commentes user foglalja. Megoldható-e hogy az ő acc-ja, mivel nem használja törlésre kerüljön és az én nickemből a két számot eltávolítva a nickem Zsoltee lehessen? Zsoltee user profilja Előre is köszönöm a választ. Zsoltee(87) :huh: Csak az adott user külön kérésére történik meg a törlésük, lásd Tivadar kérése kicsit fentebb. _Zsoltee_ esetleg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Csak az adott user külön kérésére történik meg a törlésük, lásd Tivadar kérése kicsit fentebb. _Zsoltee_ esetleg ? Akkor megpróbálok neki egy PÜ-t írni, hátha él még a cím ahova regelt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Akkor megpróbálok neki egy PÜ-t írni, hátha él még a cím ahova regelt. :huh: A PÜ-mre 3napja nem válaszol... Ez sem elég ok arra hogy megkaphassam a Zsoltee nicket? Ha nem akkor legyen a _Zsoltee_ és bocsánat hogy ilyesmivel zaklatom a Tisztelt Adminbácsi-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Lehetnél még Zsolti01, vagy Zsoltie, vagy ZsoltiI, Zsolt526 (a kártyaszám után), I.Zsolt, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Zsolt526 (a kártyaszám után) Nekem má olyanom is van? :huh: Vártam egész héten a postást de nem jött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Lehetnél még Zsolti01, vagy Zsoltie, vagy ZsoltiI, Zsolt526 (a kártyaszám után), I.Zsolt, stb... Vagy "zserárd"? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts